петак, 3. фебруар 2023.

Dnevna doza Lune -3.02.2023.


 Mesec u Raku i dalje nastavlja svoje kretanje tražeći sa jedne strane neki vid zaštite, zagrljaj bez reči, gledanje starih filmova i podsećanje na neko fino vreme, ušuškanost i potrebu za domom. Potreba da brinemo o drugima biće pojačana, posebno ako imate kučnog ljubimca možete primati dodatni izvor dobre energije.

Mesec u Raku nas danas podseća i na nešto bolno, ali nešto što trebamo da uradimo za sebe da bi se bolje osećali. Koliko god je pred nama i dalje sentimentalni dan, sa većim intezitetom emocija, možemo danas da probudimo neku super ideju, nadjemo neko brzo rešenje, uradimo nešto za svoj prostor da se bolje osećamo ili da prosto razmislimo i primirimo energiju.

Danas možemo biti i dobri savetnici u prolazu kupujući namirnice gde nam se može požaliti komšinica, ali možemo da osetimo potrebu da nešto što dugo trpimo u sebi ispričamo prvoj osobi koju smatramo dobrim slušaocem. 

Danas treba pratiti misli, prve osobe koje nam padnu napamet trebalo bi da pozovemo i poželimo im nešto dobro.


Opozicija izmedju Meseca i Merkura od 13:10 nosi da možemo imati problem sa izrazimo emocije, razumemo u potpunosti svoje najbližemo, ustvari više da osetimo nesporazume gde mislimo da nas bliski ljudi zapravo ne razumeju. Ovo nije baš dobro vreme za prodaju/ kupovinu stana, auta ili nečeg što lično prodajete, ali za neke bitnije emotivne razgovore jer može se desiti da se osećate još lošije. Ukoliko osetite neki teret, napravite pauzu, prodišite i pokušajte da smirite taj nemir u sebi. Kontakt sa vodom je danas bitan, kao i nešto bolja koncentracija. Ne gubiti vreme na nebitne teme, pokušati biti produktivniji i korisniji. Razumite potrebe svoje porodice, jer generacijski jaz danas može biti u centru pažnje. 

Večernji časovi kroz trigon Meseca i Neptuna mogu pokrenuti maštu, opuštenost, potrebu za muzikom, relaxom, druženjem ili nekim vidom romantike. Zagrljaji i tema kako ste proveli dan, može biti olakšani kroz najbliže.Ovo je i vreme telepatije, saosećanja, podrške i vreme kada treba iskoristiti za opuštanje. Napravite neku lepu večeru ili pustite film koji ste duže planirali da pogledate. Ako imate sa kim, idite na ples i malo opustite i emocije i mozak. 

Srecno -vasa Astro Luna


четвртак, 2. фебруар 2023.

Dnevna doza Lune -2.02.2023.


 Mesec u Raku kroz ceo dan. Promene raspoloženja ko vreme, malo jeseni, pa malo zime, pa poneko prolećno sunce koje izvire. 3 dana pred Pun Mesec hormoni mogu da prorade na sitnice i izazove suze, pa smeh. Rak upravlja sigurnošću, emocijama, pa može da izazove i probleme sa varenjem, pre svega stomakom, razlog može biti da nešto trenutno prolazite što se prenosi na ishranu. Nagli apetit i nezadovoljstvo pomešan posebno u jutarnjim časovima usled kvadrata Meseca i Jupitera. 

Topla kupka, meditacija, laganija ishrana, disanje može pomoći u jutarnjim satima ako osetire ove znake. Preosetljivost i uvredljivost, pa nagla euforija. Rak često priziva našu Unutrašnju majku da nas zaštiti. Zato će nam danas biti jako važno da imamo osećanje sigurnosti ne samo od najbližih, nego i od okruženja. Pojačana stidljivost i ignorisanje tema koje mogu dotaći slabe tačke. Česta opravdanja mogu doneti i skrivanje slabih tačaka. Moguća veća očekivanja, pa je danas potrebno da pratite svoje duhovno biće, ali svoju dušu, ali da otkrijete šta vas tišiti i odmah poradite na tome. 

Pokušajte danas da ne prenosite privatne stvari u poslovne. Malo podelite ono što trebate i ono što imate. Privatnost će biti važna. Ne tako loš dan za kućne poslove, ali najviše da malo poradite na svojim emocijama. Pravite češće pauze Dišite. Ako imate mogućnosti lezite, i zatvorite oči. Pokušajte da nadjete sliku sebe koju želite da vidite. 

Trigon Mesec/ Venera od 13:15 nosi veće zadovoljstvo, poklone, moguću zaradu, odličnu intuiciju i telepatsku povezanost sa ljudima koje volite. Ovo vreme može biti lepo za ulepšavanje, kupovinu stvari za dom, odnos sa ženama u porodici, ali i za ljubav. Može se desiti da baš u tom momentu mislite o osobi koju volite i da se ona javi/ pojavi.

Danas može biti dobro vreme za zdrastvene savete, bez obzira na unutrašnje strahove i osećanje straha od nepoznatog. Veoma je važno da danas svoje potrebe malo stavite u prvi plan, jer možete uštedeti na nervozu, jer ceo dan može doneti velike oscilacije u raspoloženju...



Srećno - vasa Astro Luna

среда, 1. фебруар 2023.

Dnevna doza Lune -1.02.2023.


 Dobrodošao novi mesec - Februar 2023:-))

Detaljno sam vam opisala mesec po danima, ali ću svakako pisati svakodnevno o promenama. 

Najznačajnije promene: 

Sunce u Vodoliji kvadrat Uran -4.02.

Venera u Ribama kvadrat Mars u znaku Blizanaca -4.02.

Pun Mesec u Lavu -5.02.

Merkur prelazi u znak Vodolije-11.02.

Venera u konjukciji sa Neptunom u Ribama 15.02.

Sunce konjukcija Saturn kroz znak Vodolije -16.02.

Sunce ulazi u znak Riba -18.02.

prelazak Venere kroz znak Ovan -20.02.

Merkur u Vodoliji kvadrat Uran -21.02.

Merkur u Vodoliji trigon Mars u Blizancima- 22.02.


Prvi dan novog meseca započinjemo pod uticajem Meseca u znaku Blizanaca. Blizanci su znak digitalne komunikacije na koju svi možemo biti oslonjeni.Neki napori koje ste uložili od Mladog Meseca danas mogu imati efekat ili smer. Danas možemo imati mogućnost da razmotrimo neke opcije da sve što nam deluje nemoguće, itekako može biti moguće.Danas je jako važno da koristite intuiciju, posebno kad primate informacije. Sklonost prilagodjavanju svakoj situaciji, iako možemo osećati u ranim jutarnjim časovima preosetljivost, umor i sklonost da malo budemo sami sa sobom.

Danas možemo uživati u nekom mentalnom izazovu da istražujemo nešto novo. Iako možemo biti skloni promenama raspoloženja, ipak puno radoznalosti, pokreta, obaveza, razigranosti.Postojaće problem da se usmerimo konkretno na jednu stvar.U zdrastvenom smislu, preporuka uzimanju magnezijuma, jer može pozitivno uticati na nervni sistem posebno u ranim jutarnjim časovima, kada koncentracija može biti u padu.

Dan možemo započeti pod nekim utiskom i sna koje smo proživeli dublje. Možda će nam trebati više vremena da se razbudimo. Od 13h možemo računati da budemo korisniji, odgovorniji i organizovaniji i skloni da pokrećemo i nešto novo i raspršimo energiju na više strana. Naravno, ceo dan nosi da će nam komunikacija biti jako važna. 

Mesec ulazi u svoj dom u znak Rak od 21:13 i s obzirom da neće primati nijedan aspekt do sledećeg dana biće u praznom hodu. Iz tog razloga potrebno je od tad ne donositi nikakve velike odluke, i okrenuti se domu, porodici, odmoru, zapisivanju onog što želite da uradite prve nedelje ovog meseca.Kada je Mesec u Raku, svakako je pojačana senzitivnost, sentimentalnost, zaljubljivost, nostalgija.





Srećno u novom mesecu - Astro Luna


уторак, 31. јануар 2023.

Dnevna doza Lune -31.01.2023.


 Ovaj mesec zavrsavamo sa uticajem Meseca u Blizancima, što ćemo imati i kroz sam ulazak i kraj sledećeg meseca. Danas se negde povećava svest našeg intelekta, potencijala, razmišljanja koje trebamo staviti u prvi plan. Prenos intelektualne energije i reči mogu biti izuzetno značajne. Razgovori o svemu i radoznalo traganje za odgovorima na raznim poljima. Smeh, vedrina i fleksibilnost su potrebni da se ne razmišlja ili podseća na neke teške teme. Uloga uticaja Meseca u Blizancima je socijalna, ali i snalažljiva, pa može doneti da danas imate više opcija da rešavate stvari koje želite. 

Uticaj polusekstila Venere i Jupitera može danas dati začin toplije energije. Mogućnost poklona, nekog zadovoljstva, i pokretanja i sopstvenog doživljaja može biti lepa. Pozitivno vreme za sticanje novih kontakta ili prijatelja. Povećana popularnost i izlasci. 

Od ranih jutarnjih časova Mesec će se prvo naći u konjukciji sa Marsom i doneti jak mentalno emotivni dozivljaj. Mnogo vesti, informacija, mentalnog pokreta, potrebe za saznanjima, ali dobre energije kroz pisanje i učenje. Ipak, nešto nezgodnije vreme još uvek za mladje pripadnike, saobraćaj i osetljivost disajnih organa. 

Mesec će biti u sekstilu sa Suncem i pokrenuti poslednjeg dana ovog meseca i potrebu za promenama. Dobro vreme za važne sastanke, dogovore, putovanja, kontakt sa prijateljima, ali da se iz neke teške vreme ipak izvuče i osmeh i šala. Mogucnost zarade ili povoljnih vesti iz inostranstva. Osećanje sporog, ali sigurnog pokreta. 



Srecno - Astro Luna


понедељак, 30. јануар 2023.

Dnevna doza Lune -30.01.2023.


 Polako se bližimo kraju prvog meseca ove godine. Posle malo " uspavanijeg" vikenda, danas Sunce u snaznom trigonu sa tranzitnim Marsom može da nas probudi i pokrene nam hiljadu ideja, planova, ali i vraćanje samopouzdanju i jačoj volji.Ovaj aspekt utiče da se osećate smelije, hrabrije i otvorenije, ali da konkretizujete svoje dalje ciljeve.Danas možete da se uhvatite u koštac sa zahtevnim stvarima, ili možete krenuti potpuno sa pozitivnije nule osećajući da je vreme da nešto pametno i korisno uradite za sebe. Ukoliko danas treba da impresionirate nekog, pravo vreme za to.Odlično vreme da baš pokrenete nešto što ste mislili da vi lično to ne možete. 

Uz ovaj snazan aspekt, i Merkur danas ubrzava mentalne motore i pravi trigon sa planetom Uran, pa pokreće interesovanja, zanimanje za nešto novo, ali može pokrenuti dobre vesti i dosta potrebe da se nešto desi. Danas vas neko može stimulisati da upravo pokrenete puno toga i da osećate da ste sada sprmeni za to. Kontakti sa novim, ali uzbudljivim ljudima samo dodatno može povećati i neko osećanje euforije ili doneti da se osećate svežije i bolje u odnosu na prethodni period.Odlično vreme da naučite nešto ili probate nešto novo.Odlično vreme za trgovinu, prodaju, važne sastanke, ali i da otvorite um prema nečem novom. Jaka sloboda misli. Pravičnost. Odlično vreme da od nečeg starog napravite nešto novo. Odlično vreme da pokrenete svoj sajt, blog, ili da se više zainteresujete za tehničke stvari, internet, ili da rešite nešto što vam je delovalo mučno i teško. 



Mesec u rastu u znaku Bika do 9:36am. Neki čudni snovi i opterećenja moguća posle ponoći.Ipak trigon sa Plutonom može vam dati dodatnu snagu da započnete novu nedelju. Sledite svoje instikte i nećete pogrešiti!

Mesec u Blizancima može ipak danas pokrenuti neku razigraniju energiju i da se pokrenu sve one stvari koje baš nikako nisu išle od kraja prosle godine. Puno sms poruka, internet ćaskanja, dopisivanja, ali pozitivno vreme za pisanje i učenje.Potreba da saznamo nešto novo i uvedemo nove ljude u svoj život biće aktivan. Danas možemo puno telefonirati, putovati, razmišljati o više stvari odjednom i imati mogućnost da napravimo neke produktivne nastavke ili početke.

Od 18:25 osetljiva energija, jer Mesec i Venera su u kvadratu pa mogu doneti prolazne suze, ranjivost, osetljivost zbog ljubavi, nepotrebne troškove ili nerazumevanje od strane bliskih ženskih osoba, lenjost i apatičnost.

Od 21:00 kontakt Meseca i Jupitera ipak može doneti pojačan optimizam i srećnije okolnosti pri završetku ovog dana. 



Srecno - Astro Luna

недеља, 29. јануар 2023.

Šta nas očekuje u Februaru mesecu?


 Februar nam stiže a sa njim i :

4.02.Sunce u kvadratu sa Uranom

Venera u znaku Riba kvadrat Mars u znaku Blizanaca

5.02. Pun Mesec na 16 stepenu Lava

6.02. Merkur u znaku Jarca u sekstilu sa Neptunom u znaku Riba

8.02. Venera u znaku Riba sekstil Neptun

9.02. Merkur i Pluton u konjukciji kroz znak Jarac

11.02. Merkur ulazi u znak Vodolije

14.02. Venera i Neptun u konjukciji

16.02. Sunce i Saturn u konjukciji kroz znak Vodolije

18.02.- Sunce prelazi u znak Riba

Merkur i Jupiter u sekstilu

19.02. Venera i Pluton u sekstilu

20.02.- Mlad Mesec u znaku Riba na 1 stepenu

Venera prelazi u znak Ovan

21.02. Merkur u znaku Vodolije kvadrat Uran

22.02. Merkur u Vodoliji trigon Mars

Detaljno objasnjenje aspekata i astroloških promena u Februaru 2023 možete pogledati na mom youtube kanalu

Srećno, Vasa Astro - Luna

субота, 28. јануар 2023.

Dnevna doza Lune 28/29.01.2023.


 Ovog vikenda imamo uticaj Meseca u znak Bik. Povećan hedonizam, potreba za zadovoljstvom može biti pomešana sa prethodnim emotivnim problemima i stresom. U povećanju jaka potreba za slatkišima i hranom. Mesec šalje poruku sigurnosti i ušuškanosti, ali i nekog strpljenja koje je potrebno. 

Mesec u jutarnjim časovima  u sekstilu sa Venerom može doneti srećno vreme za plodnost i začeća. S obzirom da je Mesec u plodnom, blagoslovenom znaku Bika pod uticajem Venere koja samo što je zašla u romantičan znak Riba pitanje emocija biće važno, kao i jake potrebe za emotivnom i materijalnom sigurnošću.Pozitivno vreme za poklone, ali dan kada možete održati neki vid sigurnosti uz svoju snalažljivost.

Najzanimljive za ovu subotu je Prva četvrtina Meseca na 8 stepenu znaka Bika od 16:20 u kvadratu sa Suncem u znaku Vodolije u potpuno fiksnim znacima. Prva Četvrtina Meseca srednja tačka izmedju Mladog i Punog Meseca predstavlja i neki vid pauze u vreme rastućeg Meseca.Ova faza je odlična da malo razmislite šta želite da presečete, a šta bi želeli da dalje napravite kao neki svoj cilj, smer.Ovo može biti i ciklus važnih lekcija koje ćete dodatno naučiti, ali treba se držati svog osećanja da li da krenete levo ili desno, neće uopšte biti jednostavne odluke, ali budite čvrsti.!


Ovo može biti proces i velikih testova na polju jubavi, prijateljstva i nečega čega želite da se odreknete, ali računajte da je intezitet emocija visok. Ovo je kreativna faza, odlična faza za rast, začeća, proizvodnju nečega, pa navalite..Ovo je i faza u kojoj naše najslabije tačke mogu izaći i možemo se suočiti sa karmičkim greškama, ali puno, puno toga naučiti, pre svega šta želimo dalje da bi nama lično bilo bolje.Prva Četvrtina Meseca biće na fiksnoj zvezdi Hamas .
Ovu lunarnu fazu mogu veoma osetiti Škorpije, Bikovi, Vodolije i Lavovi baš pred Pun Mesec 5.02. kao pripremu pred potpuno oslobadjanje. Intuicija i nagla hrabrost može biti povećana ovog vikenda u emocionalnim odnosima, ali velika suočavanja( posebno ona koje stoje duže).

NEDELJA, 29.01.2023.

Ovog vikenda a posebno u toku današnjeg dana univerzum nam postavlja veliko i konkretno pitanje: Šta zapravo ti želiš dalje? Može se javiti strah od nemanja i potrebe za štednjom, ali i malo veća doza sebičnosti.A baš u ovoj fazi treba davati i biti human jer to jeste uloga ovog ciklusa.Mnogi mogu ono što ne mogu da promene da kompenzuju sa kupovinama ili da se ponašaju suprotno od onog kako se osećaju. Medjutim, do Punog Meseca mora doći do nekog reza, posebno ako nešto trpite duže kao problem, jer on neće moći da se krije. 
Prva Četvrtina Meseca je posebno srećna: za pokretanja hobija ili ulepšavanja, izlaske na mirna, ali mesta gde baš puštaju muziku koja može da vam promeni raspoloženje, masaže i sve ono što može da donese oslobadjanje od stresa. 

Mesec će u nedelju imati i konjukciju sa Uranom - neka nagla transformacija, vesti i dogadjaji mogu biti aktivni od ranih jutarnjih časova. Neočekivani susreti i ljubav mnogima mogu doći kad najmanje očekuju.


Potreba za uživanjem intezivna. Sekstil sa Neptunom odličan za šetnje, kućne ljubimce, lagani ručak, hobije, neki lep film i potpunhu regeneraciju.Za one koji rade, ovaj vikend može biti plodan. Telepatija i mogućnost neočekivanih susreta, ali i zaljubljenosti koja je pomešana sa maštom, kao i idealizacija ljudi koje volimo pojačana. 
Ovaj vikend otvara emocije, rast nečega, ali i želju da se negde nadje smer i promena sa kojom ćete ući u naredni mesec. Razmišljanja intezivna o budućnosti, tjs vremenu koje dolazi.



Lp vikend, vasa Astro Luna


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski