субота, 26. август 2017.

DNEVNA DOZA LUNE -26.08.2017.

Dobar dan, vikend je pred nama i poslednja nedelja pred početak školske godine.Vreme odmora i zabave, a i promena na nebu i ovog vikenda.Mesec u fazi spaljenog puta do 27.08.(16:01).Treba pripaziti na aktivnosti koje se započinju i danas jer mogu biti podložne većim promenama, ali pojačanom stresu.

Od 6:31am: Venera prelazi u znak Lava u kome će boraviti do 20.09. ove godine.Venera uzima svoju krunu i traži da joj se poklonite.Samouverena, sigurna, puna ljubavi i skrivenih čežnji, ponosna i dostojanstvena, strastvena do poslednjeg daha.Pred nama je vreme intezivne dominatne emotivne energije kada se samo treba prepustiti otkucajima srca, ali period kada će dokazi ljubavi biti izuzetno važni.Ovo je Venera koja traži beskrajnu pažnju, komplimente, ljubav u velikim razmerama.Grandiozna, teatralna, privlači pažnju gde god da se pojavi.Istrajno čuva svoja sećanja i često sklona da  se nekad i suprotno ponaša od onog što oseća.Ova Venera ne voli malodušnost, slabiće, kukavičke postupke i ona je spremna za kavaljere, romantiku.Uvek spremna da se bori do kraja ako voli.Zna da bude i veoma dramatična, ponekad i sklona da preuveličava emotivnu situaciju, dobar roditelja, ali sklona da živi od ljubavi i raste svakog dana.Glamur, prepoznatljivost, zlatne boje, gusta kosa, dugačke nokti, dom je njena scena, mačkasti stil, i najvažnije Venera u Lavu donosi da ove osobe itekako najbolje znaju da se nametnu, da budu u centru pažnje.Ona nije spremna za osrednje odnose.Pre će biti sama/sam ako ne nadje osobu koja će joj parirati po svemu.U periodu koji je pred nama  ovo je vreme zabava, uživanja, poznastava, roditeljstva gde se mnogi mogu dokazati i naći.Mnogi od vas mogu pronaći idealnu osobu za sebe ili dobiti trajan zreo i pravi odnos.U odnosu na prethodni tranzit Venere u raku u kojem je bilo dosta oscilacija i poteškoća, ranjivosti i sentimentalnih padova, pred nama je vreme ljubavi, pozitivnih vibracija, ali i period kada je važno uvoditi u ljubavne odnose toleranciju i balans, jer ova Venera se ne izvinjava, često misli da je samo ona u pravu i zna da nametne svoje mišljenje.S obzirom da Venera vlada i poljem finansija, ona je prilično sklona velikim trošenjem jer voli skupe stvari, pa će i kod osoba koje su ekonomičnije nositi nešto veću potrebu za komforom.

Danas i :

7:40am: Mesec u Vagi u opoziciji sa Rx Uranom u Ovnu( ovaj aspekt može biti veoma problematičan posebno za Uragan Harvi koji je krenuo ka južnoj obali meksičkog zaliva u Teksasu jer može doneti neočekivane veće razmera štete, generalno jake vetrove i u povećanju osim na ovom području može biti neočekivanih zemljotresa, prirodnih klimatskih loših promena, kao i neprijatnih budjenja i iznenadjenja.Na ličnom nivou nestrpljenje, brzopletost, nagli apetit, napetost, emotivnu hirovitost pa treba dobro razmisliti pre svake odluke! Biće potreban neki veći adrenalin, kao i potreba za nečim novim, potreba i za slobodom.U porastu emotivne svadje, prekidi i napadi.Veoma nepovoljno vreme za srčane bolesnike i osobe koje pate od jačih migrena.Biće potrebna kontrola i razmišljanje pozitivno.Izbegavati ishitrene i nepromišljene odluke, impulsivnost, posebno brzinu u saobraćaju, probleme sa zakonom!U porastu požari, fizički obračuni, veća nezadovoljstva, nagli bes.U porastu i problemi sa internetom ili aparatima.Osetljivost kroz polje Nemačke, Francuske, Danske, Venecuele, Kine, Usa, Argentine.



10:54: Mesec prelazi u vodeni znak Škorpiju.Strast i jake intezivne želje, mističnost, tajni poduhvati, potreba za istraživanjem, smisao za psihologijom, intuicija, ljubomora, opsesivnost.U porastu smrtni slučajevi i razaranja, u povećanju neprijateljstva, ali i požrtvovanje i sposobnost dobijanje snage posle pada.Dobro kroz alternativna lečenja.U porastu fizička privlačnost i jače seksualne želje.Protivrečnost, kontradiktornost, tvrdoglavost.Osetljivost genitalija, bešike, mokraćnih kanala.



11:22: Mesec u Škorpiji u kvadratu sa Venerom u Lavu( problemi sa ženama, ženski problemi i problemi sa hormonima, osetljivi odnosi sa ženama u porodici.Teško prihvatanje emotivnih padova ili trenutne situacije.Mogući pojačani finansijski troškovi ili svadje oko novca.Gubici kroz ljubav, pojačan rivalitet, emotivni nemiri, u nekim slučajevima i pokazivanje veće crta ljubomore.



17:49: Mesec u Škorpiji u sekstilu sa Suncem u Devici( veoma pozitivno vreme jer donosi praktične akcije, dobru realizaciju svakodnevnih poslova, pozitivno za rad, karijeru, jača volju i prodornost.Na ličnom nivou mir, jaka predosećanja, stabilnost.Dobro za sve vidove i fizičkih poslova.Pozitivno kroz sve vrste važnijih razgovora, nabavke, krakotrajna posebno poslovna putovanja, učenje.Povoljno vreme za odmor, manje finansijske transakcije.Odlično vreme za sve vrste ozbiljnih istraživanja.U porastu oštroumnost, sa povremenim naglim promenama ponašanja.



18:30: Mesec u Škorpiji u sekstilu sa Rx Merkurom u Devici( izuzetno dobro vreme za okultizam i mistična traganja i učenja.Može doneti nastavak nekih razgovora ili obnovu nekih vesti ili informacija koje su trebale stići u ranijem prethodnom periodu.Može dolaziti do manjih nesporazuma zbog sitnica ili nepotrebnih opterećenja.Bez obzira na jak intezitet emocija i potreba, mentalna opreznost i povećanost sumnja, čak i manje nepoverljivosti i skeptičnosti.Preporuka mirnije vožnje i bolje koncentracije u saobraćaju, malo veće brige oko papirologije i brojeva, može dolaziti do sitnijih grešaka.Iz neke patnje se mogu roditi dobre ideje.



22:43: Sunce u konjukciji sa Rx Merkurom kroz znak Device(3,47): Volja usmerena na korisne i produktivne stvari.Veoma izražena temeljnost i posvećenost, skromnost i potreba za perfekcionizmom.Ipak, može dolaziti do slabljenja volje u stvarima u kojima ste se do sad pokazivali najboljim.Potrebno je distancirati se od pritisaka i pustiti da stvari idu spontanije.Može biti nekih ponavljanja ili problema sa rasporedom, zakašnjenja ili manjih problema u komunikaciji.Može dolaziti do porasta manjih saobraćajnih nesreća.Potrebno je trezveno razmišljanje, ali nešto bolja usmerenost na koncentraciju bitnih stvari u ovo vreme.Jaka okrenutost zdravlju, ishrani, dijetama, vežbanju, ali i preteranoj okrenutosti radu.Ipak, ko bude u ovo vreme nešto važno potpisivao ili pokrenuo nove ideje mogu imati izuzetan značaj za dalji period.Dobro definitivno za uvodjenje i nekih manjih promena .

Astro -vremeplov

26.08.1910. u Skoplju rodjena je Majka Tereza, misionarka, časna sestra, veliki humanista, Nobelovka, u znaku Device sa podznakom u Strelcu i Mesecu u znaku Bika.

26.08.1980. rodjen je američki glumac -Chris Pine( " Zvezdane staze") u kombinaciji duple Device i egzotičnim Mesecom u Ribama.

26.08.1980. rodjen je američki glumac koji je još kao dete skrenuo pažnju na sebe iz serijala filmova " Sam u kući"-Macaulay Culkin u znaku Device sa Mesecom u ribama.

26.08.1966. rodjena je Shirley Manson, škotska umetnica, vokal nekadašnje grupe Garbage u znaku Device sa podznakom  i Mesecom u znaku Jarca.

26.08.1971. rodjena je meksička pevačica i glumica Thalia, u znaku Device sa podznakom u maštovitom i umetničkom znaku Riba sa Mesecom u znaku Škorpije.

26.08.1967. rodjen je Aleksandar Saša Djordjević jedan od najboljih košarkaša na našim prostorima, košarkaški trener Srbije, rodjen u znaku Device sa upornim Mesecom u Biku.Saša je izuzetno temeljan, strpljiv, energičan, ne priznaje lake poraze i bori se za reprezentaciju do poslednjeg daha energije.Veoma mu je važan mir i skladnost u timu.Itekako može da iznenadi i ove godine pred Evropsko prvenstvo iako trenutno ima malih problema sa igračima.

26.08.1891. rodjen je Idaho Falls grad u saveznoj državi Idaho u znaku Device sa podznakom u Strelcu i Mesecu u znaku Blizanaca.



Nataša Paunovski


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski