уторак, 7. март 2023.

Dnevna doza Lune -7.03.2023.

 

Hello, samo mi se spava....

Mnogi su prespavali poslednjih dve godine dok je Saturn u znaku Vodolije ograničavao mir, kolektivnu sreću i doneo prevelika opterećenja. O tome je peva predstavnik Srbije na ovogodišnjoj Evroviziji( Luke Black). Negde me njegova pesma podseća i na momenat u kome se trenutno nalazimo a posebno sa sadašnjim ulaskom u znak Riba gde ćemo negde u mašto sanjariti o boljem vremenu, ali želeti da prespavamo mnoge momente. 



Pun Mesec u Devici u 13:42 u kombinaciji sa ulaskom Saturna u znak Ribe sat vremena kasnije donosi dan velikog budjenja i čišćenja, ali kao i svaki Full Moon pojačane nervoze, napetosti u komunikaciji, ali posebno izazova na emotivnom polju. Neko budjenje običnog sveta i nezgodne situacije praćene kod običnih ljudi i osećanje neke opšte zabrinutosti na polju zdravlja. Psiha posebno ranjiva. Sklonost detaljisanju na nebitno. Teško opuštanje i otvaranje. Preterani podsvesni presing i osećanje straha. Osećanje nekog bega od svega, ali lakog odustajanja. Pobuna ili neprijatne situacije na poslu. Razmišljanje o otkazu ili novom poslu. Opterećenje vremenom. Sumnje nikad veće u ljubavnim odnosima. Strahovi od budućnosti. Danas je posebno važno naći neki kanal smirenja i pokušati sve što može da vas malo udalji od unutrašnjeg nemira. 

U povećanju problemi sa probavom, psihom, disajnim organima. Odlično vreme za dijete, detox, postove, zdrastvene kontrole ili rešavanje nekog starog problema. Ono na šta bi trebalo obratiti pažnju u naredna tri dana su dokumenta ili lične stvari jer može dolaziti do gubitaka. 

Začin dubokih misli, ali mentalnih ograničenja i nerazumevanja donosi i tranzitni Merkur koji u konjukciji sa Saturnom nosi pesimizam, uspavanost ili osećanje brige. Ovog Punog Meseca posebno treba pratiti intuiciju, a mogućnost nesanica i veće osetljivosti zavisnika, ali reumatskih bolesnika povećana. Ovaj pun mesec traži oslobadjanje od svega suvišnog. Nemojte nagomilavati stvari niti kupovati suvišno. Imaćete potrebu da porazgovarate sa nekim stručnim u vezi sa nakupljenim problemima. Pripazite na lekove, ali moguća trovanja!

Zbog trigona Meseca i Urana danas ipak moze biti i nekih iznenadjenja i potrebe za ličnim promenama Iako smo u fazi veće osetljivosti i turbulencije Punog Meseca, ipak mnogi mogu dobiti naglo nov posao ili pokrenuti nešto samostalno. Mogućnost i promene planova, kao i naglog dobijanja prijatelja. 

Ulazak Saturna u znak Riba je veliki dogadjaj, a ova karmička planeta nosiće najači kontakt sa Bogom, usmerenost na duhovni razvoj , kulturu i umetnost, ali novitete na polju medicine i nauke. 

Srecno - Astro Luna

# currentmood# luckblack# samo mi se spava

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski