понедељак, 11. септембар 2017.

DNEVNA DOZA LUNE -11.09.2017

Dobar dan, u drugoj nedelji septembra smo, već prilagodjeni na razne temperature i razne vesti.Razoružajte se strpljenjem i energijom, pa u nove ideje i pobede:-)) Mesec danas do 21:30 ide znakom Bika.Potreba za sigurnošću, emotivna želja za mirom, hrana kao uživanje, veća okrenutost novcu, jače želje i veoma važan faktor utisaka.




1:55am: Mesec u Biku u trigonu sa Suncem u Devici( za one koji ne spavaju izuzetno srećno vreme za stvaranje, rad, pokret, analize.Emotivni mir, planiranja, stabilnost i odmerenost.Vreme trezvene, praktične, jasnije slike o nečemu.Kao da je neka tenzija u vazduhu prosla i može se realnije videti svet oko sebe.Pozitivno vreme za razgovore, ali i spremanje hrane.



Mesec od 2:25 u praznom hodu sve do 23:58.Može dolaziti do usporenja kroz dobijanje zarade, razgovore o finansijama, ali povećanja sujete, ljubomore ili prevelike kontrole u odnosima.Obratite pažnju na to.Zaposlite sebe tokom ovog dana, ali samo polako, korak po korak.



2:55am: Mesec u Biku kvadrat Venera u Lavu( emotivni problemi, suze, hormonalni problemi, osetljivo vreme za poradjaje, stomačni problemi i problemi sa kičmom, preosetljivost, ali prejak ponos, teško popuštanje i pravljenje emotivne tolerancije.Može biti briga oko ljubavi, ali i osoba koje su vam važne.Može dolaziti do neumerenosti na polju hrane, emocija, odnosa sa drugima.Loše vreme za novac koji kroz ceo dan može biti u nekom problemu.

10:55 Mesec će biti na zvezdi Zaurak i nositi osetljivost na mišljenje drugih ljudi, ali dosta problema oko dobijanja emotivnog balansa.Neki pojačani strahovi, ali u povećanju loši vremenski uslovi na zapadu, kao i porast pesimizma, samoubilačkih tendencija i emotivnih padova.U periodu oko 11:40 Mesec će doći na zvezdu Kapulus koja može doneti dobre prilike za osobe koje imaju profesiju koja je u vezi sa spasavanjem drugih.Ipak, porast nepoštenja posebno na emotivnom, prijateljskom, posebno finansijskom delu mogu biti u porastu pa svaka odluka traži da se dobro razmisli.Osobe koje imaju osetljiv vid posebno treba da budu pažljive u ovo vreme.Može biti porasta opasnosti većeg broja ljudi, tjs porasta napada ili problema iz vazduha.Na emotivnom planu problemi zbog oštrine ili grubih postupaka.

Mesec na zvezdi Algol u periodu od 14:53 može doneti porast nasilnosti, opasnosti, tenzija kako na emotivnom tako i na opštem nivou.Poznata kao najnesrećnija zvezda može doneti posledice uragana, torpeda, ali i problema na istoku.Povećava neprijatnosti i razočarenja.Potrebna je opreznost u odlukama, postupcima.U porastu požari i kvarovi, ljubomora i opsesije.Neće biti neobične situacije da u povećanju bude kriminala, ali tajnih poduhvata.Od 19-21:30 Mesec na roju zvezda Plejade ipak donose upornost u rešavanju svakodnevnih problema, ali sklonost da se predju sve prepreke.



21:30: Mesec prelazi u vazdušni znak Blizance.Vladaoc Merkur u svom sedištu znaku Device.Puno reči, jaka potreba da se stvari stave pod kontrolu.Mnogo razmišljanja, ali malo više smeha čak i u situacijama koje mogu delovati nepovoljno.Dobro za učenje, skupljanje znanja, istraživanja.Dobro vreme za ispravke, posredovanja, savetovanja, početak nekih sitnijih novih poslova.Dobro vreme za vezžbanje, prelazak na novu ishranu, kraća putovanja, emotivne razgovore i upoznavanja, kontakt sa rodjacima, pisanje, kupovinu knjiga.Reči će imati jači efekat, a energija brža, dinamičnija.



23:55: Mesec u blizancima kvadrat Merkur u Devici(  sukob sećanja i misli, psihološke krize kroz senzitivnijih osoba.Nadmenost, egoizam u povećanju.Sklonost komandovanju, dominaciji, nerazumevanju, konfliktima, nesanicama ili unutrašnjoj potištenosti.U porastu povrede, nagla neraspoloženja, opsesije, saobraćajni udesi.Nepovoljnije vreme za intervencije i porodjaje.Samokritika u sukobi sa emocijama.Može biti emotivnih provokacija i svadja, ali i prekida odnosa.Srce i um u problemu.Teško prihvatanje trenutnih činjenica.

ASTRO -VREMEPLOV

foto/comingsoon.net

11.09.1940. rodjen je američki reditelj, scenarista, montažer legendarni Brian de Palma( " Lice sa oziljkom, Nesalomivi") u znaku Device sa  podznakom u umetničkom znaku Riba i Mesecom u znaku Jarca.



11.09.1977. rodjen je američki reper i glumac pod umetničkim imenom Ludacris u znaku Device sa zanimljivim i dominatnim Mesecom u Lavu.

foto/wikipedia


11.09.1987. rodjen je američki glumac Tyler Hoechlin u znaku Device sa Mesecom u Biku.

foto/wikipedia


11.09.1970. rodjena je veoma talentovana američka glumica(" Imperija") Taraji.P.Henson u znaku Device sa podznakom u prepoznatljivom znaku Lava sa odgovornim Mesecom u Jarcu.

11.09.1965. rodjen je Moby, tekstopisac, dj, muzičar, fotograf, u znaku Device sa sanjalačkim Mesecom u Ribama.



11.09.1961 rodjena je američka glumica Virginia Madsen u znaku Device sa podznakom u Škorpiji i Mesecom u Vagi.



Natasa Paunovski

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski