недеља, 3. март 2013.

RODJENI NA DANAŠNJI 3 MART

Na Današnji 3 mart 1847,7:00 AM Edimbourg (United Kingdom) rodjen je Alexandar Graham Bell(Aleksandar Grejam Bel) pronalazač, naučnik i osnivač telefonske kompanije Bel. Pored rada na polju komunikacija zaslužan je za važne pronalaske u avijaciji. Bavio se istraživanjem mehanike govora pa je 1872. godine u Bostonu osnovao školu učitelja za gluvoneme. Izumeo je električni telefon, koji je više puta usavršavan, a upotrebljava se od 1877. godine do danas. Konstruisao je i fotofon, koji deluje na principu pretvaranja promena intezinteta svetlosti u zvuk, a reprodukcija zvuka u zvučnom filmu zasniva se na tom principu.( rodjen u kombinaciji duple Ribe, sa velikim Jupiterom u 3 polju na 8 stepenu koji je zaslužan za sve spomenuto).1882. godine, postaje naturalizovani građanin SAD. 1888. godine, jedan je od osnivača američkog Nacionalnog udruženja za geografiju, a postao je i njegov drugi predsednik. Dobitnik je brojnih priznanja. Francuska vlada odlikovala ga je sa Legijom časti, a Akademija nauke Francuske dodelila mu je nagradu Volta od 50.000 Franaka, Kraljevsko naučno udruženje iz Londona dodelilo mu je Albert medalju 1902. godine, a Univerzitet u Vizburgu, Bavarska, počasni doktorat.Čovek sjajane podsvesti i vizija, vrlo uporan ima jedan izuzetno interesantan horoskop praćen položajem sunca, saturna u ribama kroz 12 polje- izuzetne ideje, sa kombinacijom Marsa u jarcu u zenitu koji ukazuje na nauku, tehnologiju, pronalaske.

Na današnji 3 mart 1982,12:56 AM Ely (MN) (United States) rodjena je američka glumica Jessica Biel).Poznata po filmovima: Valentine's Day,London,Blade Trinity.Rodjena u vodenom znaku Riba sa podznakom na nultom stepenu Strelca sa uticajem Urana i Neptuna u strelcu koji joj donose nezavisnost, hrabrost, smelost, ali originalnost.Njen Jupiter u škorpionu je poseban znak unutrašnje snage i da je posebno rodjena za uloge koje traže muku, velike transformacije, bol.Venera u kombinaciji sa Merkurom je sjajan znak prijatne elokvencije, promena, popularnosti medija, a sunce u ribama znak potrebe za mirom i porodicom.Ova sjajna glumica tek ima šta da pokaže i sigurno je da će se njeno ime u bližoj budućnosti vrteti na sve strane.Kombinacija šarma, snage i mentalne inovacije su poseban znak dobre glume i uspeha.

Na današnji 3.marta 1965 u Nišu rodjena je fudbalska legenda -Dragan Stojković- Piksi.Sa Suncem i Mesecom u ribama u kombinaciji njegovog horoskopa vidim saosećajnog, humanog čoveka predodredjenog za uspeh, ali posebno ovaj uticaj nosi povezanost sa Japanom gde je i postigao najveći uspon u svojoj karijeri.Karijeru je započeo u Radničkom iz Niša. Godine 1986. je prešao u FK Crvena zvezda. Ubrzo je postao kapiten tima i jedan od najboljih fdbalera u Jugoslaviji. Trećeg maja 1989. promovisan je u petu Zvezdinu zvezdu. Godine 1990. prešao je u francuski Olimpik iz Marseja sa kojim je već u prvoj sezoni došao do finala Kupa evropskih šampiona u kojem se njegov klub sastao upravo sa Crvenom zvezdom, a Stojković je odigrao svega nekoliko minuta. Iz Olimpika je prešao u Veronu gde je proveo jednu sezonu. Igračku karijeru je završio u Nagoji (Japan). U Japanu je tri puta izabran za najboljeg igrača lige: 1995, 1996. i 1999. Za reprezantaciju Jugoslavije je odigrao 84 utakmice. Debitovao je 1984. u Francuskoj. Učesnik je Svetskog prvenstva 1990. u Italiji, Francuskoj 1998. i Evropskog prvenstva 2000. u Holandiji i Belgiji. Njegov pogodak na Svetskom prvenstvu 1990. protiv Španije stručnjaci su proglasili jednim od 50 najboljih golova Svetskih prvenstava. Oženjen je i ima troje dece.Malo lošiji tranzit Urana, Plutona i Marsa u znaku device sa njegovim natalnim Mesecom i Suncem mogli su nositi jake krize na poljumogli su mu doneti veća razočarenja u zemlji  po isteku karijere, posebno u periodu 2008/2009.Period od marta 2014- do oktobra 2016 može biti značajan Draganu kroz menadžerski ili trenerski rad.Dragan je veliki perfekcionista, izuzetan prijatelj i čovek koji voli da pomaže iako je morao prolaziti kroz i neprijatne medijske situacije.

субота, 2. март 2013.

RODJENI NA DANAŠNJI DAN -2 MART

Na današnji 2 mart 1962 rodjen je muzičar, glumac, tekstopisac, i vodja grupe Bon Jovi -JON BON JOVI( rodjen u vodenom zavodljivom ženskom znaku Riba na tajanstvenom 12 stepenu stepenu izuzetne intuicije , mašte i dobrom životnom stepenu za muziku i glumu, sa podznakom na 17 stepenu Vage koji mu donosi poseban šarm, popularnost kod publike, posebno ženske publike, ali i potrebu za harmonijom u bračnim odnosima, poznato je da je oženjen svojom suprugom Doroti od 29. marta 1989. godine i sa njom ima četvoro dece: Stefani Rouz, Džesija Džejmsa Luisa, Džejkoba Herlija i Romea Džona.).Mesec u jarcu je poseban znak emotivne odgovornosti i ranog sazrevanja.Počeo kao čistač u muzičkom studiju, a postao jedan od svetskih poznatih muzičara širom sveta.Stelijum planeta u Vodoliji poseban je znak rok muzike, dugo je nosio i dugu kusu, te buntovne, revolucionarne i genijalne pojave, a Venera u ribama znak romantićnosti i omiljenosti.Svestran, okrenut ka i većina Riba humanitarnom radu, voli sport, čak je bio i politički aktivan.Jon Bon Jovi je legenda koja traje i sigurno neko ko može u daljem periodu spremati velike promene i projekte.

Na današnji 2. mart 1968 rodjen je agent "James Bond 007" -Daniel Craig( ovaj engleski glumac počeo je da se bavi glumom vrlo rano još u 6 godini.Rodjen u znaku Riba na 11 stepenu što označava da je vrlo druželjubiv, socijalan i pozitivan.Položaj Marsa, Meseca i Saturna u ovnu je sigurni znak što je postao 6 po redu tumač uloge James Bonda jer je to izuzetna snaga, hrabrost, izdržljivost i brzina posebno za ovakav akcioni profil filma, po čemu je posebno postao poznat i koji mu i najviše odgovara.Ovaj energični glumac voli društvo, ima dosta prijatelja i sa puno izazova prihvata nove uloge.Zbog većeg broja planeta u ovnu bavio se i sportom( ragbi, atletika).Od 1992. do 1994. bio je oženjen škotskom glumicom Fionaom Loudon sa kojom ima ćerku (Ella, rođena 1992.). Od 2011. je u braku s Rachel Weisz.

Na današnji 2 mart 1973 u Zrenjaninu rodjena je košarkaška legenda -DEJAN BODIROGA.Mnogi ljubitelji košarke ga smatraju najboljim igračem koji nikada nije igrao u NBA ligi. Sa reprezentacijom Jugoslavije Bodiroga je osvojio srebro na Olimpijskim igrama 1996., dva Svetska prvenstva i 3 Evropska prvenstva. Dva puta je bio dobitnik zlatne značke Sporta, nagrade za najboljeg sportistu u Jugoslaviji. Dejan Bodiroga je poznat je zbog liderstva, košarkaške inteligencije i sposobnosti da igra na svim pozicijama.Konjukcija Marsa i Severnog čvora ukazuje da je Dejan izuzetni patriota, ali vrlo istrajna i uporna ličnost.Asepkt njegovog Meseca u vodoliji ukazuje na neobičnu emocionalnost, ali stabilna osećanja i sklonost da bude dugo usmeren na budućnost i trajne vrednosti.Izuzetno lojalan, sjajan prijatelj.Sunce i Venera u ribama donosi humanost, dobroćudnost, romantičnost i veliku ljubav prema košarci.Oženjen Ivanom, ima sina Nikolu.Vrlo porodičan i posvećen svemu što radi.


петак, 1. март 2013.

RODJENI NA DANAŠNJI DAN -1 MART

Na današnji 1.03.1994. rodjen je kanadska pop R&B zvezda-JUSTIN BIBER.Rodjen u vodenom znaku Riba sa vrlo prepoznatljivim i harizmatičnim podznakom u znaku Škorpiona na zadnjem 29 stepenu koji je poseban znak velikog ličnog uspona.Pluton na samom ascedentu ukazuje na izuzetno jaku, plahovitu i borbenu ličnost.Miljenik današnje generacije iako deluje blago na prvi pogled, je jedan urban, genijalan momak koji stalno napreduje na svetu muzike.Na YouTubeu ga je otkrio Scooter Braun, koji je kasnije postao njegov menadžer( mars i merkur u vodoliji je znak naglog uspeha povezan sa kompjuterima i internetom).Mesec u blizini Spike u znaku Vage ukazuje na veliku popularnost ženske publike, a Jupiter u škorpionu na psihološku istrajnost i otpornost.Ovaj momak je vrlo vezan za svoje korene i svoju majku koja može izuzetno uticati na njegovu karijeru.Njegov prvi singl, "One Time" je izdat 2009. godine, te se plasirao u top 10 u Kanadi, te u top 40 u nekim drugim zemljama. Njegovo prvo izdanje, EP "My World", je izdan 17. 11. 2009. te je dostigao platinastu nakladu u SAD-u. Bieber je postao prvi muzičar da ima sedam pjesama na Billboard Hot 100 listi.( merkur trigon mesec -omiljenost, nagla popularnost, buntovna energija kroz muziku, ali stalna želja za afirmacijom.Biber je i medijska ličnost pa se o njemu stalno pisati.Pred njim je izuzetna karijera, a posebne prekretnice slede od 2017 kroz promenu imidža i stila muzike koja će mu tek doneti popularnost i slavu).

Na današnji 1.03.1969 rodjen je španski glumac i Oskarovac -HAVIJER BARDEM.Rodjen u znaku Riba znaku umetnosti na 10 stepenu stepenu Jarca koji ukazuje na izuzetnu ambicioznost, ali spor i siguran put ka velikom uspehu.Takođe je petostruki dobitnik prestižne španske filmske nagrade Goja, zatim Zlatni globus, BAFTA( uticaj jakog Meseca u lavu koji je pod Španijom svakako donosi najveći uspeh u svojoj zemlji).Ovaj sjajan gospodin i džentlmen( jupiter konjukcija uran u vagi) je vrlo strastveno okrenut glaumi, emocijama i potiče iz glumačke porodice.Moguće je da je bio vrlo buntovan u mladosti i da je dosta lutao do pravih uloga.Mars u strelcu mu donosi jednu slobodoljubivu energiju i da je sklon da uvek prihvata pomalo nedostižne i neobične uloge, da voli da putuje.Poznat je i kao suprug velike zvezde Penelope Kruz sa kojom ima sina i čeka drugo dete.Ove godine je dobio i zvetdu slavnih što nije neobično zbog uticaja Meseca u lavu u trigonu sa njegovom Venerom u ovnu.Iako iza sebe ima puno velikih uloga, svaka uloga za njega predstavlja odgovornost, veliku pripremu.Moguće je da je dosta religiozan, da ne voli predrasude, ali da je uticaj žena u njegovoj porodici izuzetno važan kroz život i karijeru.Nije neobično što je Oskar posvetio svojoj majci.Poseduje svoj restoran u Španiji.Mislim da su pred njim tek bitne uloge, jer će period od leta sledeće godine posebno najaviti važna glumačka ostvarenja koja mogu biti povezana sa još jednom nominacijom za Oskara.


четвртак, 28. фебруар 2013.

RODJENI NA DANAŠNJI 28 FEBRUAR

Na današnji 28. februar 6 pre nove ere rodjen je ISUS( po podacima evropske astrološke asocijacije, Isus je rodjen u znaku Riba sa podznakom na 12 stepenu Jarca( stepen vere, molitve, religije).Položaj njegovog Neptuna na Mc u trigonu sa natalnim Jupiterom i Suncem u ribama je znak izuzetnog blaženstva, pozitivne vere koje je prenosio na ljude.Nakon mučeničke smrti, postao je centralna figura hrišćanstva i važna figura u nekoliko drugih religija. Muslimani ga smatraju prorokom, hinduisti avatarom, a hrišćani mesijom i Sinom Božjim, nazivajući ga Isus Hristos.Prema Mateju i Luki, Isus je rođen u judejskom Vitlejemu. Rodila ga je Marija, devica, čudom Svetog Duha. Jevanđelje po Luki daje opis anđela Gavrila koji posećuje Mariju da bi joj rekao da je izabrana da nosi Sina Božjeg (Luka 1:26–38). Prema Luki, naredba Oktavijana Avgusta (lat. Octavianus Augustus) primorala je Mariju i Josifa da napuste svoj dom u Nazaretu i odu u dom Josifovih predaka, kuću Davidovu, zbog Kvirinijevog popisa.
Istoričari uglavnom opisuju Isusa kao putujućeg propovednika i vođu religioznog pokreta unutar judaizma.Prema istorijskim rekonstrukcijama, Isusa je krstio Jovan Krstitelj, podučavao je koristeći se metaforičnim i poučnim pričama, uputio je izazov bogobojažljivoj tradiciji, legalizmu i društvenoj hijerarhiji, a razapeli su ga Rimljani. Istoričari su podeljeni po pitanju toga da li se Isus bavio isceliteljstvom i egzorcizmom, propovedao da je kraj sveta blizu i video svoje raspeće kao neizbežno.


Nakon što je Isus rođen, par je bio primoran da iskoristi jasle umesto kolevke, jer nisu mogli da nađu smeštaj u gostionici (Luka 2:1–7). Po Luki, anđeo je obznanio Isusovo rođenje duhovnim vođama koji su došli da se poklone novorođenom detetu. Matej govori o mudracima koji su doneli darove Isusu kao novorođenčetu nakon što su pratili zvezdu za koju su verovali da je znak da se rodio Kralj Jevreja (Matej 2:1–12- severni čvor u biku u 4 polju).

Na današnji 28. februar 1985 u Beogradu, rodjena je teniserka JELENA JANKOVIĆ(rodjena u znaku Riba sa Suncem u 10 astrološkom polju koji je odličan znak za profesionalno bavljenje sportom, ali sjajan znak za talenat vezan za muziku, Jelena je kao dete svirala klavir.Njeno Sunce na 9 stepenu Riba ( stepen inostranstva donelo joj je medjunarodnu karijeru, ali da je kao vrlo mala  trenirala u Teniskoj akademiji Nika Boletijerija.9 stepen je najavio još jednu sudbinsku povezanost, tačno na deveti rodjendan prvi put je uzela reket u ruke zahvaljujući starijem bratu Marku.Njen podznak se nalazi u veselom vazdušnom znaku Blizanaca, koji donosi da Jelena ima afinitete da bude vrlo svestrana, da je odličan imitator-skriveno, ali da joj je jako važno da bude mentalno bezbrižna da bi se na pravi način bavila tenisom.Često uticaji sa strane, komentari, mediji, ali i osetljivost na porodičnom planu može negativnije uticati na njene rezultate.Postojao je period zasičenja ili manje nervoze gubitka samopouzdanja koji polako odlazi.Jelena je izuzetno intuitivna devojka koja živi za svoje teniske snove.Moguće da je zbog Meseca u blizancima u 12 polju imala puno skrivenih teniskih idola.Ne treba zaboraviti da je smatraju najmarljivijom teniserkom, druželjubivom, ali da je 2008 bila i broj 1.Zbog osetljivosti Merkura i Meseca Jeleni često mogu mučiti problemi sa petama i alergije.Dobro se oseća u inostranstvu i lako stiče prijatelje.Emotivno joj odgovaraju markatnije ali psihološki jače osobe.Iako može imati uspona i padova, Jelenin rad i trud ne treba zanemariti, jer posebno od leta, početka jeseni ulazi u izuzetno važan poslovni period kada bi mogla napraviti veće rezultate, ali nemojte se iznenaditi ako dodje do nove titule.Ova emotivna, ali vrlo energična Beogradjanka  krasi svojom umiljatošću i disciplinom i pred njom je jako dobro vreme.Na privatnom planu baš ulazak u 28 rodjendan može biti jako sudbinski značajan, a potpunu transformaciju doživeće kada postane majka.Dobrotvorni rad, mogućnost samostalnog rada po odlasku u tenisku penziju, ali stalna popularnost pratiće ovu simpatičnu devojku.

RIBE PODZNAK DEVICA


Ribe podznak Devica je malko kontradiktorna kombinacija jer su ova dva znaka u opoziciji, pa jedan teži analizi, mozganju i neopušten je, dok drugi sanja, mašta, prepušten je svojim snovima.Zbog toga sama osoba može dolaziti u nejasne situacije ili može imati utisak da " stoji u mestu" i ne može da ispuni sve što je naumila.Nekako je ovo spoj svetlosti i tame, pa osoba može ići od potpune romantičnosti, do pesimizma i lakog razočarenja.Može biti izuzetno naklonjena partnerskim odnosima i mislim da će za osobe ove kombinacije brak, emocije, porodica biti od većeg značaja.Iako naizgled popustljiva, ova osoba može biti izuzetno strog, nekad i previše odgovoran roditelj.Potrebna joj je osoba koja će sa njom deliti njene jake snove, koja će joj govoriti da je mnogo voli i onda ona može opušteno da se posveti karijeri i svom statusu bez opterećenja da je privatno nezadovoljna.Često ovakav spoj nosi i osobe koje imaju nesredjene emotivne odnose zbog posla i obratno, zato je izbor partnera/ka vrlo bitan.Ovo su osobe koje teže neobičnim sudbinskim ljubavnim odnosima, ali su ili u dugom odnosu ili same.Na poslu imaju izuzetno genijalne i originalne ideje, ali vole slobodu i ne vole da ih neko pritiska.Podsvesno osećaju da više vrede, iako se to ne vidi spolja, mogu delovati skromno, a očekivati izuzetno mnogo i od sebe i od svoje sudbine.Iako na prvi pogled mogu delovati čisto, čak povučeno, ne bi valjalo da ih neko isporovocira jer bi mogle biti izuzetno neprijatne.Često mogu računati na finasijsku sigurnost i preko bračnog odnosa.Ovo je emotivni racionalista koji se često bori izmedju jake logike i potrebe da se intelektualno izdigne i emocija koje su mu bitne.Često ovu osobu vodi jak nagon ka kontroli, iako kao Riba želi mir, opuštenost i da sve ide polako.Može biti vrlo samokritična, zahtevna, iako neko ko može računati na punu podršku porodice.Ribe -Devica se mogu bolje osećati daleko od mesta rodjenja, a posebno kontakt sa bogatijim zemljama im parira.Ovakva osoba nikad ne zaboravlja stare prijatelje, ali možete biti vrlo skeptična i nepoverljiva prema novom okruženju.Često joj ne prija kruženje i želi da se izdigne iznad drugih.Ima specifičan ukus, ali se često oblači vrlo maštovito i nalazi odeću koja nije u trendu ali opet privlači sjajnu pažnju okoline.Može biti odličan savetnik, lekar.Njen perfekcionizam je malo zamara, a ustvari čezne za pravim emocijama, da pusti da stvari idu drugačije.Zbog toga je voljena osoba pokretač da ova osoba privatno ide u jednom dobrom pravcu i da se mentalno bolje oseća, jer ova kombinacija često ima jake unutrašnje nervoze i vrlo osetljiv nervni sistem.Emotivno je nije lako osvojiti.Kombinacija nosi lepe osobe koje nisu uvek zadovoljne sobom i misle da uvek mogu bolje da izgledaju.Ribe -Devica je svesna da su joj emocije ranjive, pa se nekad teže snalazi u bolnim ili problematičnim odnosima.Voli mistiku i eksperimentalnu muziku, a voli internet iako joj takav vid komunikacije služi za zabavu uvek može doživeti neobičnu privlačnost drugih.Jako je fotogenična.2013 može biti emotivno plodnija godina za ovu kombinaciju, posebno važna kroz prekretnice njenih bliskih prijatelja i odlična za timski rad.Ovo je godina kada Ribe -Device moraju pokazati veće ambicije jer mogu dobiti neočekivano dobre šanse.Na poslovnom planu potrebno je veća borbenost, samopouzdanje i ako treba menjati sve, jer standarno stanje može nositi depresivnost.Iako je trenutni period posebno " senzibilan" za osobe ove astrološke kombinacije, intuicija ih ne izdaje.

среда, 27. фебруар 2013.

RIBE PODZNAK LAV


Osobe koje nose ovu kombinaciju su vrlo prepoznatljive, atraktivne, izuzetno teže ličnoj afirmaciji, ali im nekad smeta osećajnost jer se ovde malo suprostavlja energija vodene Ribe sa kraljevskim Lavom koji baš ne voli da popusti, ali zna itekako da prepozna kako da usmeri svoju emociju na pravo mesto.Mogu biti vrlo probirljive po pitanju ishrane.Vole fer odnos kroz odnos sa novcem.Ovo su vrlo kulturne, prijatne osobe koje se često dosta rano osamostale, jer im je jako bitna samostalnost u svakom pogledu.Trude se da ostave jak utisak na okruženje.Možda je ovo i jači tip Ribe koja voli više da se dokazuje, nameće, ali tu dolazi do protivrečnosti izmedju energije i emocija, pa može biti perioda da osoba ne zna baš najbolje da se snadje u svojoj koži.Ove osobe žele u svakom pogledu da blistaju, da vole punim srcem i mogu biti izuzetno idealistične u pogledu emocija, za njih je osoba koju vole i prime u život -sve.Itekako znaju dobro da sakriju svoje emocije, ali su posebno ranjive na porodične probleme i sećanja iz detinjstva koja baš ne vole da dele sa drugima.Jako veruju u sudbinu i često znaju da predosete jako bitan dogadjaj bilo loš ili dobar.Jako vole egzoteriju, kulturne i odmerene osobe.Poseduju jednu crtu humanosti da ih nikad ne interesuje šta drugi misle, već kako se one osećaju.Jako im je važno da rade odgovorno, ozbiljno i da budu cenjene, ali i dobro plaćene.Mogu dobro obavljati i državne poslove, mada je ovo više kombinacija koja daje dobre umetnike, psihologe, pravnike.Pored sebe se emotivno najbolje slažu pored moderne, liberalne , genijalne, ponosne, ali dinamične osobe.Mnogi sa ovom kombinacijom znajud a požure u brak radi porodičnih pritisaka, pa medju ovom kombinacijom zna da bude i dosta razvoda.Ipak, ove osobe osećaju da će uvek biti nagradjene za svoj trud i zbog toga ipak nalaze pre ili kasnije osobu za sebe.Čime god da se bave, ove osobe rade pounim srcem.Jako se vezuju za poslovno okruženje, pa teže menjaju poslove.Kao rdoitelji su izuzetni, često su im deca idoli, obožavaju ih i ne mogu prosto da ih kažnjavaju.Svakako Lav u podznaku utiče na jača samoisticanja, samosvest i potrebu za samopoštovanjem, pa ako se nadju u okruženju gde se ne mogu izraziti mogu biti sklone povlačenju.Uvek su u potrazi za čvrstim osloncem, svetlima, romantičnoj ljubavi.Sunce i more su im najbolji lek od svih glavobolja, a kao prijatelji često skupljaju mnogo različitih ljudi oko sebe.Često uz velike napore i kad najmanje očekuju rešavaju stambena pitanja.Većina ima napore i velika odricanja u porodičnim odnosima ili rane gubitke.Riba -Lav zna da bude i uzdržana i vrlo eksplozivna, pa sve zavisi kako se oseća trenutno i šta očekuje, a ona mnogo očekuje uvek od sebe i zna da može bolje, ma najbolje:))Nekad im je teško jer žele da svet bude savšen, pa su u stalnoj potrazi za nečim važnim, konkretnim, savršenim.Ribe -Lav često imaju u ranom periodu dosta problema sa stopalima i želucem, kasnije reumatskih problema.Ovo je kombinacija Riba koja je najviše sklona nekim neobičnim dijagnozama koje ni lekari ne mogu da utvrde.Često na zdrastvene probleme utiču stvari iz prošlosti.Ipak ovo je kombinacija jako izdržljivih osoba koje posebno u drugoj polovini života žive vrlo aktivno.....Osećaju se dobro na drugim kontinentima.Često poseduju unutrašnju jaku duhovnu crtu da se odbrane od loših misli ili loše energije drugih.Na polju emocija jedino trebaju izbegavati brzopletost.2013 nosi da će mnogi pripadnici ove kombinacije tražiti sebe, vraćati se na prošlost jer im je potrebno da stave tačku na nešto da bi krenuli dalje.Mogu posebno u ovoj godini imati mogućnost da odputuju na mesta o kojima su sanjali, da budu više vezani za svoje kumove ili prijatelje iz detinjstva.U svakom slučaju mnogo snova, ali i stavljanja svog života na početak.Nagrade dolaze nešto kasnije, zato budite još malo strpljivi prema svojim željama: )))

RODJENI NA DANAŠNJI 27.februar

Na današnji 27 februar 1932 rodjena je jedna od najlepših glumica decenije, žena ljubičastih očiju i izuzetnog šarma -ELIZABETH TAYLOR( rodjena u znaku Riba na 7 stepenu( stepenu elegancije, mode, lepote) sa podznakom u vrlo optimističnom vatrenom znaku Strelca sa vladaocem Jupiterom u lavu koji je od samog rodjenja najavio prestiž, uspeh, da će njen lik i delo ostati u sećanju i posle njene smrti.Dobitnica čak 2 Oskara.Udavala se osam puta, a imala je sedam supruga.Njen nestabilni Merkur u opoziciji sa Neptunom tražio je ideal, nemoguću ljubav.Venera kvadratura Pluton označava i fatalne veze, ali brze ulaske u brakove pošto je u padu u znaku Ovna.Za nju se govorilo da je bila najbolja Klepotra na filmskom platnu, da je volela nakit, parfeme što i jeste pozicija njene kombinacije, ali u horoskopu je prisutna humanost koja je bila zanimljiva pred kraj njenog života jer se bavila dobrotvornim radom, ali izvesna manja nesigurnost kroz emocije što označava da je i zdravlje često bilo osetljivo zbog emotivnih situacija kroz koje je prolazila.Izuzetno fotogenična, žena koja je nekad bila i vrlo nesrećna zbog svoje posebnosti, ipak je ostala legenda koja živi.Bila je inspiracija mnogim muškarcima, ali vrlo požrtvovana, velika sanjalica, neko ko je prosto bio rodjen za scenu i glumu.

Na današnji 27 februar 1981 rodjen je jedan sjajan umetnik, tekstopisac i muzičar -JOSH GROBAN( Sunce u 7 polju najavljuje izuzetnu popularnost u javnosti i prelep glas, a Merkur u vodoliji originalnost i stalnu potrebu da pravi nešto novo.Podznak u Lavu je poseban znak popularnosti i sreće na muzičkom nebu.Nije neobično što je prvo studirao glumu, pa prešao u muzičke vode.( puno planeta u Ribama uz ascedent u Lavu).Dobitnik je Gremija 1998, a ovaj multitalentovan muzičar svira skoro sve istrumente.Mesec u strelcu mu donosi optimističan duh i dobru dušu.Moguće da je jako vezan za svoje korene.Pamtimo ga iz Fantoma iz opere, kao i njegovog divnog glasa iz filma Troja.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski