уторак, 10. октобар 2017.

DNEVNA DOZA LUNE -10.10.2017.

"Izazovi sebe!
To je jedini put koji vodi ka rastu."
 Morgan Freeman




Dobar dan, danas imamo baš puno nebo, kao i mnogo promena, juhu:-))Jupiter od 15:21 prelazi u vodeni ženski znak Škorpije, mistični, borbeni, emotivni znak, izuzetne dubine i znak preživljavanja, pada i uspona, sposobnosti da se izdigne kad je najteže.On će boraviti u znaku Škorpije do 9.11.2018. Njegova energija prijaće svim vodenim znacima a posebno Škorpijama, a svima onima koji imaju natalne planete u ovom znaku, naravno pod povoljnim aspektima.O njemu tekst u nekim kasnijim pisanijima.




Od 2:10am: Sunce u Vagi u kvadratu sa Plutonom u Jarcu na 16,53 ( jaka potreba za kontrolom, nametanjem svoje volje i iz tog razloga pojačavanja tenzije i sukoba.U povećanju destrukcija, pa veće transformacije.Mogućnost da dodje do većih analiziranja na porodičnom, ali i profesionalnom polju i želje da se pokrene nešto sasvim novo pod otežanim okolnostima.Puno izazova.Opasnosti od većih vremenskih nepogoda gde celi gradovi mogu biti u opasnosti.Strahovi koji isplivavaju na površinu.U porastu ambicije, jače želje, potreba da se nešto pokrene, da izadje iz senke.Ima mogućnosti da se pod ovim aspektom prekine neka zavisnost, opsesija, teži dug odnos ili dodje do potrebe za oslobodjenjem duše.Dominacija, grubost neće biti neobične u medjuljudskim odnosima.Pojačane unutrašnje strepnje, blokade, ipak dovoljna hrabrost da se to prebrodi iako ovaj aspekt označava iskušenja i jaku napetost u razumevanju kroz želje.




8:09: Mesec u Blizancima u trigonu sa Suncem u Vagi( Mesec presao preko zvezde Rigel može doneti dobar početak dana, popularnost, dosta komunikacije, važne pozive, ali potrebu za harmonijom, radom, dobro raspoloženje.U porastu objektivnost, dosta planiranja, odlične ambicije, povoljno vreme za rodjake, krakotrajna putovanja.Posebno dobro vreme za organizatorske poslove, marketing, društvene mreže, primanje važnih vesti, poklone.Ipak u porastu loše vremenske prilikeali i dobro vreme za učenje, ispite, pravne procese, pisanje.Ne emotivnom nivou period sreće i spontanih reakcija.Biće smeha i dobre energije.


10:05: Mesec u Blizancima u trigonu sa Merkurom u Vagi( vreme dobre koncentracije, odlično za pisanje, važna potpisivanja, putovanja, sastanke, učenje, dokumenta.Period smeha, dobre mentalne energije, odličan za pregovore, posredničke poslove, uslužne delatnosti, korisne kupovine, dobijanje korisnih innformacija, prenošenje znanja.Ljubaznost, emotivni flert, odlično vreme i za upoznavanja, važne ljubavne razgovore.Ostavljanje jakog utiska, prilagodjavanje, proširenje kruga poznanika, muzika kao inspiracija, dobro za sve vrste testova, vežbi, rada, medija.Moguća bitna poznastva i kontakti.Povoljne za vize, zakonske ustanove, ambasade, važne razgovore za posao.Period sreće i mentalne inspiracije, dinamike .

15: 21:Ulazak Jupitera u znak Škorpije




16:48: Mesec u Blizancima u kvadratu sa Marsom u Devici( čuvati se skrivenih neprijatelja, osetljivosti psihe, pritisaka zbog tekućih obaveza, potrebna kontrola i umerenost.U povećanju troošenje reči, emotivne nesuglasice, problemi sa okruženjem.Treba paziti na oštre predmete, polje prijatelja.U porastu povrede.U porastu osetljivost disajnih organa i stomaka usleg emotivne napetosti.Može dolaziti do nerazumevanja u poslovnom okruženju ili loših dogovora.Može biti skrivenih optužbi, napada, tračeva.Osetljivost na detalje, prolazne vrtoglavice, umor, problemi sa uskladjivanjem vremena.Može biti nekih lukavih poteza ili manipulacija.




17:42: Mesec u Blizancima u opoziciji sa Saturnom u Strelcu( u povećanju nezadovoljstva, kašnjenja, otežana ili blokirana komunikacija, pesimizam, brige, otežane veze ili problemi sa mrežama.Brige oko dece, roditelja, za mnoge i ostanak duže na poslu, ali veće gužve u saobraćaju.Trebaće dosta strpljenja.Nemiri i odustajanja na emotivnom nivou, ili pojačana lična samokontrola.Nepotrebna samoispitivanja vezana za prošlost, podsećanja na neki loš dogadjaj.Ako ovo osetite, probajte da unesete vedrinu i više budete u društvu.Strahovi, blokade, osetljivost disajnih organa, vida.




22:13: Mesec u Blizancima kvadrat Venera u Devici( ženski problemi, preosetljivost, sukob glave i srca.Neprilike ili nezadovoljstva na polju emocija.Problemi na polju doma.Nepovoljnije vesti ili losa koncentracija.Preelika perfekcija blokira emotivne odnose.Nezadovoljstva koja mogu voditi ka apatičnosti, potistenosti.Probajte u ovom periodu da zaposlite sebe, da razmisljate optimisticnije, naglasak je na rečima, načinu kako nešto saopštavate.Nepovoljno vreme za novac, kupovine, moguća osetljivost kroz aspekta majke, ćerke.

Astro -vremeplov


Na današnji 10.Oktobar 1813 rodjen je Djuzepe Verdi-kompozitor zrelog italijanskog belkanta.Verdi je debitao kao operski kompozitor a napisao je i dva sakralna karaktera( „ Requem“).Umro je u Milanu 1901.Rodjen u znaku Vage sa simpatičnim, ali veoma talentovanim dvojnim znakom Blizanaca i Mesecom u Ovnu.

foto /Buka


Na današnji 10.10.1963. rodjen je srpski glumac, reditelj i producent –Dragan Bjelogrlić, u znaku Vage sa senzibilnim Mesecom u Raku.Dragan ima i sarmatnu Veneru u Vagi pa je veliki dzentlmen i veoma šarmantan.Posebno u periodu narednih 9 meseci biće u velikim projektima i sklon da pravi nešto veliko po pitanju filma.Dragan je izuzetno analitičan, ali pripada i generaciji koja je originalna i buntovna na neki svoj način.Veoma mu je važna porodica, poreklo, izuzetno je hrabar i uporan kad nešto želi.Mars u konjukciji sa Neptunom u škorpiji nosi mu jednu jaku umetničku viziju koju će kompletno odsanjati posebno od 2018.


foto /Imdb


10.10.1985. rodjena je Marina Lambrini Diamandis, velška kantautorka i tekstopisac, grčkog porekla u znaku Vage sa Mesecom u u dominatnom vatrenom znaku Lava.

foto /The Gaztle Review


10.10.1973. rodjen je američki glumac-Mario Lopez u znaku Vage sa podznakom u vodenom znaku Riba i Mesecu u znaku Ovna.

10.10.1954 rodjen je rok muzičar, glumac, tekstopisac(Van Halen) –David Lee Roth u znaku Vage sa Mesecom u Ribama.Njegov hit „ Jump“ iz 1984 uvek pokreće jednu pozitivnu energiju.

10.10.1979. rodjena je američka ritam i bluz pevačica –Maja( „ Lady Marmalade“) u znaku Vage koji ističe njenu lepotu i otmenost sa podznakom u Vagi i Mesecu u simpatičnom znaku Blizanaca.





Natasa Paunovski

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski