четвртак, 3. новембар 2022.

Dnevna doza Lune - 3.11.2022. - Verujte svojim osećanjima"


 Posle jučerašnjeg čudnog dana praćenog težinom danas na nebu imamo mirnije, senzitivnije, intuitivnije i kreativnije aspekte. Danas se možemo konektovati jako sa onima za koje smo povezani karmički, ali one koji nam mogu pomoći ili su nam srodni po duši, energiji i osećanjima. 

Mesec putuje kroz znak Riba, maštovito, pomalo odsutno posmatrajući jesen koja se razvija u polako zimsku pripremu. Osećanja prejaka, osećanje kao da će se nešto desiti. Danas treba pokrenuti skrivene talente i sve ono što možete priznati sebi. Divan dan za pisanje, crtanje, psihologiju, masaže, spa, neku finu šetnju i opuštanje uz muziku. Iako deluje sve flegmatično, užasno je emotivno komplikovano, prazno, ali ipak danas drugi nas mogu inspirisati da budemo bolji ili pokrenemo nešto najbolje iz sebe. 

Mesec od 8:44 u trigonu sa Merkurom u Škorpiji pojačava mentalnu moć, ali donosi da prosto predosećanjem možete donositi najbolje odluke. Može biti važnih vesti, ali nečeg što vas može odvesti u malo veći spokoj. Jaki snovi koje treba pratiti. Osećanje neke zaštite. Pratiti unutrašnji glas. Odlično vreme za rad, učenje, kupovine, pripremu bitnih projekata, čišćenje arhive i oslobadjanje prostora. Negde duša danas spremna za obnovu. Reči danas mogu biti suvišne. Jaki utisci, ali dolazak do istine. Slučajni susreti i izuzetna unutrašnja motivacija. Odlično vreme za emotivne razgovore. Dobro je danas malo isprazniti dušu na kvalitetne razgovore ili negde pratiti čemu vas vodi univerzum, 

Od 15h Mesec u znaku Riba u snažnom trigonu sa Suncem iz znaka Škorpije donosi vreme ravnoteže, uspeha, emotivnih jakih reakcija, i aktivnosti. Odlično vreme za sredjivanje bitne papirologije, posete, završetak nekih bitnih aktivnosti. Predosećanja prejaka, isključite racio i pustite da vas srce vodi. Malo danas možemo osećati da nam treba prostor ili vreme da radimo u tišini, da porazgovaramo sami sa sobom. Neobična energija, a opet i pozitivna. Dobro za operativne zahvate ili dobijanje medicinske pomoći. Strahovi mogu biti pod kontrolom. Pozitivno vreme za proširenje porodice. Inovativni aspekt gde možete pokazati požrtvovanost. Dobro vreme za finansijska pitanja.

20:44 Mesec u znaku Riba u trigonu sa Venerom nosi posebno srećan ljubavni aspekt. Oni koji se vole mogu biti pod nekom energijom idealizma. Danas je jako dobro vreme za ulepšavanje i upoznavanje sebe. Promena može biti pozitivna za psihu. Manje vremena treba provoditi u nekim samoanalizama proslog. Ono što je bilo, eliminisati i ne opterećivati mozak. Pozitivno vreme za upoznavanja. Moguće tajne veze ili afere. Ponovo osećanje sjedinjavanja. Pokloni. Romantično veče koje se može lepo organizovati. Dajte svojoj duši danas malo poklona. Pomoć žena. Slični se mogu povezati. Posebno dobro vreme za pomoć drugima i vreme inspiracije. Idealno vreme za umetnost, medicinu i razne vrste istraživanja. 

Za ljubav nikad nije kasno, a današnji dan može doneti neku suptilnost pomešanu sa melanholičnom jesenjom energijom koja može doneti i prijatna iznenadjenja. 




Astro Luna


#currentmood# moon in pisces# dnevna doza lune


среда, 2. новембар 2022.

Dnevna doza Lune -2.11.2022. " Od melanholije do romantike


 Mesec u Vodoliji pojačava samoanalize, ali vodi nekom smeru malo levo - malo desno, uz veliki nemir iznutra. Posebno vreme posle ponoći do podneva uz jaku konjukciju Meseca i Saturna može doneti velika opterećenja, emotivnu prazninu, teško prihvatanje prolaznosti, osećanje nekog duhovnog ograničenja ili mrzovolje, pa bi ga trebalo i prespavati. Danas inače nemojte ništa da forsirate, ako vam se plače - plačite, ako ste srećni radujte se, jer sve što ćete forsirati ka ostavljanju utiska može ispasti još gore.

Čudni su dani pred nama pred ovu Lunarnu Eklipsu. Klijenti mi dnevno žale da se ne osećaju dobro, uglavnom emotivno. Mi i kad spomenemo izazove, neko pomisli, ju gle nešto dobro. Ali ovo jeste mesec kada veliki bol mora da izadje napolje, i kada možete samo da se dodatno potrošite ako krenete u naglu promenu na silu, ili ako želite da se sa nečim revanširate da bi došli do istine. Definitivno univerzum traži mir, danas posebno mentalni. Ne treba eksperimentisati sa prošlošću, a plus je savet da ne opterećujete um sa nečim gde nemate istinite činjenice da budete unapred uznemireni.

Ono što bi moglo malkice da nas probudi je trigon izmedju Meseca i retrogradnog Marsa od podneva i to može ipak biti vreme neke otvorenije energije, odlično vreme za rad, akciju, ali ipak se potrudite da ne žurite mnogo, i da kontrolišete nestrpljenje. Neki adrenalin može da vuče danas i dobre ciljeve, ali nemojte preterivati. Vreme od podneva nosi jalu emotivnu strast, susrete, odlično vreme za vežbanje, sredjivanje neke sitnije papirologije, računa i okrenite se radu jer će vam pomoći da bolje pokrenete svoj rad. Ne trošite energije na sitnice, posebno u medjuljudskim odnosima. Danas imamo i energiju da oni koji su drugačiji, mogu imati problem sa onima koji ne mogu da shvate šta ovi prvi pričaju. 


Ipak, danas nije tako loš dan za popravke, kraća putovanja, samo pokušajte da budete strpljivi, ali ne tako loš dan za učenje, davanje ispita, posebno hobije vezane za fizičke aktivnosti. 

Od 19:48 Mesec menja znak i ulazi u poslednji Zodijački znak Ribe. Energija se smiruje, i vodi jačim emocijama. Dosta toga se pokreće iznutra, posebno mašta. Može da se pokrene i neka romantika, ali potreba za mirom, punjenjem baterija važna. Intuicija, mašta, kreativnost, pojačana duhovnost, potreba za znanjem i neobičnim sferama, predosećanja i telepatija, sve u jednom. Večernji časovi nose da treba smanjiti veće mentalne poslove, jer može doći do umora ili osećanja neke zbunjenosti. Mogući neočekivani susreti, vesti. 




Budite dobro, Astro Luna


Tekst o retrogradnom Marsu koji je na snazi do 12.01.2023. možete pročitati na mom zvaničnom sajtu: www.astroluna.rs






уторак, 1. новембар 2022.

Dnevna doza Lune -1.11.2022. - Prva Četvrtina Meseca


 Novembar je pred nama, mesec koji donosi energiju da ćemo iz velikih izazova, padova, samoanaliza se kompletno očistiti da ne kažem ogoliti emocije, da bi ušli naglo u neobični optimizam prepun planova. Ovo je mesec koji može da donese i emotivni, finansijski ali kolektivni vulkan ili zemljotres, ali i period neke nagrade, Božije zaštite ali i period ozbiljnog suočavanja sa dušom i kolektivnog pomeranja od svih dešavanja u prošlosti.

Ako ste ušli u nov mesec sa gorčinom i umorom, to će biti negde normalno za ovaj period, jer već prvog dana Novembra je pred nama Prva Četvrtina Meseca( imamo i 1 i poslednjeg dana ovog meseca) a danas u znaku Vodolije na 8 stepenu u kvadratu sa planetom Sunce. Imaćemo osećaj da nam treba pod hitno budjenje i potpuna lična promena, ali da još uvek nosimo repove prethodnog perioda. Možemo imati osećanje neke mrzovolje i teškog uklapanja u različito okruženje. Možemo osećati pritisak u duši i osećanje da želimo da ipak u ovaj mesec udjemo potpuno novi. Tu će trebati da se uloži mnogo energije, pa nabavite jedan dobar planer od ovog meseca gde ćete zapisivati svoje misli, posebno osećanja da znate kojim putokazom da krenete da bi razumeli svoje izgubljene nade ili želje. Prva četvrtina Meseca od 7:38 može uticati na opšta zagadjenja i veće probleme na ekonomskom nivou, polju berzi, banaka, ali pre svega osećanje nekog nemira na socijalnom nivou i odnosima sa najbližima. Za sada se treba držati po strani da ne bi sukob koji je postojao - postane veći.

Prvi dan novembra može biti praćen i jakim emotivnim aspektima i osetljivošću i nerazumevanjem. Kvadrat izmedju Meseca i Venere od 12:06 može nositi brige oko žena i odnosa sa njima, preosetljivost na polju genitalija, nervnog sistema i organa za varenje kao posledicu da nešto preživljavate iz čega želite da izadjete. Emotivne brige, nagle promene raspoloženja, osetljivost kroz kupovine može biti veoma pojačan.

Posebno tenzičan period izmedju Meseca i dispozitora retrogradnog Urana od 21:55 može povećavati emotivni stres, nestrpljenje i isključenje, pobunu i osetljivost kroz autoritete, veću osetljivost preko pozicije prijatelja, kao i period naglih prekida odnosa, ali pojačanih kvarova. Danas nije najbolji dan za majstorske poslove, ali traženje neke usluge. Treba obratiti pažnju na struju, internet ili okruženje. Može biti nekih neprijatnih iznenadjenja ili vesti. Mesec koji u znaku Vodolije teži slobodi, može doneti aktivnosti koje vode brzini, nestrpljenju, nesporazumima na polju komunikacije i emotivnoj nesigurnosti i nestabilnosti. Zato je jako važno da danas budete malo odgovorniji prema sebi, ali da ne donosite brze odluke. 

Na mom instangram profilu imate neki kraći pregled o Novembru, ali bih izdvojila sledeće: 

Dogadjaj ovog meseca je definitivno Pomračenje Meseca na 16 stepenu Bika ili totalna Lunarna Eklipsa 8.11. koja posebno nosi emotivni pad, finansijske krize, svadje oko ljubomore, novca, ali sklonost preterivanjima. Pred samu eklipsu loši aspekti Venere mogu doneti nagle prekide veza, emotivne padove, krakotrajne afere, razvode, ali i savet da nikako ne ulazite u finansijske rizike, jer može doći do velikih gubitaka. Ono što može biti pozitivno je konjukcija Sunca i Merkura kroz znak Škorpije pa jake poruke i lekcije neba mogu mnogima ipak doneti u vreme ove Eklipse neke dobre vesti.

Od 9-12.11. imaćemo i veoma napete aspekte Merkura, Sunca koji mogu voditi ličnom padu, velikim svadjama, tenzijama, i osetljivosti kroz komunikaciju i uredjaje, posebno saobracaj, ali probleme na profesionalnom nivou. Neko ovog meseca naglo može menjati posao, a da nije planirao.

Nešto lakši aspekti Venere 10,13 i 15.11 mogu ipak doneti puno romantičnosti, privlačnosti, finansijsku dobit, ali ipak pozitivno vreme za upoznavanja, vezu i planiranje potomstva.

Promenu na nebu imamo 16- Venera ulazi u znak Strelac

17.11. Merkur menja znak i ulazi u znak Strelac

22 u jutarnjim časovima Strelčevima kreće nova Solarna godina.



Druga polovina novembra osim 19 i 29 bice praćena vedrijim raspoloženjem, planovima, boljim opcijama za posao i materijalnu dobit, bez obzira što se ovog meseca očekuju nagla jos poskupljenja i velike promene na polju berzi.Ovo je mesec kada su moguće veće prirodne katastrofe i opomene univerzuma. Priroda može biti praćena velikim zagadjenjem i ekološkim problemima. 

23.11. Mlad Mesec u Strelcu najavljuje srecno vreme za nov početak, oprastanja, pomirenja, ali ispunjenje i pokretanje nečeg što ste želeli.

Novembar mesec može biti posebno tokom prve polovine meseca praćen velikim finansijskim malverzacijama i osetljivošću kroz razvoj ili odrzavanje novih veza. Novembar donosi slave na nasim prostorima koje će proteći veoma pozitivno, pa iako je ekonomska kriza mnogi mogu imati utisak da im je ovaj porodični dogadjaj jedan od lepših. A ovaj mesec otvara i Svetsko prvenstvo u fudbalu koje može biti praćeno izuzetno velikim interesovanjem, i većom publikom. Retrogradni Mars posebno savetuje da se pripazi na reči, saobracaj, ali da može dolaziti do osetljivosti kroz prilagodjavanje na socijalnom nivou.Ovo nije bas prijatan mesec za zdrastvenu situaciju, ali moze biti plodan za planirane operacije ili terapije od kraja meseca. Povećanje porodičnog i emotivnog nasilja, trgovine ljudima, finansijskih prevara je posebno otvoreno. Neće biti neobična otvaranja novih/ starih ratnih žarista. 



Srećno - vaša Astro Luna



понедељак, 31. октобар 2022.

Dnevna doza Lune - 31.10.2022. - " Lift me up"


 Poslednji dan ovog meseca pod praznikom slave Svetog Luke - i svima koji slave, srećno:-)) Danas veći deo planete slavi praznik Halloween ili Noć Veštica.  Današnji dan veoma pozitivan za praznovanje, samo ne treba baš i preterivati, dok mladja populacija bi trebalo da zadrzi svoje stavove i ne dozvoli loš uticaj drugih. Današnji dan može povećavati jaku duhovnu povezanost i potrebu za čišćenjem svega što je negde nosilo veća opterećenja u glavi. 

Mesec će boraviti u znaku Jarca do 16:44. Mesec će primati prilično povoljne aspekte, pre svega sekstil sa Rx Neptunom iz znaka Riba što nosi od ranih jutarnjih časova dobro vreme za regeneraciju, odmor, ali vreme neke mešavine intuicije, mudrosti, odgovornosti i osećanja kao da ste bacili neki veliki teret.

Iako nova nedelja traži odgovornost, red, zapisivanje i da napravite organizaciju za ovu nedelju, relativno sve može početi lagano i bez pritiska, osim vremenskih prilika koje mogu biti promenjivije.

Od 10:23 Mesec i Pluton u konjukciji mogu doneti vreme kada možete pokazati smirenost i umerenost u težim zadacima ili kroz okruženje, ali ovaj aspekt pojačava emocije i može doneti nostalgičnost, samoanalizu. U povećanju usamljenost starijoj populaciji i osetljivost kroz državne institucije. Kroz veći deo dana osetljivost kičme, zuba ili nekog problema koji stoji hronično sakriven. U porastu u toku jutarnjih časova manja zakašnjenja. 


Od 16:16 Mesec u odličnom aspektu sa Rx Jupiterom može povećavati jake susrete, prijatne razgovore, sitnije kupovine, ali mogućnost zarade ili neke plodnosti u radu. Mnogi danas mogu biti nagradjeni za neko prethodno dobro delo. Ovo može biti pozitivno vreme za putovanja, učenje, davanje ispita, edukaciju, ili kontakt sa dragim osobama. 

Od 16:44 Mesec prelazi u vazdušni znak Vodolije i ubrzava dnevne aktivnosti, ali svojom promenom nosi potrebu za većim ubrzanjem, nekim čudnim adrenalinom, ali i potrebom da nešto sečemo, menjamo, da se više družimo, budemo okrenutiji politiciji, humanim aktivnostima, društvenom životu.

Od 22:38 Mesec u prilično napetom aspektu sa Merkurom iz znaka Škorpije može povećavati stres i tenziju u razgovorima, komunikaciji, nositi nesporazume, ironiju i ljubomoru, ogovaranja, ali veću osetljivost kroz društvene mreže, papirologiju i saobraćaj. Bilo bi dobro da se dobro razmisli pre važne odluke. Kroz ovaj aspekt možete biti izazvani i vrlo emotivno reagovati, a možete se osećati " ugušeni" ili pod pritiskom od strane drugih. Emocije i Razum u procepu. Osećanje loše energije od koje se treba bežati. Vreme osuda i emotivnog nerazumevanja. U porastu loše vesti ili prosto osećanje neke napetosti i neprijatnosti.

Neko me je od vas pitao kakva će biti situacija oko putovanja i područja Italije od 10-14.11. pa prenosim zvezdano nebo da je preporuka laksih aspekata kroz Italiju od 13.11.

Rihanna je izdala nov singl posle 6 godina pauze( Riba podznak Ovan) i moram vam reći da je pogodila ukus publike. Prenosim današnje note:-))

Astro - Luna


# currentmood# rihanna# mesec u jarcu/ vodoliji# sveti luka# halloween



субота, 29. октобар 2022.

Dnevna doza Lune -29/30.10.2022.


 Pred nama je poslednji vikend ovog meseca, i prvo se treba spremiti za prelazak na zimsko računjanje vremena izmedju subote i nedelje.  Ono što nam je promena ovog vikenda je prelazak planete Merkur posle skoro dva meseca u znak Škorpije u kome će boraviti do 17.11. i uz Sunce i Veneru imamo sada i intezivnu mentalnu mističnu energiju koja gura napred. Svakako ovo jeste vreme jedne rezervisane, ali ipak i snažne telepatske energije i povezanosti. Postojaće jaka potreba za istraživanjem, ali nekom vrstom mentalnog rizika.  Ovaj vikend nosi i prelazak Meseca u znak Jarac od subote od 15:23, ali i vraćanje planete Mars u nedelju retrogradno. 

Subota, 29.10.2022.

Pred nama je konfuzna, umorna, pomalo depresivnija energija u ranim jutarnjim satima, pa ako možete bilo bi dobro napuniti energiju dobrim snom. Opozicija Meseca i Marsa od 8h pojačava snažne svadje, povrede, preosetljivost, ali priličnu eksplozivnost pa je preporuka da se dobro broji do 100. Nešto može da vas iznenadi i iznervira. U povećanju agresivnije reakcije, pojačane prehlade, ali osetljivost kroz saobraćaj, ljubav, ali i kontakte sa inostranstvom, posebno ženama.

Od 14:35 kontakt Meseca i Merkura koji će boraviti još uvek u znaku Vage može doneti neke pozitivne vesti, optimizam, lakšu energiju, kratka putovanja i više smeha. Ovo može biti dobro vreme za šetnje, posete ili neke praktičnije poslove. 

Od 15:11 loš kontakt Meseca i Rx Jupitera koji se vratio u znak Ribe povećava lenjost, apatičnost, nosi preterivanje u vezi sa hranom i emocijama, ali može doneti i nepotrebna nezadovoljstva i loše reakcije. Neke želje neće biti ispunjenje, a planovi pomereni.


Od 15:23 Mesec prelazi u zemljani znak Jarac i više ističe praktičnije akcije, rad, disciplinu, povećava blagi pesimizam ali i veću odgovornost i vreme koje je dobro da se završe stari dugo odlagani poslovi. Emocije u padu. U osetljivosti kičma, kosti, zubi. Razmišljanje o prošlosti i veoma prisutna nostalgija. U povećanju osećanje usamljenosti ili nerazumevanja.

Inkonjukcija izmedju Merkura i R Jupitera može doneti do nedelje da preuzimamo više obaveza nego što možemo stići, ali i sklonost obećanjima bez pokrića. Treba voditi računa od koga se traži savet ili pomoć. Ovog vikenda inače se treba usmeriti na jedan projekat ili cilj i dati sve od sebe, ne na više strana, jer će sve delovati polovično.

Merkur prelazi u vodeni znak Škorpije od 21:23. O tome sam pisala u ranijim tekstovima pa ću vas podsetiti na neke od glavnih karakteristika: 

Njegov uticaj nosiće veoma tajanstveno dejstvo i potrebu da „ kopamo“ tražeći neke dokaze nastale usled nagle sumnje i nepoverenja, ali i vodjenjem neke samo naše intuicije u borbi protiv onog što mislimo i da je skriveno od nas na neki način. Dolasci do takozvane istine za mnoge neće biti prijatni, jer Merkur izaziva objektivne, nekad i „ surove reakcije trežnjenja“. Sa druge strane, postojaće jaka potreba za onim što je mistično, nedostupno, što se ne može videti ili opipati, nečim što je zabranjeno i nije javno otvoreno..Stalni gard i mentalna borba, ali i Škorpija ovde pojačava i svadjalačko ponašanje, neko „ vraćanje milo za drago“, ali direktnost i krajnje racionalno mišljenje o svemu. Iako nam je prethodni tranzit Merkura u vagi i doneo fine misli, ali da neke stvari „ uvijemo u paket“, to nije slučaj sa ovim Merkurom.On ispituje, vidi, memoriše i onda nastupa. On uvek kaže šta misli, pa možete se na njega ljutiti do kraja života, ali on neće da folira ako vam želi dobro. Ako ga ne interesujete, ignorisaće vas. Njega je teško prevariti ( to dobro znaju osobe koje  natalno imaju ovaj položaj) jer to su“ madjioničari , Don Korleonovi djaci, mentalni vidovnjaci koji osećaju i itekako mogu da donose odlične procene i zaključke o drugima, ali da osećaju buduće dogadjaje. Neće Merkur imati potrebu za ostavljanjem utiska i tome da mu kažete“ kako si pametan i lep“, već je svestan svoje mentalne dubine i snage i svestan je da se i do svojih ciljeva od polaska u školu do fakulteta, poslovnih ciljeva probija uz svoju prodornost, oštroumnost i stalnu borbu.


Tranzit Merkura u Škorpiji:


Neka pravila će se odbaciti, ali svakako će potraga za odgovorima biti i unutar vas, pa ako vas to i plaši ili osećate da je to ono što vam ne odgovara, prihvatite je –jer će biti bolje po vas.Biće prisutna i hrabrost i revolucija,potreba da se sruši ono što ne valja. Kontakt sa mrtvima ili razmišljanja o osobama koji više nema mogu biti prisutna. Bilbordi gde se inati sa vlašću, skriven rasizam koji može biti u porastu, ali pošto je Merkur planeta i trgovine skrivenih dogovora i puno pranja novca i povećanja crne berze.Bićemo i skloni da mnogo brže razmišljamo i budemo energičniji u govoru, malo rezervisani prema nepoznatom i novom.“ Izigravanje“ policajaca posebno može biti aktivno,špijunaža i stalnog traženja krivaca jer Merkur je stavio optuženičku klupu, ali i potrebe da se malo pokažu „ zubi“ posebno kod osoba koje već duže vreme nešto tolerišu. Ono što će biti posebno simbolički aktivno je jak emotivni intezitet, razmišljanja o izgubljenim i davno zaboravljenim ljubavima, ali emotivnim povredima, dok u sadašnjem vremenu i potrebe za testiranjem, kao i jake povezanosti sa onima koje volite u smislu većeg požrtvovanja, pomoći i neprospavanih noći da bi se došlo do rešenja.Biće tu i skrivene uvredljivosti i preživljavanja stvari na težak način.

Ne mogu vam reći pokrenite to, ali odležite jer svakako Merkur može dati snagu da predjete neke loše momente i da iz toga izadjete jači.Veća radoznalost, ali poverenje, skrivanje informacija, tajni razgovori, sms poruke i prisustvo stalne antipatije/simpatije. Možda nekog i zavolite, a na prvi pogled vas iritira.



Nedelja, 30.10.2022.

Od ranih jutarnjih časova Mesec će primati skladne aspekte sa Suncem  i Venerom i nedelja ipak može doneti mir, regeneraciju, stabilnost i osećanje bolje energije. Trigon Meseca i Rx Urana može doneti u večernjim časovima pokretanja nekih ideja, nagle izlaske, mogućnost poslovne ponude ili pripremu pred sledeću nedelju koje za mnoge biti važna. Nedelja unosi neki balans, ali stabilnije emocije i sklonost da imamo vremena za odmor, a opet i da završimo neke poslove koji će nam doneti mentalni mir. Dobro za kontakt sa osobama koje dugo niste videli, ali susrete sa starim prijateljima. Dobar dan za neku emotivnu analizu ili kontakte, posebno ukoliko nešto postoji nerešeno.

Vraćanje planete Mars retrogradno od 30.10. od 14:27. Mars će biti u retrogradnom hodu do 13.01 sledeće godine, a može posebno povećavati greške na polju saobraćaja, trgovine, komunikacije, veće nesporazume, ali i sukobe i puno medijskih špekulacija. Ova nedelja inače otvara mnogo tajni, mnogo kolektivnih skrivenih stvari od običnog sveta i pojačanje agresivnosti na ranjivim područjima. Mars kreće retrogradno sa 25 stepena Blizanaca na fiksnoj zvezdi Al Hecka koja posebno podstiče nasilje, povećanje seksualnih prestupa, i opasnost od nesreća. U povećanju posebni problemi na polju Usa, Italije, Belgije, kao i na području ratnih uslova.

U povećanju pokretanja starih političkih problema i velikih pretnji i pritisaka.

Na emotivnom nivou subota može biti izazovna zbog loše komunikacije, a nedelja negde lakša kroz obnovu ili pomirenja. Medjutim, ovaj vikend emocionalno budi prošlost i može nositi osećanje težine.



Srećan vikend - Astro Luna







петак, 28. октобар 2022.

Dnevna doza Lune -28.10.2022. - Put ka svojoj duši


 Ima tih ciklusa u životu ali posebno uoči Pomračenja kada nam univerzum postavlja pitanja i izaziva nas da se vratimo sebi, ali nam i pokrene najslabije tačke koje smo želeli da stavimo u balans ili koju smo negde idealizacijom zaboravili.Uglavnom u takvim ciklusima povučemo ručnu, dobro se isplačemo, vratimo u neko prošlo vreme i pokušavamo da razumemo samu situaciju u kojoj smo se našli, ali i ljude oko sebe. 

Koliko god da živimo u nikad lošem moralnom kolektivnom vremenu, univerzum nosi poruku posebno od danas da za svako vreme postoje oni dobri ljudi, istiniti, retki i oni koji će svojom verom promeniti svet.To nam daje nadu da će ovaj kolektivni haos nestati. Ima tih dana kada nas univerzum napominje da menjanjem drugih možemo opasno da povredimo sebe i da nas to iscrpljuje. Univerzum nas voli, ali nam daje svakodnevne lekcije da ostanemo zdraviji. U ciklusu u kome se nalazimo, nije sramota, ali ni glupo reći " Ja ne želim emotivno da se žrtvujem i trošim" već je iskreno da suočavanjem ponovo vratim put ka svojoj duši. Svi smo se mi negde izgubili, od traženja idealnih slika u glavi, ili genetskih kodova koji su nam preci ostavili u amanet i nasledstvo koji samo odabrani moraju da nastave. Život ide dalje.... Od danas sa jednom drugačijom energijom.


Jupiter od danas ponovo u znaku Riba u svom poslednjem ciklusu do 20.12. Jupiter se dobro oseća u poslednjem Zodijačkom znaku Riba jer pokrene ono najdublje, naiskrenije i najnaivnije iz nas. On može da nas jače konektuje sa našom podsvešću, ali natera i na vreme tišine koje će nam značiti da malo bolje sagledamo svoj život. Jupiter je retrogradan do 23.11. pa njegov prelazak iz znaka Ovna od danas u znak Riba može biti kao plima i oseka. Ali ako ste se negde izgubili i umorili od neprestanog traženja smisla nečeg, ako ste se udaljili od svega u šta ste verovali, Jupiter bi mogao da vam povrati sećanja, ali neki vid moralnog optimizma. 

U ciklusu u kome smo posebno ove nedelje oseća se jak umor, osećanje izazova i suočavanja sa svim što ste mislili da će ići negde lakše. Stvari trenutno ne fukcionisu po planu, već po osećaju. Trebaće nam i energija da odbranimo svoje interese, ali negde zaštitimo svoju dušu od svega što nam ne prija.


Mesec danas u znaku Strelca. Njegov bitan aspekt dešavaće se sa planetom Saturnom koja je krenula direktno. Sa jedne strane veća vedrina, sa druge odgovornost i ozbiljnost u stvarima koje traže red. Mesec može danas da probudi puno mašte, ali odličnu energiju da se to pokrene u nešto praktično. Ne zaboravite ovo su i dani kada se slični povezuju i kada je negde dobro otvoriti dušu. Neko treći ili drugi lakše može da vas posavetuje. Negde je zbunjujuća energija praćena naglim naletima izazova za koje sad nismo baš spremni, jer nam treba mir i suboka koncentracija. Medjutim, danas možete imati mogućnost da pokrenete nešto staro i ubacite i nešto svoje novo. Mnogi od vas baš od danas mogu naći put da spontano pokrenu nešto što su emotivno zaboravili da im nije išlo.

Jednoj divnoj Zani je danas rodjendan - samo hrabro mala Škorpijice, univerzum je još uvek veliki za sve tvoje snove:-))

Čast i dostojanstvo danas je potrebno za udaljavanje od rutine, ali i onog što vas je blokiralo, a iskrenost i spontanost za ono što univerzum uporno nameće. Iako vam se čini da ste u magli, danas je ipak dobro zamisliti želju i zapisati. 



Budite dobro - Astro -Luna


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski