петак, 21. октобар 2022.

Dnevna doza Lune - 21.10.2022. - Dobar dan, ja sam vaš nebeski prijatelj"


 Mesec danas bez aspekata.. Šta to zapravo znači? Mesec svaki dan u odredjeno vreme u zavisnosti gde se nalazite pravi odredjene aspekte sa ostalim planetama pri čemu to može uticati ne na naše misli, osećanja, već i odnose sa drugima, a pre svega planirane aktivnosti, ciljeve ili planove. Kada Mesec ima dan takozvanog dana bez aspekata, tada je vreme da prepustimo nebu ali i sebi odredjene aktivnosti. To može biti izuzetno vreme za meditacije, odmor, čišćenje doma, kancelarije, bacanje ili poklanjanje suvišnih stvari, sredjivanja stvari koje dugo čekaju i stoje, ali na neki način takvi dani su uvek duhovnog nivoa. Smatra se kada Mesec nema dan odredjenih aspekata, da mi nemamo velika očekivanja, ali da mogu da se dese i spontane stvari.

 Danas je petak, dan Venere, i može ukazivati na veoma izraženu potrebu za ljubavlju i lepotom, jer nam Venera prolazi znakom Vage, ali kompromisima i partnerskom harmonijom. Mesec kroz ceo dan u znaku Device bez značajnih aspekata, vreme 4 dana pred Delimično Pomračenje Sunca u vreme Mladog Meseca. Kada je Mesec u Devici mi možemo imati neverovatnu želju da planiramo, zapisujemo šta treba da uradimo, analiziramo nas prethodni rad ili emocije, kao i da zaposlimo sebe, posebno ako se osećamo malkice usamljenije od strane drugih. Trebaće vam danas mir, vaš prostor i spontane reakcije, ali svaki vid dugotrajnog planiranja ostavite ipak za vikend. Danas pustite da stvari idu drugačije... Preporuka laganije ishrane...

Ima tih dana kao danas kada univerzum malo hoće da se odmori od nas i kada sami treba da pratimo energiju i okruženja i nas samih. 

Danas sam imala potrebu da vam pišem o nečemu što nisam do sad spominjala na temu astrologije. A to je kako izgleda odlazak kod astrologa, šta vam je potrebno i šta je to važno za one koji dolaze prvi put.

Kao prvo, vrlo je važno da imate tačne podatke i to datum, godinu, mesto rodjenja i posebno tačan sat rodjenja. Tačan sat možete saznati od roditelja ili možete uvek naći u krštenici/ rodnom listu.

Druga stvar koja je jako važna to su vaša očekivanja, ali i malo upoznavanje sa astrologijom pre odlaska kod profesionalnog astrologa. Znate kada nam je nešto nepoznato, a živimo u vremenu tehnologije, na svakom koraku možemo pronaći neku osnovu od koje ćemo krenuti. Meni je nekad simpatično, ali povremeno " glupo" pitanje kada me klijenti pitaju : Da li vi radite natalne karte?" Jer ako to pitate nekog ko je profesionalno posvećen tom poslu 2o i kusur godina, to je isto kao kad pitate lekara, jer vi izdajete recept za taj lek? 

Takodje, u izboru astrologa veoma je važno da ispratite rad te osobe i da li ta osoba odgovara vašoj duši u smislu konekcije jer to je bitno u svim odnosima. Ne znam za vas, ali meni je veoma važno da imam dobru preporuku ili osobu od koje uzimam odredjenu uslugu koja mi se dopada i prija mi duhovno, bilo da se radi o frizeru, kozmetičaru, lekaru. Prosto razumeću je lakše, ali će i ona meni moći pomoći. 

Razlika izmedju profesionalnog astrologa i amatera je velika. Profesionalni astrolog je osoba koja se školovala i koja je potpuna posvećena astrološkom radu koji obavlja redovno i to joj je osnovna profesija. Svakako da imate profesionalnih astrologa koji su odlični autori knjiga, blogova, koji se odlično snalaze u medijima ili prosto su anonimni i posvećenu su radu sa klijentima ili školama astrologije.

Osoba koja je amater poznaje osnove i voli ovu granu, ali nije profesionalno vezana kroz rad sa klijentima( to nije ni preporuka). Sećam se kada mi je moja prva mentorka rekla, dok ne uradiš prvih 1000 horoskopa, možemo da razgovaramo... Po meni iz dugog astrološkog iskustva veoma je loše ali i " opasno" da neko ko nema iskustva sa klijentima i astrološko obrazovanje radi astrološke analize.Ljubav prema astrologiji je nešto drugo i to je veoma pohvalno, a svake godine što mi je posebno drago rodi se po jedna talentovana osoba. Ali bez obrazovanja ništa, kao i u svakom poslu.

Takodje je važno:

Znači, ne morate znati koje su vam planete, podznak, jer je astrolog taj koji vam čak može jasno i precizno objasniti, ali morate biti upoznati bar malo šta možete očekivati, i kakve sve vrste astroloških analiza imamo. Takodje, moja sugestija posebno ako radite astrološku kartu prvi put, pripremite pitanja i postavite ih, jer se radi o vama i vašem životu, što su pitanja jasnija, odgovori neba su još konkretniji. Znate, to su ipak stvarno vrlo jednostavne stvari i nisu toliko strasne.
Kada pronadjete osobu koja može da udje u srz vaše duše, ali da vam na osnovu položaja vaših planeta pokrene životna pitanja, razgovor treba da bude opušten i veoma prijatan, prijateljski zasto da ne, jer dati nekom poverenje za jednog astrologa je velika stvar...

Iskrenost u razgovoru i diskretno poverenje je jako značajno. Ipak, ono što mnoge buni to su često zapravo prognoze, očekivanja, često i problem same osobe od stvari koje će čuti. Astrolog ima etičko pravo da kaže samo ono što osoba želi i ono što je  interesuje, ali nikako da ulazi u delove klijentove duše koje osoba ne želi. Takodje, astrološki saveti su veoma vredni za osobe koje veruju, i koje razumeju i prate savete.

 Medjutim, vrlo je važna u svemu i slobodna volja svakog klijenta i razumevanje svega. Astrologija je imala veoma težak put na Balkanu u razvoju, i postoji jako puno mojih kolega koji su dali srce za klijente i koji i dan danas rade veoma posvećeno. Iz tog razloga veoma je važno da prihvatite savete, da se ne plašite jer vi znate ko ste i koliko možete i da verujete u sebe i svoje nebo.

Astrolog nije lekar, nije psiholog( osim da ima prethodno medicinsko znanje) već astro tumač i nebeski prijatelj.

Još uvek mislim da ne treba da vas plaše razne vrste kontradiktornosti na temu astrologije o kojoj pišu prilično nepismeni ljudi, gde se astrologija stavlja u grupu tarota, gledanja u šolju, ili kako sam čula pre neki dan sekti. To su stvarno velike gluposti. Niko na silu ili pod pritiskom ne zove nekog da mu da bilo kakvu uslugu tog tipa. Niko ko se bavi profesionalno astrologijom ne sme uticati na loše odluke druge osobe.Nismo mali, a nismo ni maloumni. Druga stavka, tarot, numerologija ne spadaju i nemaju nikakve veze sa astrologijom to zapamtite. Pod time ne mislim ništa loše, svako ko voli, nek izvoli.Ali te podele i stavljanje u pogrešan koš jesu stalno nešto što ljudi koji ne znaju imaju predstavljeno pogrešno.

Takodje, jedno značajno pitanje je pitanje religije. Religija ne podržava astrologiju, iz razloga što astrologija može imati sliku budućnosti a astrologija voli religiju, iz razloga što je vera za svakog astrologa, ali i klijenta jako bitna. Svako ima pravo da veruje u ono što oseća i da prati svoj put. Ipak, nije savet ako ne verujete u ono što pokrećete, da to radite. 

Danas sam bila malo detaljnija, ali sam imala potrebu da vas upoznam sa nečim što se stalno postavlja vrlo pogrešno kako u medijima, društvenim mrežama. 

Puno vas pozdravljam i dozvolite danas univerzumu da se odmori, a pratite svoj osećaj:-))Vaša Astro Lunaчетвртак, 20. октобар 2022.

Dnevna doza Lune -20.10.2022. - " Pokretanje starih rana"


 Mesec u Lavu u poslednjoj dekadi pod dispozitorom Suncem koji je izazvan Plutonom donosi osećanje nekog pada i osećanje izgubljenosti. Bez obzira što uticaj Meseca generalno donosi vreme svetlije energije, nešto fali. Mešaju se neke stare karme ili snovi, neki čudnji putevi Gospodnji ovih dana. Neka nervoza neobjašnjivog nivoa. Neka čudna opsesivnost koja dere dušu. Za čas može postojati osećanje da možete eksplodirati. Susreti sa ljudima od kojih bežite maksimalno mogu vas provocirati ili neprijateljima. Nema nekog velikog kompromisa, osim da morate biti u stanju da uradite ono što smatrate pravičnim.

Aspekt izmedju tranzitne Venere i Plutona od 8:00am  pojačava fatalne ljubavi, obnavlja stare rane ili susrete u vezi sa prošlošću. Inače cele nedelje imamo neka podsećanja i mogućnost da se prisetimo na nešto što nas je jako povredilo. U vezama se čuvati manipulacije, ogovaranja, posesivnosti, opsesivnih poteza i isključivosti! Ovaj aspekt može doneti jake pritiske u odnosu na autoritete, ali osećanje i presinga kroz novac. U porastu rivalitet i konkurencija pa pripazite i distancirajte se od onih koji žele da vas povrede! Ovaj aspekt može doneti i opsesivnu posvećenost nečemu, ali može doneti nemoguće ili zabranjene ljubavi i velike emotivne povrede ili tuga zbog nemogućnosti da se neki odnos ostvari i krene u povoljnom smeru.. Neki osećaj ni levo ni desno, a i osećanje da ne znate tačno šta da mislite ili krenete, kao da se čeka neki znak od univerzuma....


Mesec u prilično dobrim aspektima danas, i to sekstil sa Marsom od 8:24am može doneti ipak neko bolje budjenje energije, konkretizaciju i samozaposlenje, ali dosta akcije i komunikacije pa to može pomoći u prethodnom aspektu.

Mesec prima i lep sekstil sa Venerom od 11;15 pa to vreme može biti odlično za neke manje kupovine, ulepšavanje, hobije, pedagogiju i učenje, kao i susrete sa prijateljima ili neki kratak predah od svega što se mora. To može biti vreme i pozitivnije emotivne energije i mogućih manjih dobitaka. 

Od 12:36 Mesec u znaku Lava u sekstilu sa Suncem iz znaka Vage ipak može doneti neku ravnotežu izmedju privatnog i poslovnog, i lakšu organizaciju, vreme dobrih dogovora ili pokretanja novih poslova. 

Merkur je u opoziciji sa Kironom pa iako je Merkur izasao iz zadnje senke budi neke misli koje su bile u prošlosti povredjene. Ipak, dobri aspekti Meseca u većem delu dana mogu doneti ličnu produktivnost, bolje raspoloženje, dosta akcije i završetka poslova. 

Od 18:27 Mesec prelazi u znak Device i donosi mnogo veću kontrolu i opreznost u partnerskim odnosima, a veću okrenutost radu, zdravlju, higijenu, okruženju, i povećanu potrebu za žrtvovanjem i uslužnošću. Ipak, Mesec koji će biti u znaku Device do nedelje 23.10. može vam pomoći da se zaposlite i u stvarima koje su stajele i koje su korisne. Bilo bi dobro završiti veći deo poslova do 18:30 jer Mesec ulazi u prazan hod i može doneti da se sve odlaže ili ostavlja za drugi dan.  Kada Mesec prelazi znakom Device veoma će nam biti bitni detalji, može da se javi melanholičnija energija, ali možemo imati želju da saznamo nešto što nam može pokrenuti nova interesovanja. Treba pripaziti na kožu, moguće migrene, posebno organe za varenje. Sve što budete prolazili kroz neki unutrašnji problem, može se osećati preko stomaka. Preporuka je laganije i lako svarljive hrane, zbog mogućih pojačanih dijareja. Srećno, Astro Luna


# currentmood# venera u provokativnom aspektu sa plutonom# mesec prelazi u znak deviceсреда, 19. октобар 2022.

Dnevna doza Lune -19.10.2022. - " Lose yourself

 

Tomindan. Na današnji dan osnovan je Kolarac.  Mesec u Lavu kroz ceo dan mimikom i osmehom iza Sunca privlači pažnju.  Rani jutarnji časovi donose i sekstil Meseca i Merkura i mogu doneti neke dobre vesti, dobru mentalnu motivaciju i dobro vreme za učenje, rad i organizaciju današnjeg dana. 


Danas su nam snazi dva važna aspekta. Pre svega od 4:22 na nebu imamo trigon izmedju Marsa i Venere , pa je ovaj dan potpuno emotivno jak dan za ljubav, seks, početak veza, ali ćemo inače imati jaču potrebu za uživanjem, pažnjom, decom. Može biti neočekivanih susreta koji mogu doneti ljubav na prvi pogled ili jaku privlačnost. Pripazite na finansije, jer ćete biti skloni lakom trošenju novca! Veze započete pod ovim aspektom mogu imati dozu mentalne snage, ali jake fizičke privlačnosti, a posebno veze vezane za daljinu, mogu biti interesatne. Potreba za pažnjom, ali rečima veoma izražena kroz ovaj aspekt. Prvi deo dana posebno pozitivan i za lične razgovore. Slobodno otvorite srce, biće vam negde lakše, jer ionako se približavamo jednoj bitnoj prekretnici uoči Eklipsi, ali i promene polako Sunca i Venere.( kraj nedelje).

Da li ima uopšte dzentlmena ili su muškarci uvek krivi? To se uči, pa ima vremena popraviće se... Često vidjam veoma mlade ljude koji nemaju ni trunku poštovanja i ponašanja, ali uvek to povezujem sa onim što dolazi iz kuće. Sa druge strane pohvalne su još uvek starije generacije koje itekako nisu izgubile čar manira i šmeka.

 U porastu jaka potreba za kupovinom, poklonima, a današnji dan ipak može biti pozitivan kroz proslave, rodjendane i nešto sl.

Sreda donosi i kvadrat izmedju Plutona iz znaka Jarca i Sunca iz znaka Vage  od 15:30- ovaj aspekt donosi velike političke pritiske i pretnje. Može nositi osetljivost kroz polje autoritete, ali nenormalnu kontrolu i opsesivnost( ovaj aspekt će se osećati do petka). Pripazite na ego jer vas može dovesti u usamljenost, agoniju, ili da sami dodjete u lošu poziciju! Ambicije i potreba za uspehom jeste dobra, ali može ugroziti privatna dešavanja. Biće potrebno mnogo opuštanja, pozitivnih misli posebno što i Mesec u popodnevnim i večernjim časovima može doneti blokade, kašnjenja, pritiske i napetost u odnosu na druge! Juče smo mogli videti dešavanja u Novom Sadu gde se ponovo pojavljuje sila. To i jeste upravo ovaj aspekt koji negde donosi povrede, i da se agresivnijim putem nešto rešava. Novi Sad kao jedan od najlepših gradova Srbije ima simboliku znaka Vodolije i već duže vremena je na meti karmičkih blokada i nezadovoljstva. Ovaj aspekt može pokrenuti veća nezadovoljstva inače u odnosu na autoritete, ali osećanje da smo ljuti sami na sebe jer smo loše procenili ili doživeli pad koji nismo očekivali. Pokušajte ipak danas da ne budete samokritičniji, već pokušajte da pokrenete izvesnu racionalnost. Na kolektivnom nivou veoma haotična energija i veliki pritisci i pretnje. 

Od 18:18 Mesec u znaku Lava u kvadratu sa Rx Uranom iz znaka Bika posebno podstiče uznemirenost, dramatičnu energiju i prolazna uznemirenja. Imaćemo potrebu da nešto sasečemo. U osetljivosti uredjaji ili problemi sa strujom. U povećanju danas eksplozije ili tenzije na polju avio saobraćaja. U osetljivosti medjuljudski odnosi. Potreba za ličnom promenom izražena usled naglog nezadovoljstva.

Od 20:01: Mesec u znaku Lava u opoziciji sa Rx Saturnom iz znaka Vodolije može pojačati tugu i potištenost, osećanje neke nagle pasivnsti ili nedostatak volje i samopoštovanja, pad samopouzdanja ili osećanje krivice. Pokušajte da u ovom periodu sebe ipak napunite pozitivnijom energijom ili radite na sebi, ali nemojte raditi ništa na silu. Kašnjenja, odlaganja i ljubavni problemi kroz one koji su i površnim odnosima. Osećanje neke čudne usamljenosti, ali posebno tuge kroz kolektivna dešavanja. Budite dobro, vaša Astro Luna 


# currentmood# eminem# sunce u sukobu sa plutonom# venera u intezivnom aspektu sa marsom# mesec u lavu# dnevna doza lune


Look, if you had one shot, or one opportunity
To seize everything you ever wanted, in one moment
Would you capture it, or just let it slip?


You better lose yourself in the music
The moment, you own it, you better never let it go
You only get one shot, do not miss your chance to blow
This opportunity comes once in a lifetime, yo
You better lose yourself in the music
The moment, you own it, you better never let it go
You only get one shot, do not miss your chance to blow
This opportunity comes once in a lifetime, yo
You better…
уторак, 18. октобар 2022.

Dnevna doza Lune - 18.10.2022. " Vraćanje samopouzdanja"

 


Utorak nosi prelazak Meseca u znak Lav od 6:46am i ipak jednu sasvim novu energiju.  Pomoć stiže već od ponoći jer će na nebu biti trigon izmedju Sunca iz znaka Vage i Marsa u znaku Blizanaca, pa nam sledi dan povećanog optimizma, sjajne mentalne motivacije, ideja, ali dobre i fizičke energije gde možemo videti svetlo. Svakako bi trebalo da se osećate snažnije i hrabrije, a ovaj dan može nositi preduzimljiviju i bolju energiju. Veća inicijativa, ali i bolja emotivna energija, koja vodi strasti. Odlično vreme za putovanja, odmor, zabavu, godišnjice, proslave, posebno polje takmičenja i sporta. Pozitivno vreme za pedagogiju, scenu, hobije. Vreme jakih susreta i jake privlačnosti. Kada je Mesec u Lavu, postoji potreba da se dopadnemo drugima, ali i da radimo na sebi je izuzetna. Možemo biti okrenutiji luksuzu, dostojanstveniji i ambiciozniji. Sreća kroz timske poslove, putovanja, fizičke aktivnosti, društvene dogadjaje. Možemo biti skloni grandioznijim planovima, ali kroz veći deo dana skloni žurbi i konkretnim ciljevima. Ego veoma izražen, ali toplina, srdačnost, velikodušnost i jaka usmerenost ka ljubavi. Samopouzdanje veće, i pojačana harizma i jak šarm. 
Svakako možemo osećati snagu da promenimo stvari ili da krenemo od pozitivne nule.


Jedan od glavnih aspekata danas biće trigon izmedju Meseca i R Jupitera od 8:45am koji dodaje još više entuzijazma, vedre i pozitivne energije, odličnu samoinicijativu. Komplimenti i pokloni posebno mogu da prijaju i daju snagu za nešto veliko. Pojačana iskrenost i davanje ličnog primera drugima. Mogućnost dobitaka i pozitivnih vesti iz daleka, iako ćemo biti skloniji da više trošimo. Moguća pozitivna iznenadjenja, ali lična promena. Iz jedne emotivnije energije pod uticajem Poslednje Četvrtine Meseca ućićemo u period kada se možemo osećati svežije..

Bez obzira na okolnosti, život je lep.

Ostanite pozitivni:-))

Vaša Astro -Luna

# currentmood# moon in leo# dnevna doza luneпонедељак, 17. октобар 2022.

Dnevna doza Lune -17.10.2022. - " Poslednja Četvrtina Meseca"

 

Ulazimo u novu nedelju, koju počinjemo sa vrlo jakim uticajem Meseca u svom domu, znaku Raka koji može povećavati vrlo jaku senzitivnost, uvredljivost, pasivnost i nagle promene raspoloženja. 

Mesec od 6:10 am može imati sekstil sa R Uranom iz znaka Bika i nositi prepodnevne časove koji mogu biti produktivniji, i koji donose da se jako dobro spaja autentičnost i emotivnost, originalnost i kreativnost, pa bi trebalo započeti dan sa osećanjem slušanja sebe i onog što mislite da želite da menjate. Možete pokazati izrazitu nezavisnost, iako dan jeste emotivan.

16:15 Venera i Mesec mogu biti u kvadratu i doneti posebno nezadovoljstvo, emotivnu nesigurnost, strahove, osetljivost kroz žene, osetljivost kroz kupovine ili ulepšavanje, lošu energiju kroz novac, dom i sklonost nerazumevanju najbližih. U osetljivosti stomak, želudac, grudi, koža kao posledica nečeg što preživljavate trenutno. Loše za poslove u domu. Ko može, odlično vreme za odmor ili spavanje kao odličan punjač energije.

Malo lakša energija dolazi od 17:15 kada će Mesec praviti trigon sa R Neptunom iz znaka Riba, pa povećavati senzitivnost, ali doneti i vreme jake intuicije, odlično vreme za zdrastvene preglede, oslično vreme za masaze ili nešto što vas može opustiti, pozitivno vreme za kreativne poslove, ali emotivne susrete. Možete dobiti podršku nepoznatih, ili se naći na pravom mestu u pravo vreme. Slušate svoj osećaj.


Od 19:16 pred nama je Poslednja Četvrtina Meseca u znaku Raka na 24 stepenu u kvadratu sa Suncem iz znaka Vage( ciklus pred Delimično Pomračenje Sunca, drugo po redu ove godine 25.10.).Nagle promene raspoloženja, osećanje usporenosti, ali nekog nemira i preosetljivosti može nositi ovu fazu. Najmanja sitnica može da podigne/ pogoršava raspoloženje. Sitnice će biti veoma značajne. Možete osećati manju motivaciju na poslovnom nivou, ali i naglo neraspoloženje na polju emocije/ porodica. U osetljivosti posebno Rakovi, Vage, Bikovi, Ribe. Može doći do osećanja usamljenosti, povučenosti, potištenosti ili apatičnosti. Treba smanjiti obaveze i pokušati se odmoriti. U porastu jake migrene, koje posebno neće prijati meteropatama. 

Ponedeljak donosi i inkonjukciju izmedju tranzitne Venere iz znaka Vage i Rx Neptuna pa dodatno može uticati na ljubavne probleme i i neravnotežu izmedju primanja i davanja ljubavi, ali povećanje hirovitosti i detinjastog ponašanja. U porastu porodična nerazumevanja. U porastu emotivna razočarenja, usled loše procene ili želje za nekim idealizmom. Možete se oduševljavati osobama koje ne poznajete ili uporedjivati svoj život želeći da živite kao odredjeni ljudi. Preporuka je da se držite svoje sudbine!

22:57 opozicija Meseca i Plutona mogu doneti osećanje povredjenosti, posesivnosti i teškog prihvatanja prolaznosti, kao i osećanje odbačenosti i nekog pritiska. Pratite svoj osećaj i pokušajte da ne radite niđta na silu. Opustite se. Početak i prvi dan ove nedelje jeste neki vid čišćenja i karmičke transformacije. Danas ipak možemo naučiti nešto novo o sebi. Pokušajte da izbegavate vraćanje na prošlost, jer to može pogoršati emotivno / mentalno stanje. 

Volite sebe. Stay safe - vaša Astro Luna

Nedeljni astro pregled možete pročitati na mom zvaničnom sajtu www.astroluna.rsсубота, 15. октобар 2022.

Dnevna doza Lune -15/16.10.2022. " Nostalgija, emocije i konfuzija

 

Novi vikend je pred nama, koji će imati mešavinu jakih emocija, nostalgije, povremene melanholičnosti, ali i jednog dela današnjeg dana prilične akcije i malo većeg stresa.

Mesec i Sunce se posle ponoći spajaju u trigon i mogu doneti ravnotežu, umerenost, dobre mentalne sposobnosti i dogovore. Ipak, tokom prvog dela subote 15.10. možemo očekivati negde neprijatnije aspekte Meseca.

Mesec u kvadratu sa R Neptunom iz znaka Riba od ranih jutarnjih časova ( 4:47am)može doneti veće psihološke krize, čudne i neobične snove, ali prejaku senzitivnosti i veće nemire, povećanja kradja i prevara. Nadam se da ste ovo vreme prespavali.

Konjukcija Mesec Mars može od 6:12 biti izuzetno neprijatna iako donosi jak intelektualni stimulans i potrebu da saznajemo nešto novo ili budemo stalno u potrazi za novim informacijama. Medjutim, izuzetno opasni i osetljivi aspekti kroz vozače, dokumentaciju, okruženje doma, moguće nesreće, povrede i pretnje, kao i tuče.Može dolaziti do ironije, sarkazma, pa sukoba. Moguće neprijatne vesti i nagla uznemirenja, ali veći mentalni pritisak, iako će nam mozak raditi 200 na sat.

Mesec od 4:12am -21:30 u praznom hodu pa danas može doneti i odlaganja, kašnjenja, ali izuzetno prisutan stres. Pokušajte da nadjete način da se toga oslobodite. Može dolaziti do većih sukoba na porodičnom nivou, ali pojačanih svadja koje se neće završiti prijatno.  S druge strane glad za informacijama, komunikacijom, nekim novim iskustvom može biti značajna.  Ipak prvi deo dana može doneti mešavinu nemira, nervoze ili tenzija. Paziti na medjuljudske odnose i treba izbegavati brzopletost! U osetljivosti pluća i virusne infekcije.Mesec ulazi u svoj dom, u znak Rak od 18:12 spremajući se od ponedeljka na Poslednju Četvrtinu Meseca, fazu pred Pomračenje Sunca. U povečanju potreba za sigurnošću, senzitivnost, uvredljivost, ali jača potreba za ušuškanošću, porodicom. Pozitivno vreme za porodične proslave, kuvanje, sredjivanje doma ili odredjene kupovine za dom, ali vreme kada treba smiriti mozak, umiriti se i misliti na nešto lepo. Kontakt sa vodom važan. Trebalo bi pripaziti na ishranu u naredna tri dana, s obzirom na moguću osetljivost želuca, grudi i organa za varenje. 

Od 20:45 - Mesec u Raku u kvadratu sa R Jupiterom iz znaka Ovna može doneti sklonost naglom optimizmu i očekivanjima. U porastu susreti iz prošlosti, podsećanja na neki bitniji datum ili dogadjaj. Pozitivno vreme za zabavu, uživanje, ali pokušajte da ne preterujete, jer ovaj aspekt može doneti sklonost naglim promenama raspoloženja, apatičnosti, emotivnim krizama, ali i idealizmu. Ipak, kontakt sa Jupiterom može doneti bolje vreme.Opreznost sa zakonom, i pripaziti na novac, mogući veći troškovi!

Nedelja, 16.10.2022.

Nedelja je idealan dan za odmor, da provedete vreme sa porodicom ili da se sretnete sa dragim osobama koje dugo niste videli. Sklonost vraćanju na uspomene, važne datume. Dobro vreme za čišćenje doma, ormara ili poklanjanje onog što vam nije potrebno. Emocije u priličnom haosu, od nagle potištenosti do nagle sreće. 

Najbitniji aspekt ovog dana biće aspekt izmedju Meseca i Merkura koji može doneti sukob izmedju emocija i razuma. Pripazite na dokumenta, telefone, saobraćaj, prolazne nesporazume ili preosetljivost. Mnogi mogu osećati da ih drugi ne razumeju i da postoji neki vid nepravde. Može dolaziti do pogrešnih procena ili donošenja ishitrenih odluka koje mogu vas lično povrediti. 

Inkonjukcija Sunca i Rx Neptuna posebno može doneti unutrašnje nemire, sumnje u pozitivan ishod i strahove. Veoma je važno nedelju iskoristiti da se dobro odmorite i napunite baterije, ali da se krećete medju pozitivnim ljudima. U suprotnom mogućnost niskog samopouzdanja, manipulacija od strane okruženja. Veoma loš dan za kupovine, posete ili društvene dogadjaje.

Ovaj vikend pred Poslednju Četvrtinu Meseca sa jedne strane pokreće sećanja ali donosi i povezanost sa onima koji su značajni za nas. Ovaj vikend može doneti puno nesporazuma, ali i nesreća, kao i previše subjektivnih odluka. Ako možete dozvolite sebi odmor i regeneraciju po svojoj potrebi. Vikend nije interesantan za pravne procese, pomirenja ili pokretanja važnih odluka jer će se sve odlagati ili možete biti pogrešno shvaćeni.  U porastu je velika senzitivnost, pa se trudite da pratite svoje srce....Lp vikend želi vam vaša Astro - Luna


# currentmood" mesec u blizancima/ raku# vikend je pred nama


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski