недеља, 19. август 2018.

DNEVNA DOZA LUNE -19.08.2018



"Kada je LJUBAV u pitanju, zatvori oči i progledaj."
 Ingrid Divković

Preobraženje Gospodnje.Molitva za zdravlje i ljubav uvek dobrodošla.Nebo nas voli, bez obzira na stalne crne oblake.Rasterujemo ih uz pomoć zrelosti i dnevnog učenja.Prva Četvrtina Meseca i Mesec koji se smeši iz znaka Strelca danas u toku celog dana, daje poruku da voleti znači biti slobodan u srcu.Ono što će vas sigurno obradovati( lično moram da priznam da smo brojali minutaže) je da danas od 6:26 am Merkur kreće direktno  sa 11,31 stepena Lava, gde će dobijati na snazi od 22.08 na samom izlasku Sunca iz znala Lava u znak Devicu sve do 6.09 kada će preći u znak Devicu.On će prolaziti kroz svoju senku da bi se 2.09. vratio na stepen od koga je krenuo retrogradno. Merkur će sad imati motiv da dobije na pravom samopouzdanju i superiornosti,  bez obzira što će se osećati nešto konfuzniji 28.08 kada će primati kvadrat sa Jupiterom.Iako sada u fazi polovičnog stanja, sama činjenica da kreće direktno i polako može doneti niz olakšanja.Ipak, u olakšanju može biti komunikacija, papirologija, saobraćaj, razmišljanje i planovi.Ponovno retrogradno kretanje Merkura ali i poslednje u ovoj godini očekuje nas od 17.11. Od 9:50am pred nama je krajnje romantičan, maštovit i srećan aspekt trigona Jupitera iz znaka Škorpije i retrogradnog Neptuna u Ribama na 15,30 stepenu .Ovo je pre svega aspekt nade, velikodušne energije, platonskog spajanja i pozitivnih predosećanja, može biti veoma povoljan kroz materijalne investicije, putovanja, obrazovanje.

Vreme je da doživite neki vid prosvetljenja.U obzir dolaze vizije, ali treba pratiti u ovo vreme snove koji mogu pokazati simobolički ono što vam nedostaje i što bi trebalo da uradite, posebno ako to želite već jako dugo, ali niste imali dovoljno energije da to pokrenete.Socijalna pravda, ravnopravnost, potreba za istinom posebno danas može biti veoma važna i intezivna.Mnogi od vas baš od danas mogu osetiti potrebu da nešto promene u sebi i da pokrenu nešto sasvim staro/novo.Bogastvo, glamur, sklonost luksuzu, putovanjima, potrebi za mnogo sunca i romantike danas će biti posebno važno.Tranzit Jupitera i Neptuna biće u veoma važnoj energiji do kraja sledećeg meseca kada možete imati priliku osluškujući svoje UNUTRAŠNJE JA - da pronadjete ono što vam nedostaje ili očistite sve ono što vam smetalo.Intuicija na visokom nivou,  kreativne mogućnosti na najvišem potencijalu,Ovaj trigon smo imali i početkom decembra prošle godine, krajem maja ove godine, a ovo je poslednji u godini uticaja Jupitera u Škorpiji koji će se polako povući i  preći u znak Strelca od početka novembra ove godine.Ovaj treći ciklus Jupitera u fazi retrogradnog Neptuna u Ribama donosi vreme idealizma koje neće biti nemoguće u realnosti.

"A gde god gledam
Vidim ono o čemu mislim."
 Matija Bećković

Mesec danas:

Mesec u Strelcu kroz ceo dan.Energija optimizma, duhovnosti, meditacije i reseta.Zagrlite nebo, one koje volite, napišite neku lepu poruku koju ćete staviti u svoju kutiju želja, pronadjite one koje ste izgubili, podsetite se na vreme u kome ste bili srećni i motivišite sebe da vratite sebe i svoju sreću.Pomozite slabijima.Okrenite se protiv primitivizma i podela.Pokrenite slobodu da vam duša diše, ona je danas željna da joj pronadjete novi kutak u srcu i neku inspirativnu misao. Ne zaboravite sebe, danas ste sebi najpotrebniji.Znanje je danas nešto što posebno motiviše one koji su se izgubili u tunelima prošlosti.Istina.Ljubav.More.Pesak uspomena.Duša koja traži svoje mesto, a Luna, Luna se smeje...


Od ponoći Mesec na zvezdi Izidis( 2,34 Strelca) u sazvežđu Škorpiona -zvezda koja utiče na lak dolazak do istine i koja je izuzetna u istraživanjima, posebno nalaženju nestalih.Ipak, ova zvezda pojačava izdaje i manipulacije pa je jako važno kome ćete dati poverenje.Od 1 sat Mesec će se pomeriti na zvezdu Akrab koja je veoma dobra za novac.Od 3:45 Mesec će biti na zvezdi Dzabah koja je vrlo srodna prethodne dve , ali zvezda koja pojačava vizije i intuiciju.U povećanju hrabri potezi i akcije.Od 13:45 Mesec će biti na zvezdi u srcu Škorpiona, sjajnoj zvezdi Antares( 9,46 Strelca) koja pojačava neustrašivost, jedna od 4 zvezde stare Persije poznata i kao Čuvar Zapada.U lošoj ličnoj poziciji donosi neočekivane loše dogadjaje ili iskušenja, ali generalno i važne dogadjaje na zapadu.Ona će podsticati idealizam, ali i upliv sudbinskih dogadjaja.Veoma je važna i može povećavati današnji uticaj prepoznavanja.Zbog popodnevnih uticaja i zvezde Rastaban može biti povećanja kriminala ili loših radnji.U pozitivnom obliku entuzijazam i potreba za pokretom može biti izražena, kao i ljubav prema putovanjima, religija i okrenutost višem obrazovanju.Mesec će do kraja dana se naći na zvezdi Sarin na 14, 46 Strelca.

17:14 - Mesec u Strelcu u trigonu sa Merkurom u Lavu -izuzetno srećan aspekt, može doneti dobre vesti, idealan za putovanja, trgovinu, pisanje, komunikaciju, učenje stranih jezika, važne sastanke, izlete, izlaske.Emotivna i mentalna strana u skladu.Jak šarm, harizma, sreća preko ljubavnih sastanaka, mogućnost važnog poziva ili dogovora sa voljenom osobom.Mogućnost važnih ponuda.Dobro za dokumenta, saobraćaj, kontakte sa inostranstvom.Jaka podrška žena.Neko vam može biti inspiracija.Motivacija.Sreća i potreba da pokrenete nešto što je dugo stajalo.Dobro za emotivne razgovore.Odlično vreme za selidbe, nekretnine, kao i posete.

19:15: Mesec u Strelcu u sekstilu sa Venerom u Vagi -vreme zadovoljstva, ljubavi, kreativnih sposobnosti, idealno vreme za zavodjenje, hobije, ulepšavanje.Odlično vreme za pomirenje i pravljenje kompromisa.Osećaj nade i okrenutosti lepim stvarima.Potreba da ljude koje volite zagrlite, nežnost, važnost potvrde partnerskih odnosa.Plodnost.

Nedelja je dan Sunca i dan odmora.Idealan dan za filmove.

Moja preporuka: 

ADRIFT - ( 2018)- sjajan film po istinitom dogadjaju o preživljavanju i ljubavi.
Book Club (2018) - film koji iako slatkastog zanra, slatko me je nasmejao i zbog odlične ekipe glumica.


Astro -Vremeplov

19.08.1883. rodjena je Coco Chanel( pravo ime Gabrijela Bonur)-francuska modna kreatorka koja je napravila veliki bum sa svojom modernom kreativnošću kao modna ikona 20 veka.Rodjena u znaku Lava sa podznakom na poslednjem stepenu Strelca stepenu posebne lične širine I inspiracije sa Mesecom u istančanom I posebno vizuelnom znaku Riba.

19.08.1969. rodjen je američki glumac –Matthew Perry(“ Prijatelji”), u kombinaciji duplog Lava što ističe njegovu markatnost I dominaciju sa mističnim Mesecom u Škorpiji.

19.08.1965. rodjena je američka glumica, dobitnica Zlatnog globusa 2007 –Kyra Sedqwick u znaku Lava sa Mesecom u Biku.

19.08.1955. rodjen je američki glumac Peter Gallagher u znaku Lava sa Mesecom u Devici.
19.08.1989. rodjen je američki reper, glumac I pesač –Lil Romeo, rodjen u znaku Lava sa podznakom u Škorpiji I energičnim Mesecom u Ovnu.
19.08.1945. rodjen je Ian Gillan-engleski pevač poznatiji kao frontmen grupe “ Deep Purple” u znaku Lava sa podznakom u Strelcu sa Mesecom u Jarcu.
19.08.1963. rodjen je Joey Tempest –švedski rok pevač I frontmen grupe “ Europe”.19.08.1986. rodjena je američka pevačica –Christina Perriu u znaku Lava sa Mesecom u Vodoliji.

#currentmood#vaya#love#moon in saggitarius#jupiter-neptun#

Natasa Paunovski


среда, 15. август 2018.

DNEVNA DOZA LUNE - 15.08.2018


"U kući Ljubavi se muzika nikada ne gasi.
Zidovi su načinjeni od Pesama i pod od Plesa."
 Rumi



Mesec u Vagi kroz ceo dan balansira izmedju osećanja, podsvesnih reakcija i skrivenih planova koje ne sme da kaže naglas da ga Merkur ne sustigne i nasmeje mu se i napravi ogradu.Povremena destrukcija od strane retrogradnog Plutona danas može da iznenadi prilivom viška emocija i energije, ali dobrog izbacivanja smeća napolje.Uaaa Mars, neću da se bijem danas sa tobom imam pametnija posla, sedi tu i naredjuj.Osećaj udaljenosti i distance, čudnog vazduha i Meseca koji se šminka.Za javnost nasmejan,u sebi sklon da otvori Pandorinu kutiju.6 planeta u retrogradnom hodu,igra gluvih telefona i obaveznog ponavljanja najobičnijih stvari više puta, radi vežbe mišića...Mamin rodjendan, divim joj se na hrabrosti i vremenu koji je prošla, nadam se da joj nebo donosi samo najbolje i mir koji toliko voli uz svoju predivnu baštu.Danas je novi dan...Mesec od jutarnjih sati u sekstilu sa retrogradnim Merkurom pojačava potrebu za znanjem, ali krajnu emotivnu telepatiju već od 4:10am.Popodnevni sati veoma loši meteropatski, ali i kroz emotivne i profesionalnu bazu pojačavaju ljutnju od 15:52.Večernji sati sa više samopouzdanja i nade.





"Volim nadu, tvrdoglav je to osećaj poput mene."
 Lucrezia Beha

Ovnovima danas mogu biti pritisnuti meteropatskim, ali emotivnim oscilacijama.Mogu imati osećaj da njihov autoritet može biti narušen i da nisu poštovani koliko žele.Prijaće im pažnja i potvrda drugih.Ipak mogu imati izlive besa, blokada, strahova i nametnute kontrole.Mogu se suočavati i sa većim profesionalnim izazovima, ali osetljivošću na emotivnom planu.Dosta napora u komunikaciji, koncentraciji, pojačani nesporazumi.Mogućnost emotivne nesigurnosti, povlačenja i lične preosetljivosti.To može uticati na rad bubrega i polje glave.Danas je potrebno da se okrenete sebi i da budete uporni u zacrtanim ciljevima.Težite diskreciji i čitanju izmedju redova.Poteškoće u nalaženju balansa izmedju karijere koja je veoma važna i porodice.Emotivni problemi, suze.Večernji sati mirniji, mogu doneti dosta zabave i smeha.

Bikovi mogu biti veoma osetljivi na fizički izgled, medjuljudske odnose, ali danas imati i izvesne poteškoće na polju učenja, kao i planiranih aktivnosti prema inostranstvu.Dosta naporan dan kroz putovanja, polje zakona.Mogu težiti poslovnoj reputaciji, ali imatin osećaj izuzetne emotivne potištenosti i nemira.Ipak, mogu biti veoma kreativni, maštoviti, skloni da najbolje rade i stvaraju baš u nekoj fazi koja se zove " ne znam gde sam".Nezadovoljstvo emocijama može lošije uticati na ten i predeo bešike,posebno polje genitalija.Bikovima danas može prijati ulepšavanje, kontakt sa životinjama, prijatelji i priroda, kao i bolje razumevanje na poslu, gde mogu biti na meti rivaliteta.Potrebno je da se izdignu iznad svega što ih koči i danas budu nešto fleksibilniji.Period do 14h može im doneti završetak svega što je vezano za papirologiju, račune, može im doneti kraća putovanja i kontakte sa rodjacima.Popodnevni časovi traže odmor i okrenutost stvarima koje ih umiruju.Potrebna je manja emotivna analiza i lakša komunikacija na polju ljubavi.Odluke donosite sami, jer drugi ne znaju kroz šta prolazite.Veoma osetljiv dan kroz polje carina, uvoza/izvoza, posebno poslova vezanih za saobraćaj. Vozači pripazite na parking, posebno kazne! 

Blizanci danas mogu biti pod jakim emotivnim uplivom, ali iskušenjima, pa moraju izbegavati isključive i brzoplete odluke jer im se mogu obiti o glavu i doneti im niz dodatnih problema! Blizanci jesu u pokretu, prepuni znanja i želje da nešto novo promene, ali danas veoma okrenuti deci, hobijima, ali pod izvesnim opterećenjem preko polja emocija/prijatelja gde bi trebalo uvesti kompromise i neki vid diplomatije.Pozitivan dan za igre na sreću, neki vid kladjenja ili dolaska do novca kroz kreativni nivo i obrazovanje.Večernji sati mogu doneti dosta poziva, telefoniranja, mogućih putovanja i jake veze sa braćom i sestrama.Može biti i većih iznenadjenja u periodu od 22 h do ponoći. Na polju zdravlja, osetljivost kičme i disajnih organa može biti podsvesni strah od budućih dogadjaja, kao i opterećenja stvarima koje treba da završe.

Rakovi su u veoma ranjivoj fazi i posebno danas pritisnuti izmedju braka, emocija, porodice.Ono što im može ići su povoljne finansijske mogućnosti i naplata starih računa.Danas može biti nekog vida nepravde, pa Rakovi mogu krenuti u borbu za istinu.Zaljubljivi, letargični, skloni jako dobroj memoriji, ali povećanom apetitu.Jaka povezanost sa majkom, ali i dan preosetljivosti u odnosu na kućne poslove.Plodan dan.Trebalo bi danas malko pripaziti na želudac, krvnu sliku! Rakovi koji su u braku mogu osetiti veća opterećenja i pritiske.Loš dan za pravne i imovinske poslove.Ipak, danas moguće da uspete pod opterećenjem da završite neka važna plaćanja.Poslovno dan kada iz svega možete izaći zadovoljniji, ali pod većom emotivnom nesigurnošću.Jaka ljutnja otvorena kroz bivše partnere i vaganje izmedju sadašnjih simpatija.

Lavovi će danas privlačiti pažnju i mogu očekivati veću popularnost i privlačnost.Mogućnost dosta emotivnih ponuda, kao i poklona, telefoniranja, ali i sitnijih kupovina.Odličan dan za javnost, medije i promocije.Lavovi mogu biti pod malo većim pritiskom posla, imati problema sa kolegijalnošću ili završetkom posla, ali je preporuka i da zdrastveno obrate pažnju na kosti, zube, predeo bešike, jer mogu biti skloni jakim upalama.Mogu biti skloni posebnoj dramatici, ali mentalnoj superiornosti u popodnevnim časovima.Danas je posebno osetljiv dan za operacije koje ako je moguće treba izbeći.Osetljivost na lekove.Lavovi su puni ideja, skloni da posreduju odlično za druge, ali i skloni da se nadju na pravom mestu u pravo vreme.Na emotivnom nivou Lavovi koji su u braku mogu osetiti preveliku odgovornost, dok slobodni Lavovi posebno mogu očekivati nagle promene.Lavovi mogu razmišljati o obnovi nekih starih projekata, ali promeni posla.
Device mogu danas imati dobar osećaj za finansije, lepo, prepoznati jake kreativne potencijale preko kojih i doći do zarade.Pojačana opterećenja i dalje mogu imati kroz imovinske stvari, roditelje, ali osećati izvesnu depresiju u kući, gde je preporuka da što više izlaze napolje jer mogu imati sate izvesnog besa.Danas malo u problemu može biti neka stara naplata, ali trebalo bi izbegavati prodaju/kupovinu nekretnina jer može dolaziti do odlaganja sastanaka.Ipak, prepodnevni sati mogu im dati sjajne poslovne ideje i realizaciju nekih poslova koji mogu biti u vezi sa inostranstvom i umetnošću.Na polju zdravlja trebalo bi pripaziti na imunitet.Emotivno Device mogu biti sklone idealizaciji voljene osobe, dok slobodne Device mogu imati neočekivane promene na putovanjima.Biće usmerene na konkretne stvari.Bolje poslove mogu obavljati noću. Device se mogu osećati privatno pomalo neshvaćeno, ali u većoj dozi usamljenosti.
Vage su pod uticajem Meseca i Venere i mogu biti veoma okrenute emocijama, zaljubljenosti, jakim čežnjama i razmišljanjima o prošlosti.Ono što ih može opterećivati može biti dom, familija, poslovi u kući koji mogu kasniti ili mogu nailaziti na izvesna fizička trošenja.Vage mogu imati mogućnost i ličnih fizičkih promena, ali i pozitivna dešavanja kroz prijatelje i dosta izlazaka.U domu se mogu osećati loše.Treba im veća promena.Mogućnost neočekivanih poznastava.Vage koje su u braku mogu osetiti izvesnu prazninu i rutinu.Na polju posla neće imati problema.Danas mogu dosta uraditi za sebe.Treba se distancirati od prošlosti i malo više okrenuti sebi, ali vremenu koje dolazi.Biće potrebna veća otvorenost prema sebi.Na polju zdravlja, potrebna je veća briga o ishrani.

Škorpije prolaze neki ciklus čišćenja.Mogu osećati pojačane strepnje i nesanice, ali i unutrašnje nemire i izvesna opterećenja bez razloga, posebno Škorpije koje su u braku.Danas su moguća dodatna opterećenja novcem i nepotrebni troškovi.Može biti bežanja u izolaciju, ali puno zakašnjenja kroz dnevne obaveze.Mogućnost ograničenih ili težih odnosa sa rodbinom, problema sa autom, kao i napora u mentalnim poslovima.Izvesna samokritičnost i sklonost kritikovanju može im doneti nagla udaljavanja od nekih prijatelja.Ono što može biti dobro su emocije, temeljne analize u poslu, kao i putovanja.Škorpija u ovom periodu treba mir i manje gužve.Ako možete manje koristite telefon i izbegavajte kupovinu novog! Na profesionalnom nivou dosta posla, ali odličnih ideja kroz nešto novo.Na polju zdravlja pripazite na zube, stopala, san.

Strelčevi su u potrazi za sobom i stvarima koje vole a u nekom prethodnom periodu su izgubili.Potrebno im je vreme za sebe.Odlično vreme da se vrate staroj ishrani, čišćenju organizma, ali i sredjivanju finansija koje ih već duže vreme muči kao da reše jedan, a pojave se dodatno tri dodatna problema.Danas je potrebno da budu koncentrisani na taj deo, jer može dolaziti do svadje, tenzija, prepirki i nezadovoljstava što Strelčevima ne prija.Mogu biti skloni lakom povezivanju sa različitim ljudima i uživanju u malim stvarima.Prijaće im voda, kao i posete, priroda, neka vožnja gde zapravo ne znaju gde su krenuli.Na emotivnom planu mogućnost indirektnih opterećenja oko finansija.Na polju posla u projektu su nečeg novog, gde čekaju zeleno svetlo.Većina Strelčeva može imati jaku želju da nešto tu naglo iseče.Inače putovanja su ono što im posebno može prijati, kao i druženja, ljubav i ne razmišjanje o vremenu.

Jarčevi iako uvek u kontroli svega, mogu padati pod uticajem retrogradnog Marsa koji se vratio u njihov znak i koji im donosi izvesna veća lična iskušenja, osećaj manjka energije i samopouzdanja.U povećanju su poteškoće na polju doma, porodice, posebno komunikacije sa dragim osobama.Prijaće im podrška, ali mogu biti skloni zatvaranju i bežanju u svoj svet.Mogu biti skloni ne obraćanju pažnje na emocije drugih, ali skloni da lutaju u mislima i da bezciljno traže neki izlaz.Danas ipak mogu imati važne razgovore za posao i jedan mali napredak koji će ih delom osloboditi.Mogu osećati izvesna opterećenja na polju partnerskih odnosa, ali i zdrastveno osećaj psihološkog pritiska i pesimizma.Jarčevima treba odmor, punjenje baterija i pauza.

Vodolije danas posebno mogu ostavljati jak utisak i opustiti mozak i raditi sve ono što nisu mesecima.Mogu imati fantastične ideje kroz polje doma, kuvanja, hobija.Mogućnost neočekivanih gostiju, ali i troškova, što neće mnogo potresati ovaj znak koji je uvek okrenut nekim višim i duhovnim ciljevima.Emocije su u porastu i variranju i Vodolije mogu sebi dati šansu da probaju nešto novo.Može ih iritirati ono čega se ne mogu osloboditi iz prošlosti, gde i danas mogu biti pod izvesnom provokacijom, ali Vodolije su ojačale i više ne reaguju na stare probleme.Vodolije koje su u braku mogu posebno biti okrenute porodici i imati dosta puno investicija i ljubavi oko sebe.Na poslovnom planu može biti nekih zakašnjenja, ali odličnih novih kontakta i mogućnosti za nekim proširenjima.Finansijski Vodolije danas mogu imati dosta dobru intuiciju, ali će im i prijati hedonizam.Na polju zdravlja potrebno je kontrolisati jetru.

Ribe se mogu suočavati sa većim problemima svojih bližnjih, pa mogu biti u ulozi psihologa.Malo veća opterećenja i udaljavanja otvorena preko polja prijatelja.Danas mogu završiti veći deo obaveza po bankama i finansijskim ustanovama, ali imati i važnija potpisivanja.Potrebno je da pripaze na kolena, ali i genitalije.Emotivno mogu vagati izmedju prošlosti i onog što im se trenutno dešava, sa manjkom energije mogu pustiti da stvari idu svojim tokom.Mogu imati malih problema oko preporuka, ali i naplate novca.Ipak, na poslovnom planu mogu očekivati veću pomoc muške osobe koja im može rešiti veći deo problema.Neće biti raspoložene za fizički rad.

ASTRO -VREMEPLOV

15.08.1769 rodjen je Napoleon Prvi Bonaparta prvi konzul Francuske Republike, car Francuske i kralj Italije, general u Francuskoj revoluciji, rodjen u znaku Lava sa podznakom na nultom stepenu Škorpije I Mesecom u znaku Jarca.

15.08.1990. rodjena je Oskarovka, američka glumica Jennifer Lawrence, junakinja” Dzoja, Američke prevare, Iks man Apokalipse” u znaku Lava sa veselim Mesecom u Blizancima.Iako veoma mlada, već je dobila važne nagrade a spade u 100 najuticajnijih ljudi.Jennifer je astrološki gledano jedan veliki profesionalac koji zbog trigona Merkura iz znaka device I Saturna I Neptuna ima jednu marljivu mentalnu stranu, sjajnu memoriju I jako dobru pripremu pred svaki važan filmski projekat.Venera u lavu joj donosi da će naravno Lavoski ostaviti pažnju, ali imala je I jedan peh kada je pala pri dobijanju Oskara što govori o njenom Marsu u opoziciji sa Plutonom koji može doneti veću tremu I pritisak iako privatno je veoma privlačna,uporna I sklona da uvek ide do kraja kada nešto zacrta.Ova mlada glumica će biti izuzetno zaposlena I ima mogućnost da ima karijeru koja će trajati I u kasnijim godinama.Tek ima mogućnost da pokaže ozbiljnije uloge od 2019-2022.Veoma je pametna, pomalo malo opreznija, dok će emotivno morati da sačeka godine da pronadje pravi mir.

15.08.1972. rodjen je američki glumac i producent- Ben Affleck, rodjen u znaku Lava sa podznakom u emotivnom I porodičnom znaku Raka, kao I Mesecu u škorpiji koji posebno podstiče strast, ljubav prema kocki, ženama, uživanju, ali emotivnim izazovima.Junak filma “ Argo( Oskar za najbolji film), Grad lopova,Dobri Vil Hantinh, Zaljubljeni Šekspir, Devojka iz Dzersija).Venera u raku na ascedentu donosi da je Ben šarmantan, emotivan, pozitivan,ipak u kvadratu sa Uranom može mu doneti ozbiljnije emotivne prekretnice I opasnost od razvoda koji će biti ponovo u problem u toku narednih godinu dana, ali I kvadrat Meseca I Merkura ukazuje da može biti veoma emotivno sujetan, uvredljiv, ali I sklon nepotrebnom materijalnom trošenju I lošim emotivnim odlukama.Ipak srećni Jupiter u svojoj egzaltaciji u strelcu doneće mu želju da puno radi, da pravi filmove I da bude veoma okrenut poslovnim izazovima posebno u periodu od kraja 2018-2019.Veoma je dobar roditelj.Oprezan je šta govori u medijima I često dobro prikriva svoj privatni život.Ima provereno, ali manje prijateljsko okruženje.Dosta čita, iako voli provode I imao je veoma buntovne momente u ranom periodu mladosti.Povremeno može biti poročan.Na poslovnom nivou će biti sklon da iznenadi dobrim filmovima I odličnom ekipom glumaca.Kocke se neće odreći I dobrog provoda iako s godinama u smanjenijem obliku.

15.08.1963. rodjen je Oskarovac I dobitnik mnogih velikih nagrada medju kojima I Zlatni Lav( “ Čovek ptica, Vavilon, Pasji život, The Revenant sa Leonardom di Kaprijem) meksički filmski režiser, producent I pisac –Alejandro Gonzales Injaritu u znaku Lava sa Mesecom u Raku.
15.08.1968. rodjena je američka glumica Devra Messing, junakinja serije “ Vil I Grejs”, rodjena u znaku Lava sa Mesecom u Biku.
15.08.1969. rodjen je američki glumac I koreograf Cris Judd u znaku Lava sa Mesecom u Devici.
15.08.1950. rodjena je princeza Ana, član britanske kraljevske porodice, rodjena u kraljevskom znaku Lava sa podznakom u Vagi I umerenom Mesecom u Devici.
15.08.1771. rodjen je jedan od najpoznatijih škotskih pisaca –Walter Scott , rodjen u znaku Lava sa podznakom u Vagi I Mesecom u Vagi.
15.08.1982. rodjena je engleska pevačica, tekstopisac –Natalia Kills u znaku Lava sa podznakom u Blizancima I Mesecom u Strelcu.

15.08.1947. osnovan je Pakistan ili zvanično Islamska država Pakistan, rodjena u znaku Lava sa podznakom u energičnom I ratnom znaku Ovna I Mesecom u Raku koja podstiče patriotizam I ljubav naroda prema svojoj zemlji.
15.08.1948 osnovana je Republika Koreja ili Južna Koreja, država smeštena na južnoj polovini Korejanskog poluosstrva na istoku Azije, rodjena u znaku Lava sa podznakom u Blizancima I Mesecom u Strelcu.

15.08.1947. osnovana je Republika Indija, rodjena u znaku Lava sa podznakom u Blizancima I Mesecom u Raku.Ovo je sedma država po veličini u svetu, druga po broju stanovnika I predstavlja najmnogoljudniju demokratiju u svetu.
15.08.1540. osnovan je Arekipa, glavni I najveći grad istoimene provincije na jugu Perua.Predtavljen je pravnom prestonicom.Rodjen u znaku Lava sa podznakom u Raku I Mesecom u Vodoliji.
15.08.1960. osnovana je Demokratska Republika Kongo –država u centralnom delu Afrike, druga po površini u svetu..Rodjena u znaku Lava sa podznakom u Biku sa Mesecom u Blizancima.
15.08.1537 osnovan je Asunsion-glavni grad Paragvaja, u znaku Lava sa podznakom i Mesecom u Strelcu.
15.08.1872. rodjen je Dodje City grad u saveznoj državi Kanzas, u znaku Lava sa podznakom u Vage I Mesecom u Jarcu.
15.08.1583. rodjen je Sent Dzon- grad na jugoistoku Kanade, najveći u kanadskoj provinciji Nju Bransvik.Rodjen u znaku Lava sa podznakom u Devici I Mesecom u Raku.

#currentmood# moje je srce hotel nacional# moon in libra#

Astrolog Nataša Paunovski


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski