понедељак, 9. јануар 2023.

Dnevna doza Lune -9.01.2023.


 Sveti Stefan - ko danas slavi, želim vam sve najbolje:-))

Ulazimo u Novu, uzbudljivu nedelju koju će pri kraju ove nedelje začiniti aspekt Venere i R Urana, ali nedelju kada Mars napusta retrogradnu fazu od 12.01. Pozitivni aspekti Sunca i Neptuna nose da u ovoj nedelji treba postaviti ciljeve i osluškivati sebe i svoje emocije i svoj osećaj kuda dalje ili da iz početka. Poslednja Četvrtina Meseca na snazi 15.01. lunarna faza pred Mlad Mesec.

Ipak danas su na nebu dva važna aspekta: 

Trigon izmedju R Merkura i R Urana 24 minuta posle ponoći može doneti budjenje novih ideja, odlične vizije, odlično vreme za promene i pokret. Možete biti dovoljno autentični i hrabri da pokrenete nešto novo ili da rešite nešto što je stajalo dugo. Neočekivane vesti i mogućnosti. Potreba za slobodom i ravnopravnošću, lako povezivanje stvari.

Najzanimljiviji aspekti ovog dana su: Venera u znaku Vodolije u trigonu sa R Marsom( pričala sam o ovom aspektu na youtube kanalu o tranzitnoj Veneri u Vodoliji  Ovaj aspekt koji će biti na snazi u naredna dva dana pokreće jaku emotivnu želju i strast, odnose praćene jakom fizičkom privlačnošću, avanturama i požudom. Mogućnost jakih susreta, upoznavanja i intezivnih emocija. Odlično vreme za izlazak iz teškog i dosadnog odnosa, a ulazak u nešto novo. Pod ovim aspektima mnogi mogu pronaći adekvatnu osobu. Retrogradni Mars pokreće hrabrost i borbenost u kreativnim poslovima, može nositi zanimljive susrete na putovanjima, školama, ali odlično vreme da steknete snalažljivost u zaradjivanju novca.Mesec kroz ceo dan u znaku Lava. Itekako može da pokrene želju da budete prvi i malo da skrećete pažnju na sebe. Velikodušnost, dramatika, jaka i iskrena osećanja, puno utisaka. 

Mesec u znaku Lava u kvadratu sa R Uranom može doneti pojačan stres i dramatiku u jutarnjim časovima i gomilu obaveza sa početka nedelje. Pokušajte da dišete, brojite do 10 i polako krenete od početka.

Srećan početak nove nedelje - Astro Luna


петак, 6. јануар 2023.

Dnevna doza Lune 7/8.01 - Srećan Božić

Mir Božiji - Hristos se rodi
Želim vam svu sreću, puno zdravlja i napretka u ovoj godini - Srećan Božić

9 minuta posle ponoći na snazi je prvi Pun Mesec( Stari Mesec) gde će Mesec biti na suprotnoj strani Zemlje u odnosu na Sunce tako da će njegovo naličje biti osvetljeno.Često nazvan i kao Vučji Mesec.  Pun Mesec naćiće se na 16 stepenu znaka Raka na fiksnoj zvezdi Canopus koja utiče na pobožnost, zaštitu, tradicionalnost i može biti pozitivna u prosvetnom radu. 

Opozicija Meseca i retrogradnog Merkura od 2:30 može uticati na napetost, nesanice, mesečarenje, emotivnu uznemirenost i problem u komunikaciji. Neka poruka može loše uticati na vas. Ipak, stvari će se smirivati od 13:37 kada će Mesec u pozitivnom trigonu sa Neptunom doneti zaštitu, srećne okolnosti, zaljubljenost.

 Konjukcija Sunca i retrogradnog Merkura od 13:58 može doneti mnogo sms poruka, kontakta sa rodjacima i porodicom. Ipak, pripazite na donošenje važnih odluka! Pun Mesec može podstaknuti stare rane, nostalgiju, suze, melanholičnost, ali i vraćanje i ljubav prema porodici. Vreme kada je dobro oprostiti! Kraj dana donosi opoziciju Meseca i Plutona i može povećavati nezgodne situacije, povrede, ali kolektivne probleme. Ovaj Pun Mesec mogu malo osetljivije osetiti Rakovi, Vage, Lavovi.
Detaljniji prikaz o Punom Mesecu ovog vikenda imate na mom youtube kanalu: 

 

Nedelja, 8.01.- prvi dan Božića

Mesec od 3:40am prelazi u znak Lav. 

Trigon Mesec/ Jupiter od 8h može doneti dobro raspoloženje, optimizam, dobru energiju, samopouzdanje i srećne aspekte preko pozicije putovanja, obrazovanja, kontakta sa inostranstvom.Mala paznja od 17:52 jer opozicija Mesec/ Venera može podstaknuti emotivne probleme, osetljivost, dramatičnost, lične napore i osetljive odnose sa ženama. Mogućnost nepotrebnih troškova. Sekstil izmedju Meseca i R Marsa u večernjim časovima može doneti ipak vraćanje dobre energije, vedrinu, dobro vreme za sportska takmičenja, koncerte, fizički rad. Jake emocije i emotivna važna dešavanja. Mogući jaki susreti.


Srećni praznici, Astro Luna💓💓💓💓

четвртак, 5. јануар 2023.

Dnevna doza Lune -5.01.2022.


 Četvrtak, 5.01.2023.

Mesec posle ponoci u trigonu sa planetom Saturn moze doneti osećanje odgovornosti, ali potrebe i razmisljanja o stvarima koje su ostale u prošloj godini koje bi trebalo zavrsiti. Vraćanje na prošlost i detaljna analitičnost onog što smo proživeli i što bi trebalo da uradimo može biti pojačana.  

Kvadrat Mesec/ Neptun može uticati na nesanice, osetljivost nervnog sistema ili senzibilnosti na snazi od 1 sat posle ponoći. Pojačana konfuzija i idealizacija.

Od 15:16 Mesec ulazi u znak Rak svoj dom. Mesec će tokom celog dana biti u praznom hodu pa može doneti zakašnjenja ili odlaganja nekih obaveza i aktivnosti. Osetljivost, jaka povezanost sa porodicom i nešto sentimentalnije emocije. U porastu nemirne emocije, sentimentalnost, uvredljivost. Potreba za ušuškanošću i privatnošću, ali emotivnom intimom.Teško prihvatanje prolaznosti. Ono što danas može da utiče pozitivnije je trigon izmedju Sunca iz znaka Jarca i Rx Urana iz znaka Bika - danas ipak možete izraziti svoje lične potencijale ili pokrenuti neke prve korake i promene. Povećana širina i otvorenost u novim stvarima, mogućnost upoznavanja novih osoba, ali želje da nešto promenite na sebi. U povećanju originalnost i autentičnost.Lakše prilagodjavanje stvarima koje nisu išle. Promene. Dobro za pokretanje talenata i lični razvoj. 

Od 18:52 Mesec u znaku Raka u kvadratu sa Jupiterom savetuje da se pazi na zakon i moral. Može dolaziti do naglih promena raspoloženja, osetljivosti, većih želja u odnosu na trenutne mogućnosti. Emocije u turbulenciji od potpune potištenosti do totalne euforije. U osetljivosti stomak, grudi i genitalije. U povećanju sklonost preterivanju i preteranoj požrtvovanosti. Pokušati gajiti ipak umerenost izmedju porodice i ambicija. Srećno -Astro Luna

среда, 4. јануар 2023.

Dnevna doza Lune -4.01.2023.


 Sreda, 4.01.2023.: Mesec bez važnijih aspekata.

Mesec putuje znakom Blizanaca. Vladaoc retrogradni Merkur može uticati na odredjena odlaganja i zakašnjenja u vezi sa dokumentima, saobraćajem ili komunikacijom. Čuvajte se nesporazuma! Izbegavate ishitrene odluke! 

Ipak, prvi aspekt tranzitne Venere u znaku Vodolije u sekstilu sa Jupiterom može doneti poslovno emotivne promene, mogućnost dobitka ili poklona, srećne okolnosti kroz druženja i kontakte sa inostranstvom.Pozitivno vreme za proslave, ali i za polje obrazovanja, edukacija ili bitnijih poslovnih pregovora. Veoma pozitivno vreme za upoznavanja i početak novog emotivnog odnosa. Ovaj aspekt pozitivno može uticati na novac. Mogućnost poklona i komplimenata, ali naglog optimizma. 

O tranzitnoj Veneri u znaku Vodolije  imate na mom youtube kanalu
Lp dan - Astro Luna

уторак, 3. јануар 2023.

Dnevna doza Lune -3.01.2023.- ulazak tranzitne Venere u znak Vodolije

 

Utorak, 3.01.2023 - Venera od 3:10am menja znak i ulazi u vazdušni znak Vodolije u kome će boraviti do 27.01. Pred nama je potreba za izazovima, emotivnim promenama, slobodom, slabijom kontrolom i prijateljstvom. Posebni izazovi i testovi na polju emocija/ druzenja mogu biti 15 i 22.01.

Jak intezitet emocija očekuje se 9.01. kada će tranzitna Venera napraviti i trigon sa r Marsom koji može pojačavati emotivna upoznavanja, strasti, neočekivana poznastva i burnija i dinamičnija dešavanja. Srećan aspekt izmedju tranzitne Venere i Jupitera 4.01. doneće zaštitu neba, pomirenja, dobre mogućnosti preko finansija, naglih zadovoljstava i novosti.

Pred nama do 27.01 energija potrebe za velikim emotivnim budjenjama, promenama, suprotnosti prema sistemu i autoritetima posebno u ljubavi, prijateljstvu, ali energiji slobode i energiji borbe protiv predrasuda u ljubavi. Ljubav će dolaziti naglo, ali može biti problema oko trajnog vezivanja. Ljubav će dolaziti preko prijateljstva, interneta, na neobičnim mestima, ali će je biti teško održati, ali ovog prvog meseca Nove 2023 emotivna iskustva mogu pomeriti tlo, ali doneti veoma važne karmičke lekcije. Mesec od 3:45am prelazi u znak Blizance. Energija pojačane komunikacije, putovanja, radoznalosti za nešto novo, okrenutosti rodjacima, prijateljima, pričljivosti i detinjastom ponašanju. Veća okrenutost deci, ali i starijima.

Od 3:50 trigon Venere i Meseca može doneti nagle i neočekivane pozitivne situacije, dobru noć za ljubav, zadovoljstvo, a za one koji rade u ovo vreme i dobro vreme za novac.

Od 6:38 sekstil Meseca i Jupitera donosi vreme blagostanja, optimizma, osmeha, dobre energije, povoljnih vesti, pozitivnih aspekata kroz obrazovanje, kontakte sa inostranstvom, pažnju i potrebu za nekim pozitivnim ličnim promenama. 

Od 20:48 potrebno je obratiti pažnju jer jaka konjukcija Mesec r Mars može pojačavati svadje, tenzije, povrede, osetljivost kroz koncentraciju, okruženje, nezgodne situacije, kritike, intelektualnu provokaciju ili posebno neprijateljstvo. Obratite pažnju šta kome govorite i kome se poveravate!Srecno- Astro LunaRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski