уторак, 7. март 2023.

Dnevna doza Lune -7.03.2023.

 

Hello, samo mi se spava....

Mnogi su prespavali poslednjih dve godine dok je Saturn u znaku Vodolije ograničavao mir, kolektivnu sreću i doneo prevelika opterećenja. O tome je peva predstavnik Srbije na ovogodišnjoj Evroviziji( Luke Black). Negde me njegova pesma podseća i na momenat u kome se trenutno nalazimo a posebno sa sadašnjim ulaskom u znak Riba gde ćemo negde u mašto sanjariti o boljem vremenu, ali želeti da prespavamo mnoge momente. 



Pun Mesec u Devici u 13:42 u kombinaciji sa ulaskom Saturna u znak Ribe sat vremena kasnije donosi dan velikog budjenja i čišćenja, ali kao i svaki Full Moon pojačane nervoze, napetosti u komunikaciji, ali posebno izazova na emotivnom polju. Neko budjenje običnog sveta i nezgodne situacije praćene kod običnih ljudi i osećanje neke opšte zabrinutosti na polju zdravlja. Psiha posebno ranjiva. Sklonost detaljisanju na nebitno. Teško opuštanje i otvaranje. Preterani podsvesni presing i osećanje straha. Osećanje nekog bega od svega, ali lakog odustajanja. Pobuna ili neprijatne situacije na poslu. Razmišljanje o otkazu ili novom poslu. Opterećenje vremenom. Sumnje nikad veće u ljubavnim odnosima. Strahovi od budućnosti. Danas je posebno važno naći neki kanal smirenja i pokušati sve što može da vas malo udalji od unutrašnjeg nemira. 

U povećanju problemi sa probavom, psihom, disajnim organima. Odlično vreme za dijete, detox, postove, zdrastvene kontrole ili rešavanje nekog starog problema. Ono na šta bi trebalo obratiti pažnju u naredna tri dana su dokumenta ili lične stvari jer može dolaziti do gubitaka. 

Začin dubokih misli, ali mentalnih ograničenja i nerazumevanja donosi i tranzitni Merkur koji u konjukciji sa Saturnom nosi pesimizam, uspavanost ili osećanje brige. Ovog Punog Meseca posebno treba pratiti intuiciju, a mogućnost nesanica i veće osetljivosti zavisnika, ali reumatskih bolesnika povećana. Ovaj pun mesec traži oslobadjanje od svega suvišnog. Nemojte nagomilavati stvari niti kupovati suvišno. Imaćete potrebu da porazgovarate sa nekim stručnim u vezi sa nakupljenim problemima. Pripazite na lekove, ali moguća trovanja!

Zbog trigona Meseca i Urana danas ipak moze biti i nekih iznenadjenja i potrebe za ličnim promenama Iako smo u fazi veće osetljivosti i turbulencije Punog Meseca, ipak mnogi mogu dobiti naglo nov posao ili pokrenuti nešto samostalno. Mogućnost i promene planova, kao i naglog dobijanja prijatelja. 

Ulazak Saturna u znak Riba je veliki dogadjaj, a ova karmička planeta nosiće najači kontakt sa Bogom, usmerenost na duhovni razvoj , kulturu i umetnost, ali novitete na polju medicine i nauke. 

Srecno - Astro Luna

# currentmood# luckblack# samo mi se spava

понедељак, 6. март 2023.

Nedeljni astro prikaz od 6-12.03.2023.

 



Ulazimo u jednu od važnijih nedelja ovog meseca kada nas očekuje Full Moon, ali i prelazak karmičke planete Saturn u poslednji zodijački znak - znak Riba. Ova nedelja nosi poruku da treba brinuti o zdravlju ali napraviti jednu vrstu čistke u svom životu. Nedelju ćemo završiti novim idejama, ali jačim emotivnim dešavanjima.

Od ove nedelje izdvajam:

6.03.- prelazak Meseca u znak Device

6.03.- Sunce u znaku Riba u sekstilu sa Uranom u znaku Bika

7.03.- Pun Mesec u znaku Device


7.03.- prelazak Saturna u znak Riba - 14.02.2026

8.03.- prelazak Meseca u znak Vage

11.03.- Merkur u sekstilu sa planetom Uranom

11.03.- Venera i Mars u snaznom sekstilu

11.03.- Mesec prelazi u znak Škorpije

 

Detaljan pregled svih aspekata i objašnjenje za ovu nedelju imate na mom youtube kanalu:


Sve najbolje, Astro Luna

петак, 3. март 2023.

Dnevna doza Lune -3.03.2023.


 Mesec pri samom kraju znaka Raka negde u fazi vraćanja na prošlost, nostalgičnog maštanja uz Merkur u Ribama koji će često voditi da idemo ulicom zamišljeni, sa slušalicama u ušima, i u nekom svom filmu razmišljajući o mnogim temama koje nisu aktuelne. 

Rani jutarnji sati nose trigon izmedju Meseca i Neptuna i ova noć i rano jutro mogu nositi jake snove, podsvesne strahove povezane upravo sa snovima, pojačanu želju za romantikom i potrebu za bliskošću.Pojačana kreativnost, ali potreba da se konektujemo sa univerzumom deluje kao ozbiljno traženje podrške koja nam je ovih dana baš potrebna. Disanje i neka lična meditacija može smiriti emocije. U pojačanju stomačni problemi i jaka emotivna razmišljanja. 

Dan možemo i početi sa malo nežnijom i sentimentalnijom energijom i željom da druge saslušamo i sa jakom vezom sa roditeljima, domom. Emotivna potreba za sigurnošću nikad jača. Vreme do 15h može biti povoljno za kuvanje, čišćenje doma, opuštanje uz neki film ili miziku ili rad od kuce. Danas je povoljno vreme da se čujete i sa onima koje dugo niste videli, ili da nekom kažete da vam nedostaje. 

Popodnevni časovi nose jaku opoziciju izmedju Meseca i Plutona na 29 stepenu koji mogu doneti povredljivost, pritiske, osećanje emotivne neravnoteže, ali može povećavati i svadje ili prolaznu ljutnju. Kolektivno teže vreme za astmatičare i hronične bolesnike, ali i ponovno povećanje prirodnih katastrofa. 


Mesec prelazi u vatreni znak Lav od 16:17. Ipak može povećavati potrebu za pažnjom, skrivanje slabih tačaka, ali i povećano samopouzdanje. Telepatija i potreba za istraživanjem veoma izražena. Dobro vreme za operacije ili rešavanje zdrastvenih problema. Vreme jače potrebe za ljubavlju i jake povezanosti, ali popustljivosti prema deci. 

Mesec neće primati do kraja dana nijedan aspekt, a vikend koji dolazi može biti pozitivan za neki opušten izlazak, putovanje ili hobije. 



Srecno - Astro Luna

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski