понедељак, 13. јун 2022.

Dnevna doza Lune -13.06.2022.

 


Brojanje dana do odmora. Mars igra u pozadini. Mnogo priče i univerzalne moći ka psihologiji i razumevanju drugih. Slanje poljubaca i gledanje u avione. Čišćenje pred Pun Mesec koji golica snove. Slušanje tudjih srca i saosećanje i milovanje duše dobrim delima.Opsednutost ASMR. Nedostaje mi Monika, moja ledja traže njene ruke. A ona putuje i ispunjava svoje snove. Amin. 

Uticaj Venere i Urana u konjukciji nose jako velike promene. Od toga da počnemo da jedemo ono što nam nikad ne bi palo napamet, do toga da nestrpljivo želimo da znamo u kom pravcu vodi naš život. Pitanje ljubavi je pod velikom transformacijom, pa najmanja sitnica može da povredi ego i nežno srce. Osećanje od gušenja i melanholije do nagle euforije. Odlično vreme da se fizički i estetski nešto menja. Neki novo stil, frizura. Neki novi prijatelji. Ljubav može doneti iskušenja, testove, prekide, ali i izlazak iz neke uspavale učmale rutine.Morate se dogovoriti sa sobom šta zapravo želite, da li ono što drugi žele, ili što vi osećate da vam pripada?




Da pogledamo malo univerzum ove nedelje i šta mogu da vam izdvojim:

PUN MESEC U STRELCU( detaljan tekst o Punom Mesecu u Strelcu imate na mom sajtu www.astroluna.rs) 14.06 u 13:52
idealizam pomešan maštom, konfuzijom, pustim snovima i jakim emocijama koje se bore protiv svih svetskih čuda u poslednjih dve godine. 
15.06. dan posle Punog Meseca može nositi energiju usporenja i rutine. Može dolaziti do nagle promene raspoloženja i osećanja nekog pada pod uticajem Meseca u znaku Jarca.Posebno vreme noci izmedju 15/16 može nositi povećanje nesreće i dalje pojačanja prirodnih katastrofa koje su na oprezu. Vreme kada je jako vazno brinuti o svom zdravlju i izbegavati nagle odluke jeste vreme 15/16.06. Tu se bude teske misli, priroda može da se menja, a može dolaziti do nekog osećanja težine i brige na srcu.
Noc izmedju 16/17.06 pod uticajem Meseca u Vodoliji budi novu energiju i potrebu za autentičnošću, promenom, ali i slobodom. Nekako ćemo ostaviti ono što nas boli po strani i biti privučeni novom energijom. 



16.06. Sunce u znaku Blizanaca u trigonu sa R Saturnom iz znaka Vodolije doneće nam da itekako pokažemo istrajnost, zrelost i dobru organizaciju u stvarima koje su nam potrebne. Istrajnost i mnogo planova koji su čekali pod retro Merkurom da se pokrenu. Tu nam je i kvadrat sa Neptunom, pa možemo imati osećaj da nam smetaju nagle promene vremena, da nam treba veće upijanje Vitamina D i da negde smo zalutali sa mislima ili pak da imamo hiljadu obaveza ali ne znamo zapravo gde da krenemo. Medjutim, vraćanje Saturna doneće da ipak spontano odradimo ono što duže stoji.

Petak, 17.06. je super dan za prijatelje, uvodjenje novih navika, promene, putovanja, slučajne susrete, učenje i dobre lične mogućnosti. Ovo može biti dan pozitivnih iznenadjenja i poruka neba koje mogu imati pozitivan efekat.

Subota 18.06. pod nešto teškim aspektima Venere iz znaka Bika i R Saturna u znaku Vodolije i nosi gubitak zadovoljstva, emotivne brige, odlaganja ili zakasnjenja u vezi sa novcem, ali pre svega dosta pesimizma u vezi sa ljubavlju i nekim crnim mislima. Karma se ponovo mesa u emotivne izbore, a iskušenja nikad veća. Biće itekako nekih predavanja i osećanja vraćanja na prošlo vreme. Neke povrede koje stoje dugo dolaze na svoje. Ali imamo i nedelju da se moramo osloboditi tolikog tereta.Patnja i traženje instant rešenja trebalo bi da zameni ozbiljnije sagledavanje emotivnog ugla i potrebe da prestanemo da mučimo sebe i negde se okrećemo prema onima koji nas ne vole. U porastu zemljotresi.

Ipak, nedelja 19.06. pod sekstilom Venere i Neptuna može doneti lakšu emotivnu energiju, romantične izjave, upoznavanja, neko opuštanje i sreću. Mesec će biti u Ribama pa kontakt sa vodom, sanjarenje, maštanje i zaljubljenost može biti u prvom planu. Vikend nam donosi manje priče, više pokretanja srca. Malo plakanja, pa sreće i tako u krug. Mnogi od vas mogu doživeti da se dobro isplaču i da stave tačku novog početka.


ŠTA IMAMO DANAS: 

Merkur prelazi u znak Blizance od 17:30 po drugi put i do kraja nedelja u potpunosti izlazi iz druge senke. Nekako ćemo imati osećaj da lakše dišemo, da počinjemo da se druzimo, budemo veseliji. Ipak, Pun Mesec može i dalje malo nositi odlaganja ili zabune u vezi sa dogovorima, zaboravnost, pa izdrzite jos malko dok Merkur ne krene da priča, stvara i pokreće dobru mentalnu energiju. 
Mesec posle ponoći prelazi u vatreni znak Strelac. Okrenutost daljinama, idealizmu, maštanju, ali jakoj veri i jakim utiscima biće u prvom planu. Dispozitor Jupiter od 11.05. u znaku Ovna već je na sjajnom 5 stepenu pa donosi mnogo ličnih želja, akcija i potrebe da uradimo nešto samostalno. Neko budjenje, pokret, dosta obaveza. Dobro vreme za inostranstvo, sport, takmičenja, druženja i kontakte sa strancima. 
Od 9:27am: Mesec i Jupiter u trigonu posebno donose optimizam, dobru ličnu energiju, srećno vreme za veće poslovne poduhvate, vreme moguće zarade i srećnih okolnosti.  Nedelju svakako započinjemo sa veselijom energijom i nadom u dobar početak. Iz tog razloga i jeste preporuka da danas nešto dobro uradite za sebe. 


# currentmood# nightcrawlers# dnevna doza lune



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski