понедељак, 28. август 2017.

DNEVNA DOZA LUNE -28.08.2017.

Dobar dan, pred nama je nov početak nedelje, nedelje pred Prvu Četvrtinu Meseca, ali i sam kraj Avgusta meseca.Velika Gospojina.Molitva za zdravlje i osmehe na licu svih nas.Mesec u Škorpiji do večernji sati pojačava i dalje jaku unutrašnju hrabrost, ali i konflikte.U povećanju ljubomorne scene, manipulacije, lukave odluke.Ipak, osim iskušenja, veći deo današnjeg dana može doneti idealno vreme za lečenja, isceljenja, učenja, humane odlike pojedinaca, biće nekih spašavanja u zadnji tren.Škorpija može biti kontradiktorna, ali smela, prodorna, oštra i sklona da preživi svakakve udarce života.Medjutim ,njen uticaj kroz dušu i raspoloženje je da ne želi da radi ono što  drugi očekuju od nje, već ono što oseća da je najbolje i u momentu kako se oseća.Zbog toga će danas svi vidovi kritika, nametanja tudje volje biti prožeti sukobima i oštrijm primedbama.Obratite pažnju na to, ne mešati se u tudje stvari.Savetovati samo kada to bude zatraženo od vas.Ne gledati druge i ne porediti se s drugima.Učite na svojim, a ne tudjim greškama.Jer srce, duša su ipak individualni za svakog.Škorpija kontradiktorno uvek privlači pažnju nekim stavovima da se ničeg ne plaši, kad treba da se izjasni ili uradi konkretne stvari, ona će srušiti nešto ako misli da može iz temelja i izgraditi tu istu stvar.Zbog toga je mnogi ne razumeju.

11:39: Mesec u Škorpiji u kvadratu sa Marsom u Lavu( paranoja, sukobi, dramatizacija, ljubomora, posebno kritike mogu povrediti ego i uticati na oštre postupke.U osetljivosti genitalije, kičma, bešika.U porastu neočekivani problemi, impulsivne odluke, probajte da to u ovo vreme izbegavajte! Emotivni konflikti i napadi na ličnost.Opravdanja mogu doneti samo štetu.Loše vreme za operacije i porodjaje jer može dolaziti do pojačanog krvarenja.Može se osećati neka tenzija u vazduhu, kao i pritisci i oštrija reagovanja.Napori da se nešto završi, biće potrebno mnogo strpljenja i brojanja do 100.Posebno u periodu od 20:15 u porastu jaka razmišljanja o bivšim ljubavima, karmički odnosi.U to vreme pojačani sukobi sa ženama ili neki vid većeg rivaliteta.

Od 21:49: Mesec prelazi u znak Strelac.Optimizam, vera, dobro raspoloženje, potreba za daljinama, obrazovanje, nauka, umetnost, potreba za nečim uzvišenim, idealizacija, okrenutost braku, porodici, partnerskim odnosima.Puno smeha, odlično vreme za sport, pravne poslove, podele poslova, neki vid traženja reputacije.Vladaoc Jupiter trenutno u znaku Vage na 21,24 stepenu.

Mesec u fazi praznog hoda od 22:45-23:55

Astro -vremeplov



28.08.2017. rodjena je Shania Twain -kanadska kantri i pop pevačica u znaku Device sa podznakom u Strelcu i Mesecu u znaku Vage.Superiorni Merkur u Lavu u trigonu sa ascedentom, kao i slobodljubivi Strelac u podznaku donose spoj  prirodnog muzičkog talenta i izuzetnog muzičkog samopouzdanja.Od početka 2018 Shania bi mogla ući u veoma velike nove projekte.Venera u Vagi na Mc utiče na popularnost i profesionalnu omiljenost.



28.08.1969. rodjen je fantastični američki glumac Jack Black, poznat po komedijama, rodjen u znaku Device sa podznakom u senzibilnom znaku Raka i vladaocu Mesecu u znaku Riba.



28.06.1986 rodjena je britanska pevačica i tekstpisac Florence Welch u znaku Device sa Mesecom u Blizancima.



28.08.1982. rodjena je LeeAnn Rimes -američka kantri pevačica u znaku Device sa podznakom u Vodoliji i Mesecu u znaku Jarca.



28.08.1969. rodjena je nekadašnja tinejdzerska zvezda  iz nekada veoma popularne serije Beverly Hills 90210 -Jason Priestley u znaku Device sa romantičnim Mesecom u Ribama.

28.08.1956. rodjen je portorikanski glumac -Luis Guzman u znaku Device sa Mesecom u Biku.



Natasa Paunovski


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski