субота, 19. август 2017.

DNEVNA DOZA LUNE -19.08.2017.

Mesec u Raku do večernjih sati.Planovi i očekivanja, ljubav i tuga, nagla euforija i uznemirenja, voda kao lek, inspiracija i genijalne ideje.Molitve u bolje svih nas.Preobraženje i molitva Gospodu da sve bude u redu.Jednostavnost kao način života i srce kao kuća.Poezija uvek nadohvat usana i osmeh koji krasi Luna.Adadjo i fenomenalna Lara Fabian.

2:53am: Mesec u Raku kvadrat Jupiter u Vagi( u ovo vreme treba izbegavati tesku hranu jer su moguci jači stomačni problemi.Može biti nesanica ili čudnih snova, preopterećenja, nekih opterećenja iz moralnih razloga.Emotivne brige, pravljenja filma u glavi.Ovo vreme je najbolje prespavati.Za one koji putuju preporuka nešto bolje koncentracije i pravljenje češćeg odmora.Treba paziti na pravila i zakon.Sklonost idealizaciji i stavljanju ljubičastih naočara.U padu pouzdanost, poverenje, lojalnost, vernost.Treba čuvati psihu.


6:06am: Mesec i Venera kroz znak Raka u konjukciji( veoma senzibilan, osetljiv, ali emotivno važan aspekt.Nežnost, ljubav, zaljubljivost, potreba za podrškom.Mnogima čaroban početak dana.Veoma pozitivno vreme za dom, spremanje hrane, decu.Izuzetno plodan aspekt za trudnoću.Nešto nepovoljnije vreme za vodu i aparate povezane sa vodom.Kod nekih i suze radosnice.Jaka okrenutost prošlosti, sećanjima.Nostalgija.Vreme i dobro za emotivne razgovore jer donosi strpljenje i zrele odluke.Za one koji se bave kreativnim, uslužnim ili humanim radom, posebno dobro vreme.



17:18: Mesec u Raku kvadrat Rx Uran u Ovnu( reakcije i raspoloženje kao udari groma.Od nagle radosti do potpune ljutnje.Nervoza, nepraktičnost, nežnost, uvredljivost, buntovnost, mogu doneti i loše emotivne procene i odluke.Može biti problema na polju interneta, pojačanih kvarova na polju doma, ali i problema na polju prijateljstva.Mogućnost i nekih vesti koji mogu doneti neprijatna iznenadjenja.Pojačana hirovitost i odsustvo racia.Mogućnost naglih vremenskih prilika koje neće prijati hroničnim bolesnicima, posebno srčanim bolesnicima.Ne slušanje intuicije, čudan ili dalek odnos sa roditeljima.Problemi ili odbijanje saveta, sklonost da nešto uradite na svoju štetu.Ne žurite!Odsustvo istrajnosti, sklonost nervoznim tikovima ili promenom planova.Osećaj prevelike kontrole ili pritisaka može doneti loše reakcije.U porastu prekidi odnosa i odbojnost pa se treba pričuvati i probati stvari raditi polako.U povećanju nesporazumi.



19:56: Mesec ulazi u vatreni znak Lav.Ciklus pred Solarnu Eklipsu nosi vrlo intezivne želje i jaku potragu za sobom.Kada je Mesec u Lavu on pojačava zabave, uživanje, talente, ljubavna dešavanja.On voli komplimente, scenu, traži da nadje mesto za sebe.Može se više nametnuti i pokazati svoje ambicije.Sunce kao vladaoc na 26 stepenu Lava.Energija volje.Od 23h Sunce prelazi na 27 stepen Lava i pojačava preveliku sklonost uživanjima, ali i porocima.Osetljivost od trovanja ili ujeda insekata.U porastu prevare i razočarenja, težnja slobodi u emotivnim odnosima.Ipak osobe koje se bave vojnim  profesijama, vatrogasci, policajci mogu imati u ovo vreme i više posla.Noc može doneti dosta pobune mladjih generacija i konflikata.Ipak, u generalnom smislu, vreme prepoznavanja, ali i vreme kontakta sa važnijim osobama, za mnoge i sudbinskih preokreta.

Astro -vremeplov

19.08.1883. rodjena je Coco Chanel( pravo ime Gabrijela Bonur)-francuska modna kreatorka koja je napravila veliki bum sa svojom modernom kreativnošću kao modna ikona 20 veka.Rodjena u znaku Lava  sa podznakom na poslednjem stepenu Strelca stepenu posebne lične širine I inspiracije sa Mesecom u istančanom I posebno vizuelnom znaku Riba.


19.08.1969. rodjen je američki glumac –Matthew Perry(“ Prijatelji”), u kombinaciji duplog Lava što ističe njegovu markatnost I dominaciju sa mističnim Mesecom u Škorpiji.

19.08.1965. rodjena je američka glumica, dobitnica Zlatnog globusa 2007 –Kyra Sedqwick u znaku Lava sa Mesecom u Biku.

19.08.1955. rodjen je američki glumac Peter Gallagher u znaku Lava sa Mesecom u Devici.


19.08.1989. rodjen je američki reper, glumac I pesač –Lil Romeo, rodjen u znaku Lava sa podznakom u Škorpiji I energičnim Mesecom u Ovnu.

19.08.1945. rodjen je Ian Gillan-engleski pevač poznatiji kao frontmen grupe “ Deep Purple” u znaku Lava sa podznakom u Strelcu sa Mesecom u Jarcu.

19.08.1963. rodjen je Joey Tempest –švedski rok pevač I frontmen grupe “ Europe”.

19.08.1986. rodjena je američka pevačica –Christina Perriu u znaku Lava sa Mesecom u Vodoliji.

Natasa Paunovski

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski