уторак, 21. фебруар 2023.

Dnevna doza Lune -21.02.2023.


 U fazi smo Mladog Meseca kroz poslednji znak Riba koji upija svaku vibraciju oko nas. Pozitivno vreme za budjenje ide i kroz prelaz Venere u znak Ovan. Negde će se pojaviti snažna volja za ljubavlju, upoznavanjem, ali radom na sebi, kako estetski tako i mentalno. Mesec u Ribama može povećavati nagle promene raspoloženja, duboka razmišljanja, jake snove, povezanost sa sličnima, telepatiju i uporedo i strahove oko onog što dolazi, bežeći negde u svet iluzije, mašte, linije manjeg otpora, snova.

Reakcije pasivnije, ali osećanja prejaka, iako skrivena. Potreba za mirom, sa naglim osećanjem iznenadjenja i naglog pokreta mogu biti prisutna danas. Potreba da negde očistimo dušu od svega prethodnog, ali da budemo humani i povezani sa drugima više nego inače, čak sa nepoznatima možemo ostvariti otvoren odnos. Iako nećemo imati potrebe za senzacijama i bukom, može nas zateći ponovno danas sa kolektivnim lošim vestima i dalje prirodnim problemima gde drugi pate. To nas može dovesti do saosećanja, ali povlačenja u neki mir, neko istraživanje u to gde grešimo, šta nam je podsvesno potrebno, mnogi i danas mogu imati potrebu da prespavaju dan, i da negde smire energiju, ali nas mogu iznenaditi i promene planova, nagli i neočekivani pozivi, vesti što će nas probuditi iz nekog sna. 

Danas možemo biti veoma osetljivi na zvukove, buku, svadje, neslogu, nepravdu, mirise. 

Mesec u ranim jutarnjim časovima gradi sekstil sa planetom Uran, može doneti pojačane vizije, snove, ali potrebu za nekim unutrašnjim pokretom. Biće dovoljna spontana povezanost sa nečim novim da pokrenemo iz sebe želju za budjenjem. Suptilnost povećana sa idealizacijom, ali željom za nečim novim može nam otvoriti vrata današnjeg dana. 

Mesec će danas graditi i kvadrat sa planetom Mars pa nas mogu uznemiravati sitnice, dnevne aktivnosti, čekanja u redu, gužve u saobraćaju, ali možemo imati i preosetljivost u odnosu na okruženje, komunikaciju. Ovaj aspekt savetuje da se malo pazi na zdravlje, jer može ugroziti cirkularni deo, ali i doneti osetljivost disajnih organa. Mogućnost prolaznih nemira oko bliskih rodjaka, papira, vesti, nekog osećanja pritiska koji se danas odbija ili psihološke senzitivnosti u odnosu na partnerske odnose. 

Konjukcija Mesec Neptun u večernjim časovima može doneti vreme pojačane kreativnosti, ali odlično vreme za umetnost, i da negde pustimo maštu na volju. Ovo može biti vreme pojačane senzitivnosti, ali ipak i vreme emotivne povezanosti. Odlično vreme za ples, muziku, meditaciju, kontakt sa vodom, mirne šetnje i jednostavne razgovore. Nebo traži da u ovo vreme nadjemo mesto da smirimo dušu.


Pred kraj dana Merkur će se naći u kvadratu sa Uranom, on može doneti mentalni stres, promenu planova, nagle i nepovoljne vesti, napetost u govoru, pojačan stres kroz uredjaje, saobracaj, uslužne delatnosti, izvesnu eksplozivnost i nestrpljenje u govoru. Možemo biti okrenuti inovaciji i prema ljudima koji su originalni i drugačiji. Možemo otvoreno dati svoje mišljenje i naići na negodovanje, a možemo biti i nešto buntovniji i hirovitiji u odnosu na druge. Kao da ćemo tražiti mir, prostor za sebe, poštovanje vremena i da se negde isključimo od svega. Ali kao da će to biti i malo nemoguće zbog kolektivnih dešavanja koji i danas mogu biti napeti. U povećanju skandali ili prekidi komunikacije zbog nesporazuma. U osetljivosti internet, tehnički uredjaji. Treba izbegavati brzu vožnju i rizike! 
Od jedne sasvim mirnije energije ipak danas može biti iznenadjenja. 

Intuicija uključena. Sve što se radi, mora ići polako. Ne brzati u odlukama!



Srećno - Astro Luna


понедељак, 20. фебруар 2023.

Nedeljni astro prikaz od 20-26.02.2023.


 Nedelja koja pred nama donosi dosta zanimljivosti:

20.02.- Mlad Mesec u znaku Riba( u poravnjanju sa planetom Saturn) donosi nov početak, duhovnu konekciju sa univerzumom, kao i period karmičkih emotivnih lekcija.

20.02. - Venera ulazi u znak Ovan - do 16.03.2023.- pojačano vreme emotivnog budjenja

21.02. - Merkur u izazovnom kvadratu sa Uranom - donosi nove ideje, nagle promene planova, neočekivane dogadjaje, ali originalnost autentičnost.

22.02.- Merkur u trigonu sa Marsom - brzo povezivanje stvari, važne vesti, mentalnu hrabrost, snalažljivost, ostavljanje jakih utisaka na druge.

Vikend praćen emotivnim transformacijama i promenama, ali težinom na polju prirodnih promena.

Srecno! Astro Luna

Detaljniji prikaz nedeljne analize možete poslušati na mom youtube kanalu:


субота, 18. фебруар 2023.

Dnevna doza Lune -18/19.02.2023.


 Mesec na poslednjim stepenima znaka Jarca tera nas o duboljim razmišljanjima, o životu na Zemlji, o čudnim pojavama u vidu balona koji se prilično javno predstavljaju, o teorijama zavere koje više nisu kolektivno sujeverje već nešto o čemu možemo i trezveno razmišljati i o čovečanstvu na ovoj planeti koja opstaje pod izuzetno osetljivim aspektima. Jarac je znak koji uz red i disciplinu uspostavlja red. Posebno vreme od 2-5:30 nosi jake duhovne transformacije, prirodne promene, duboka razmišljanja da se planeta menja. Na svakog pojedinca ovo utiče, kroz vazduh, hranu, raspoloženje, okruženje. 

Uticaj Merkura i Jupitera od ranih jutarnjih časova ipak negde može da nas odvede u nadu, optimizam, produktivnost, neke bitne vesti, da iz nas pokrene učenje, da nešto korisno uradimo za sebe ili promenimo individualno. Oni koji planiraju putovanja, mogu imati zaštitu. Današnji dan može biti dobar za potpisivanje papirologije, poslovne ponude, obrazovanje, pisanje, otkrića, ali pre svega veru. 

Prepodnevni sati dobri za post ili prelazak na laganiju, zdravu ishranu.

Mesec u praznom hodu nakratko u ranim jutarnjim časovima. Vreme kada treba mirovati. Posebno univerzum napominje da je odgovornost i dalje jako važna kako prema sebi tako i prema drugima. Oni koji namerno povredjuju druge, imaće težak karmički početak. Oni koji su naučili, prilagodiće se karmičkoj analizi ovog meseca. 

Mesec prelazi u znak Vodolije od 6:35am. Budjenje potrebe za novim, inovacijama, druženjem, slobodom u svim sektorima. Želja za emotivnom nezavisnošću, ali povezivanjem. Ravnopravnost i podrška slabijima. Ovaj uticaj može uticati da postavimo ovog vikenda nove ciljeve ili imamo osećanje da smo tek počeli ovu godinu, a prethodni period prespavali.

Večernji časovi posebno zanimljivi. Sekstil Meseca i Jupitera mogu doneti odlično vreme za rad na sebi, inostranstvo, druženja, upoznavanja, novac, vreme i zaštite. Konjukcija Meseca i Merkura od 23:37 može posebno biti srećna za zabavu sa prijateljima, hobije, jako bitne vesti i dogadjaje, pozitivno vreme za učenje, ljubav ili otvorene razgovore i saznanja. 


Od 23: 35 Sunce prelazi u poslednji Zodijački znak Riba. O Ribama i godini koja im dolazi govorila sam na svom youtube kanalu u poslednjem nedeljnom izvestaju. Vreme sentimentalnije, nežnije, humanije, zaljubljivije, idealističnije energija, povremeno uspavanije, koja može da nam prija jer konekcija u većoj masi može mnogo značiti pod svim aspektima koji su se desili ovog meseca.  Srećno Ribe💓💓💓

Nedelja, 19.02.2023.

Rani jutarnji časovi mogu doneti nagla uznemirenja ili preosetljivost zbog kvadrata Mesec Uran koji može doneti i neka neprijatna iznenadjenja generalno, ali i osetljivost kroz prijatelje, emocije, planove. Nadam se da cete to vreme prespavati. U povećanju i dalje zemljotresi.

Trigon Meseca i Marsa može doneti ipak da nedelja bude dobra za sportska takmičenja, pokret, akciju, da nešto promenite u svom domu, vidite sa prijateljima, pokrenite fizičke aktivnosti.



Ipak, sekstil Venere i Plutona na 29 stepenu može doneti da nedelja ima jači emotivni intezitet i da nosi dobro vreme za emocije, obnovu, stare susrete, privlačnost, ali i da se osećate snažnije u odnosu na prethodni period. Ovaj vikend je jako dobar za one koji planiraju proširenje porodice, neki spontan put ili izlazak, ali može doneti i emotivne susrete koji mogu ostaviti jak utisak. Neka karma će se umešati pa ćete imati predosećanja ali podsećanja. Nedelja može biti pozitivna za poslovne aktivnosti i zaradu, ali ovaj vikend može biti problematičniji kroz avio saobracaj, internet i prirodne pojave. Ko zna šta ćemo još saznati. Pogledajte u nebo. Mesec vas voli....


Lp vikend - Astro Luna





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski