уторак, 12. септембар 2023.

Dnevna doza Lune - Septembar 12


"  Dan za šator od ćebeta. Dan da se usidri u krevet. Ko je sam da spava, ko ima nekog - da obori rekord u zagrljaju."

 Rastko Petrovic

Mesec u Lavu kroz ceo pojačava potrebu za isticanjem i pažnjom. Danas može da se pojavi veća želja da se nešto naglo preseče praćeno dugim mučenjem, ili sa druge strane da se troši na više strana. Danas bi trebalo malo umiriti srce, slušati svoje intikte, uključiti logiku i polako praviti korake ka onom što vam je prioritet. 

Utorak nije baš najbolji dan za kardiovaskularne bolesnike, astmatičare i može povećavati hormonalni disbalans, nervozu, napetost, sklonost preterivanjima, dramatici( od malog problema se pravi veći), u povećanju skandali, ishitrene odluke ili reakcije. Osetljivost na polju emocija može doneti preteranu potrebu za hranom.



Od 2 sata posle ponoći do 22h pred nama su dva tenzična aspekta izmedju Meseca, retrogradnog Urana i Jupitera koji mogu povećavati nagle i neočekivane loše prilike, svadjalačko ponašanje, preterano žrtvovanje ili trošenje na pogrešnom mestu, nerazumevanja, ljubomoru ili osećanje rivaliteta, napetost u partnerskim odnosima, neočekivane finansijske probleme ili osetljivost kroz decu.

 Utorak kao dan Marsa može povećavati i iskušenja na polju ljubavi, ali promenu planova. U porastu nagle vremenske prilike, ali i zemlojotresi i poplave. Mesec od 22h, sve do podneva sledećeg dana je u praznom hodu, kada treba obustaviti sve veće odluke i akcije. Današnji dan ne traži forsiranje, pritisak jer će sve onda ići na suprotnu stranu. Verujte u sebe, ali pravite manje korake ka tom što želite. U ljubavi ne gajiti ponos i sujetu! U porastu saobraćajni udesi, a pošto je vreme od 22:40 nosi i inkonjukciju Meseca i retrogradnog Neptuna bilo bi dobro pratiti intuiciju. Na porodičnom nivou može se osećati nerazumevanje ili sklonost hladnijoj komunikaciji. Danas treba smanjiti kritike i treba lakše razumeti potrebe svojih voljenih. 

Današnji dan može biti pozitivan za učenje i doneti veći nivo mentalnog interesovanja za mnogo toga. Mnogi problemi se mogu rešavati u hodu, spontano. Izbegavati teške teme. Ne takmičiti se sa drugima. Pozitivno vreme za druženja i upoznavanja posebno do 21h.

Srećno - Astro Luna

( drugari koji me pratite do 26.09 nećete moći da pratite  tekstove jer idem na odmor da iskoristim kraj leta). Sa novim tekstovima od 26.09. 



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski