среда, 28. децембар 2022.

Dnevna doza Lune -28.12.2022.

 

Sreda, 28.12.2022. -nosi srećan aspekt Venere u znaku Jarca u sekstilu sa planetom Neptunom koja pokreće podršku i pomoć drugima, zaljubljivanja, romantičnost, vreme darivanja. Možete svakako biti u prilici da nekog obradujete, a dok imamo Mesec u Ribama svakako da uticaj humanitarnih akcija može biti uspešan. Idealno vreme za kupovinu kozmetike, komada odeće. Idealno vreme za umetnost, koncerte, pozorište i mesta gde možete da se opustite. Odlično vreme za ljubav, a ovaj aspekt može pokrenuti osećanje da ste našli srodnu dušu. U ljubavnim odnosima vladaće telepatija, jaka povezanost, neobične situacije, jaka intuicija koju treba poslušati.

Pozivam vas danas na instagram live od 17-19h kada ću pričati o aspektima za 2023, koji su to pozitivni dani i teški dani u 2023? Nagradiću tri osobe sa konsultacijama od 30 minuta. Pripremam vam i detaljan godišnji horoskop za 2023 koji možete pročitati na mom zvaničnom sajtu: www.astroluna.rs

Nešto naporniji aspekt Meseca i retrogradnog Marsa od ponoći može doneti tenziju na polju putovanja, dokumentacije, saobracaja ali i osetljivosti kroz rodbinske veze i dogovore oko dočeka. Može doći do prolazne ljutnje i povredljivosti, ali nepotrebne uznemirenosti. U povećanju nesanice, strahovi. Mars se nalazi na kraljevskoj zvezdi Aldebaran i može doneti pokretanje konflikata, ali može doneti i naglu vrstu pomoći iz inostranstva. Mars može izazivati prolazna nezadovoljstva i osećanje neke praznine.

Mesec u Ribama od 10:03 naćiće se u sekstilu sa planetom Uran koja je retrogradna i može doneti nekakve promene, budjenje, veću akciju u odnosu na prethodni dan, pokretanje nekih bitnih stvarčica pred kraj ove godine. Jaka vizija i intuicija. 



Kasni večernji časovi od 23:05 nose i konjukciju Meseca i Neptuna pa možemo iako umorni imati osećanje neke sreće, unutrašnjeg mira, možemo biti kreativni i jako povezani sa osobama koje žive daleko od nas. Jaki snovi. Treba pratiti svoj osećaj. Kontakt sa vodom može doneti regeneraciju, kao i molitve. Telapatske veze. 



Srećno - Astro Luna

Posetite i moju youtube kanal: @natasapaunovski9546


уторак, 27. децембар 2022.

Dnevna doza Lune -27.12.2022.


 Utorak, 27.12.2022. - Mesec od 8:45 prelazi u vodeni znak Riba. Pred nama je mirnija energija, emotivnija, ali sa povećanim nesanicama i psihološkom osetljivošću i jakim umorom. Potrebno je obratiti pažnju na imunitet, stopala, mogućnost alergijskih reakcija. Ipak, može doneti veću sentimentalnost, konfuznost, zaljubljivost, romantičnost i maštovitost.

Mesec će se naći u praznom hodu do 19:15 i može doneti sklonost da zaboravljavamo stvari ili odlažemo za naredni dan. Danas bi trebalo malo obratiti pažnju na lične stvari. ! U povećanju jaka idealizacija, intuicija i konekcija sa osobama koje nam nedostaju. 

Od 17:45 Mesec u znaku Riba u sekstilu sa Suncem iz znaka Jarca može doneti odlično vreme da završite puno sitnijih ali korisnih poslova, pozitivno vreme da pomognete nekom ili završite nešto što vas je u prethodnom periodu opterećivalo. Odlično vreme za kreativne poslove, ali državne službe.

Venera u znaku Jarca u polusekstilu sa vladajućom planetom Saturn može doneti testove emotivnog poverenja, ali ipak i period stabilnosti kroz emotivne odnose. Biće malo problema oko planiranja, kupovina, pa se trudite da sve pišete, jer može dolaziti do konfuzije i zaboravljanja, čak gubljenja stvari. Ipak u povećanju veća romantičnost, mašta, idealizacija, sklonost da pravite lepe fotografije, da vam prija muzika, ali da dodje i do obnove nekog starog odnosa. Vreme ipak fleksibilnije i strpljivije energije u odnosu na ponedeljak. Sklonost žrtvovanju ili preteranom davanju drugima.



Srećno - vaša Astro Luna


понедељак, 26. децембар 2022.

Dnevna doza Lune -26.12.2022.

 

Dolazimo do poslednje nedelje ove 2022 godine, koja nije bila uopšte tako laganica, ali izdržali smo, pa moramo da verujemo da ulazimo u godinu kada će biti bolje. Da vidimo šta nas čeka ove nedelje:

Pozitivni aspekti Venere prema Neptunu 28.12. koji mogu povećavati romantičnost, maštu i idealizaciju, kao i zaljubljenost

Retrogradni Merkur će krenuti 4 put sa 24 stepena znaka Jarca od 29.12.

Egzaktna konjukcija izmedju R Merkura i Venere ipak može doneti iako ove nedelje imamo izazove do samog kraja godine ipak neke lepe vesti, nedelju darovanja, sreće preko malih stvari, konkretnih ponuda i dosta vesti.

Prva četvrtina Meseca u znaku Ovna na 8 stepenu 30.12. može malo unervoziti energiju pred sam doček uz uticaj retrogradnog Merkura i nositi lako nerviranje i impulsivnost. Spremite se i na dodatne sitnije probleme. 




Ponedeljak, 26.12.2022. - U poslednju nedelju i prvi radni dan ulazimo pod uticajem Meseca u znaku Vodolije, pa novogodišnja i euforija mogu da krenu i počnu za koje će vam trebati mnogo, mnogo, strpljenja.

 Mesec od jutarnjih časova u kvadratu sa svojim vladaocem R Uranom može pojačavati nervozu, brzinu, hiljadu obaveza, ali osetljivost kroz uredjaje, struju, internet. Trigon sa retrogradnim Marsom može nam dati volje, energije, ali će sve teći dosta stresno i brzo.

 Konjukcija Meseca i Saturna u popodnevnim časovima može doneti jak umor, prazninu, odlaganje nekih obaveza i emotivne poteškoće.Može povećavati neke antipatije i prolazne neprijatnosti ali i dalje osetljivost preko pozicije uredjaja. Senzibilnost moguća preko poznanika, ali i poslovnih autoriteta.

 Ipak, kada Mesec ide znakom Vodolije možemo dosta biti mentalno aktivni, okrenuti prijateljima, kupovinama, i želji za nekom promenom koju ćemo želeti da pokrenemo. Potreba da se staro zameni novim može nas obradovati.Večernji časovi mogu veoma smetati kardiovaskularnim bolesnicima. Mogućnost neprijatnih iznenadjenja.



Srećno - Astro Luna

субота, 24. децембар 2022.

Dnevna doza Lune 24/25.12.2022.- Srećni praznici


 SUBOTA, 24.12.2022.- Mesec  kroz ceo dan u znaku Jarcu, ali će se naći u trigonu sa R Uranom i doneti ipak mnogo volje, dinamike, period da nešto pokrenete, ubrzate i da se radujete malim stvarima, ali da nešto korisno uradite, promenite i pokrenete od 9h. 

Konjukcija Mesec/ Pluton/ od 13:17 može doneti više odgovornosti, ali potrebu za nekom većom transformacijom. To može biti vreme pojačane privatnosti, ali sklonosti da lako saznajete tudje tajne. Za one koje rade, vreme jakih utisaka. U emotivnom smislu danas imamo neke budjenje, ali i dalje neku rezervisanost ili opterećenost.

Konjukcija Meseca i  Merkura u konjukciji od 20:33 mogu nositi snažne emocije, i dalje sklonost dobroj organizaciji i jakim utiscima, ali dobrom periodu za pripremu nečeg važnog.  Mogućnost važnih vesti ili susreta sa bitnim osobama iz prošlosti. Mogućnost susreta koji mogu nešto promeniti. Možete čuti nešto što može promeniti vaše raspoloženje. Dobro vreme za kupovine. Mogućnost susreta ili razmišljanja u vezi sa prošlošću.

 Vremenske prilike neće pogodovati senzitivnijim osobama. Danas je dan veće odgovornosti, a opet i jače potrebe za konkretnim stvarima. 

 Sekstil Meseca i Neptuna i mogu doneti mir, sreću, pozitivne želje, veru, lep provod, jaku emotivnu intuiciju, veru, pozitivne misli, kreativnost i vreme kada treba izaći napolje ili se dobro regenerisati. 



NEDELJA 25.12.20222 - Svima koji danas slave veliki praznik Božić - Srećno

 Od 2:20 am Merkur u sekstilu sa Neptunom( intezivan do 4.01.2023.) donosi maštu, veru, pozitivne misli, jaku telepatiju, prizivanje prošlosti, susrete sa onima koji su označili neke bitne lekcije, ali odlično vreme za zdrastvene kontrole, preglede, rešavanje problema, kao i alternativnu medicinu. Odličan aspekt za sport, muziku, umetnost. Ovaj aspekt može pokrenuti molitvu, pozitivnu afirmaciju i vreme maštovitih ideja, ali povoljnih vesti i jake povezanosti sa osobama o kojima mislite. Lepe poruke uoči praznika.

 od 4:12am Konjukcija Mesec/ Venera donosi puno emocija, sreće i blagostanja. Vreme radosti i podsećanja na one koji nisu sa nama. Pozitivno vreme za ljubav, povećana plodnost, vedrina i jak intezitet emocija. Srećno vreme za proslave. 

Mesec od 8:15am prelazi u znak Vodolije.Prijateljstvo, druženje, sloboda, jake poruke i povezanost, emotivne promene mogu biti važne. Potreba za slobodom, otvorenošću, internet vezama, autentičnošću.

 Sekstil izmedju Meseca i Jupitera od 8:58 nose i povoljne vesti ili novac iz inostranstva. Vreme nade i jake povezanosti. Vreme blagostanja i zaštite neba.




Srećan vikend - Astro Luna

петак, 23. децембар 2022.

Dnevna doza Lune -23.12.2022. - Poslednji Mlad Mesec u 2022/ u Jarcu


 PETAK, 23.12.2022. - Mesec prelazi u zimski znak Jarac. Ambicije, planovi, kontrola emocija, istrajnost. Mesec do 11:10 u praznom hodu pa sve može ići usporenije, sa otežanjem, ograničenjem.Ozbiljnost, veća odgovornost, povremene teže misli, vraćanje unazad, osećanje nekog ograničenja, povećanih želja, ali nesigurnosti.

Mlad Mesec u znaku Jarca u 11;18( konjukcija Mesec / Sunce) na 1,32 stepenu znaka Jarca na fiksnoj zvezdi Spikulum može povećavati depresiju, doneti veoma hladno vreme koje tokom cele ove nedelje neće prijati letnjim znacima, ali svim osobama koje pate od depresije/ reumatskih problema ili psiholoških blokada. Mogućnost sklonosti crnim mislima i predavanju jer Mesec ima i kvadrat sa Jupiterom gde se gubi optimizam, volja ili dolazi do lenjosti. Može dolaziti do osetljivosti kroz emocionalne odnose, ali i sukoba na polju religije. Ipak, mlad Mesec, prvi zimski Mlad Mesec je dobar znak da svu težinu ostavite iza ledja i krenete od početka. Obnova starog, ali stavljanje tačke na sve što vas je razočaralo - biće veoma važno.


Kvadrat Jupitera iz znaka Ovna i Meseca u Jarcu blokira samopouzdanje, donosi da želimo više, postoji problem oko umerenosti, kontrole emocija, zbog toga reakcije mogu biti naprasne. U povećanju sebičnost. Mnogi mogu imati veliki test izmedju karaktera i vere. Moguć nagli pad berzi. Smanjenje materijalnog napretka i krize.Ovaj aspekt može doneti i na emotivnom nivou veća davanja, pogrešne procene osoba ili veća očekivanja od okoline.Neki mač sa dve oštrice.

Mlad Mesec prolazi preko fiksne zvezde Spikulum, ali i asteroida Higeja koji je vezan za bolesti i može povećavati probleme sa disajnim putevima, ali i neki vid novih manipulacija vezanih za Covid. U povećanju pogrešne dijagnoze, lečenja, strahovi vezani za lekare, terapije, osetljivost kroz operacije, ili dobijanje odredjenih rezultata. Posebno ovaj Mlad Mesec može biti osetljiv osobama koje su sklone narkoticima.

Fiksna zvezda Spikulum je vezana za osetljivost vida ili slepilo. Može doneti morbidne ideje u vezi sa religijom ili verske konflikte.U povećanju psihološki problemi.

Ovaj Mlad Mesec mogu osetiti veoma Jarčevi, Blizanci, Vodolije koje mogu biti sklone obnovi ili završetku nečeg važnog. Ovaj Mlad Mesec senzitivnije mogu osetiti Strelčevi, Rakovi, Ovnovi i Vage. 



Merkur će biti u polusekstilu sa Saturnom i može doprineti ipak dobroj organizaciji, koncentraciji  iako se ne osećate najudobnije. Treba danas pokrenuti što više rada, discipline, istrajnosti u stvarima koje su vam potrebne. Mentalna čvrstina praćena ovim aspektom pomaže da se izborite sa teškim poslovima ili zadacima.

Sledeća lunarna faza: Pun Mesec u Raku -7.01.

Sledeći Mlad Mesec: 21.01. u Vodoliji



Srećno - Astro Luna

 

четвртак, 22. децембар 2022.

Dnevna doza Lune - 22.12.2022.


 Vreme 2:50 izuzetno loše, praćeno opozicijom Mesec/ R Mars može doneti nezgode, tuče, kvarove, povrede, saobraćajne nesreće, emotivne povrede i povećanje nasilja. Večernji časovi nose smirenje, mudrost, dobro za prihvatanja saveta i završetak sitnijih dnevnih poslova. Može doći do nagle uznemirenosti, emotivnih povreda, nepovoljnih reakcija, uznemirujućih snova.

Kvadrat izmedju planete Sunce koja samo što je zaplovila u znak Jarac i  planete Jupiter u ranim jutarnjim časovima može doneti velike želje koje mogu biti u neumerenosti i sklonosti preterivanju. Treba gajiti umerenost, ali samopouzdanje. Na kolektivnom nivou mogućnost moralnih sukoba i osetljivosti kroz političke prilike. U povećanju sramota ili javni poraz. Pokušajte da ne obećavate ono što ne možete odraditi, idite korak po korak, uvedite malo više reda i organizacije u svoj život. Pripazite na finansije! Pokušajte da ne preuzimate obaveze koje ne možete stići, ili da potrošite vreme na ljude koji će vas odvesti u beznačajne stvari i samo trošenje kvalitetnog vremena. 

Trigon izmedju Venere i R Urana ipak može delovati obećavajuće jer nosi dobro vreme za početak emotivnih odnosa, novih poslova, neočekivan vid zarade, ili poklone, zadovoljstvo, završetak nečeg što vam je bilo važno. Veze preko interneta/ putovanja posebno zanimljive. Povećana potreba za samostalnošću i promenom izgleda, ali radnog mesta. Mogućnost novih kontakta koji su bitni, kao i pozitivnog društvenog života, nagle popularnosti. Ovaj aspekt može pomoći prethodnom, ali generalni savet je ekonomičnost i umerenost. Pod ovim aspektom posebno osobe rodjene u znaku Bika, Vage, Vodolije mogu očekivati nešto iznenadjujuće.

Od 19:20 Mesec u znaku Strelca naćiće se u sekstilu sa planetom Saturnom, pa može doneti veću odgovornost, zrele odluke, poverenje i da drugi mogu da se oslone na vas, ali da ipak stvari idu pod nekim boljim planom. Pozitivno vreme za krakotrajne kontakte sa prijateljima, starijim osobama, ali odlično vreme da se nauči nešto novo. Dobro za razgovore koji traže diskreciju.

 Od 21:17 Mesec će se naći u kvadratu sa planetom Neptunom i doneti pri kraju ovog dana preosetljivost, senzitivnost, sklonost prolaznim iluzijama, razočarenjima ili umoru. Osećanje jake senzitivnosti pa je potrebno u ovo vreme se dobro odmoriti, regenerisati i imati kontakta sa vodom, kao i poslušati svoj unutrašnji osećaj.



Srecno, Astro Luna

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski