петак, 4. август 2017.

DNEVNA DOZA LUNE - 4 I 5.08.2017

Mesec od 4.08. od 2;38 u znaku Jarca u praznom hodu do 9:15am.Mesec ce boraviti  tokom celog petka i subote u znaku Jarca. Kontrola emocija, odgovornost, briznost, melanholicnost, sklonost secanjima, tvrdoglavost, zakasnjenja.

11:23: Mesec u Jarcu u opoziciji sa Venerom u Raku( preosetljivost, porodicne i emotivne brige, suze, problem sa zenama, stomacni problemi i problemi sa kostima, brige oko roditelja, troskovi nepotrebno, emotivne blokade i nervoza, poteskoce ili brige sa starijim osobama, emotivne reakcije zbog autoriteta, neprihvatanje date situacije.)



20:23 Mesec u Jarcu u trigonu sa Merkurom u devici( odlicno vreme za zavrsavanje sitnijih poslova koji su ostali.Dobro vreme za kupovinu, prodaju, trgovinu, zdravlje.Vazne vesti i sklonost planiranju.Jaka logika pa emotivne odluke trezvenije, mudrije.Dobro za ucenje i dobijanje korisnih informacija.Dobro za krakotrajna putovanja, ciscenje doma, majstore, posao u kuci.Vazni kontakti i upoznavanja koja mogu imati poseban uticaj u ovom mesecu.Sklonost preciznosti i analiticnosti.Strpljenje i dobro planiranje moze doneti da svaka akcija u ovom periodu donese dobar rezultat.Odlicno vreme za setnje, kontakt sa prirodo, hobije.


20: 30: Tranzitni Jupiter u Vagi u kvadratu sa Rx Plutonom u Jarcu(može doneti jaču volju, ambicije, ali i porast sebičnosti, prevelike dominacije, na globalnom nivou bogaćenja preko tudjih ledja, porasta korupcije, promena na polju državnog budzeta, ali i jaču želju za socijalnim odnosima.U porastu fanatične, tvrde, krute ideje, principi koji se i kose sa mogućnostima da se nešto drugo promeni.Osobe koje pate od problema sa bubrezima, kičmom, posebno jetrom trebaju obratiti pažnju na ovaj aspekt.Na ličnom nivou treba izbegavati sve što dovodoi do opsesije, preterane dominacije jer to može voditi većoj patnji.)

Astro vremeplov


4.08.1961 rodjen je Barack Obama -bivsi Presednik Usa rodjen u znaku Lava sa podznakom u Vodoliji i Mesecom u znaku Blizanaca.On je prvi Afroamerikanac koji je postao Presednik Usa.


4.08.1955 rodjen je americki glumac i Oskarovac- Billy Bob Thornton u znaku Lava sa ekcentricnim Mesecom u Vodoliji.

4.08.1901 rodjen je jedan od najpoznatijih dzez pevaca i umetnika legendarni Louis Amstrong u znaku Lava sa podznakom i Mesecu u energicnom znaku Ovna.

4.08.1821 osnovana je modna kuca Louis Vuitton u znaku Lava sa podznakom u Raku i Mesecom u znaku Vage koji istice estetiku i ljubav prema modi.


4.08.1496 po julijanskom kalendaru osnovan je Santo Domingo glavni grad Dominikanske Republike u znaku Lava sa podznakom u Vagi i Mesecom u znaku Blizanaca.

Subota, 5.08.2017


5:59am: Mesec u Jarcu u sekstilu sa Rx Neptunom u ribama( jaki snovi, plodne i neobicne ideje, duboka razmisljanja, povoljno za molitve i meditacije, plivanje i kontakt sa vodom, period zastite, ali i kreativnog nadahnuca.)

13:38: Mesec u konjukciji sa Rx Plutonom u Jarcu( unutrasnji nemiri, blokade, opsesije, napetost, svojeglavi potezi, nametanje svoje volje ili mesanje u stvari koje ne bi trebalo da vas interesuju, nagli klimatski uslovi, lose vreme za reumaticare i astmaticare.U porastu emotivne tenzije i nadmetanja.Dobro za karijeru i poslovne planove.Upornost, ali problem sa okruzenjem i razumevanjem.


13:52: Mesec u Jarcu u kvadratu sa Jupiterom u Vagi( neumerenost, paziti na zakone i pravila, emotivni osecaj preterivanja i ne slusanja sebe i svog tela, u povecanju sukobi na polju doma i porodice, emotivno period pogresnih odluka i zrtvovanja na pogresnom nivou.Svojeglavi potezi, sklonost teranju inata, ne slusanju saveta, lose za posredovanje i imovinske poslove, u porastu jake migrene i manji zdrastveni problemi).Mogucnost nepotrebnih troskova i prepustanja stvarima sudbini bez ikakvog ucesca.Pokrenite se i zavrsite ono sto je potrebno.

Astro - Vremeplov 5.08

 5.08.1930 rodjen je Neil Amstrong prvi covek koji je posetio Mesec.Rodjen u znaku Lava sa podznakom u Blizancima i Mesecom u znaku Strelca.


5.08.969. po julijanskom kalendaru osnovan je Kairo -glavni grad Egipta i jedan od zanimljivijih turistickih gradova u znaku Lava sa podznakom u Blizancima i Mesecu u znaku Ovna.


Natasa Paunovski







Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski