уторак, 3. октобар 2017.

DNEVNA DOZA LUNE -3.10.2017.

Mesec u ribama tokom celog dana.Uspavana, mirnija energija posle niza turbuletnih vesti i strujanja u vazduhu, ali neki vid osećaja manje jesenje melanholije.Huktanje zbog dugih putovanja gradskim prevozom i ulicama koje su raskopane.Grad je živ, malo topao, nocu hladan kao spreman već za zimske kapute.Podrška, zagrljaji, povlačenje sve kao 3/1".Pravih se reči uvek kasno setim, odgovor znam uvek kad ostanem sam "- moja omiljena grupa Leb i sol nasla je mesto posle dugog niza traženja idealne muzike za blog.Energija nesigurnosti, balansa, analiziranja, ali i pokretanja sitnijih promena u sebi.Briga o zdravlju, reputacija, poštovanje, učenje malih lekcija o deljenju, u dvoje je uvek lepše...Pogled u ogledalo i skraćivanje kose, nova farba i obavezan doručak i djus pred nov početak dana koji traži dosta strpljenja.Kasna pisanja i zadovoljstva, malo sna, ostalo rezervi/može se za sad.Ljubav kao večita tema za razgovor.Puno slomljenih srca.Sanjin rodjendan:-).Malo vremena za sve, ali svakodnevno fukcionisanje.Sklonost da se radi više poslova odjednom.Potreba za čistotom.Distanciranje od kutije sreće zbog prevelikih želja koji snose ogromne materijalne troškove.Filmovi i bežanje u neki svet koji ne postoji.Voda kao čistač energije i slatkiši kao adrenalin za fizičke poslove.Pomislila sam jutros, uh što mi se igra neki tango, mogu da cupkam u mestu, nemam dovoljno vremena.i dalje energija telepatije, pokvarenih telefona, skrivenih emocija, ali požrtvovane i nežne energije.

Vreme od 1:40 idealno za maštovite, kreativne projekte, brigu o drugima i spašavanje drugih.Izuzetno plodno vreme za one koji planiraju proširenje porodice.Idealno vreme za umetnost, pisanje, ali i materijalnu dobit preko toga.Duhovnost i perfekcija kojoj smo skloni u energiji Meseca u ribama, nasuprot planetama u Devici.Nešto izmedju razuma i osećanja, biće danas pitanja kako, zašto, možda, nije važno, idemo dalje...



Ako ste izgubili nešto vredno, danas je moguće da to nadjete.Biće male konfuzije u vremenu i tačnosti sticanja na sastanke, ali i današnji dan ima energiju koja je idealna za nove projekte, ideje, posebno sposobnost pronalaženja spasonosnih ideja, ali izgubljenih stvari( možda i ljudi).Osetićete blagoslov iako će se osećati veći procenat usamljenosti ili osećaja da pripadate nekoj svojoj " planeti".

Biće danas neke čudne sreće kod mnogih od vas, možda i izbegavanja većih rizika i problema.Intuicija jača strana.Ljubav u pojačanom zanosu, nešto po principu" do kraja života".Ima toga danas iako živimo u modernom vremenu sa prisutnim tradicionalnim ograničenjem kojeg nikako da se oslobodimo, smeta nam, ali mi teramo i dalje po babu i stričevima, kako okolina kaže ili taman posla da se javno nešto ne zameri.A to nije bitno, ljubav je prosto ljubav u bilo kom vremenu ista i čeka na spajanje.



Od 7:45am Mesec na zvezdi Skat, zvezdi želja pa zamislite želju, imaće svoj put ka ostvarenju, ali trudite se da bude realna.Ova zvezda ispunjava želje, ali štiti bolesne.Saosećajnost će biti jača strana, kao i jaka povezanost sa egzoterijom.Biće veoma jakih impulsa prema osobama koje žive daleko, veoma neobičnih snova i poruka, ali i većeg interesovanja prema okultizmu, psihologiji, nekim neobičnim sferama.Danas imamo i pojačanu genjalnost, pa se nemojte plasiti da se izdvojite i da pokažete šta umete.Posebno očekivane nagle sreće i rešenja mnogi od vas mogu imati od 9:40am kada će Mesec već preći na zvezdu Situla.Ovo vreme pojačava poroke, ponovne revolucije i buntovnost.Pogled u nebo, zatvaranje očiju, želja i pokret.




14:46: Mesec u konjukciji sa Rx Neptunom u ribama( mala opreznost potrebna je sa lekovima, porocima, može biti porasta trovanja, davljenja, osetljivosti aparata povezanih sa vodom, pojačane osetljivosti psihe, pa sitnice mogu doneti veća uznemirenja.Osetljivost stopala.Dobro vreme za relax, neki spa, neke lagane vezbe, kao i sitniji šoping, kupovinu nečeg što će vas inspirisati.Inače, pomalo neorganizovano vreme, konfuzno, sa haotičnim prilagodjavanjem u raspored.Zaljublivost, idealizovanje, kontakt sa nepoznatima, neobična iskustva, inspiracija, potrebno je slušati intuiciju, umor koji se oseća u nogama, potrebna laganija ishrana u ovo vreme.Može biti prolaznih ili nešto lažnih znakova da se troši energija na nešto bezkorisno.Lenjost, povećana apatija, zbunjenost.Ipak, u porastu romantika i jaka bliskost i potreba da se otkrije nešto.Idealno vreme za fotografiju, šetnje, životinje.Osetljivo vreme za hir. zahvate, kao i lečenja, može dolaziti do grešaka.



21:08: Tranzitna Venera u devici u trigonu sa Plutonom u Jarcu(povećana želja za emocijama.Neka čudna strast koja viri iz zidova skrivenog razuma.Veze koje mogu opstati i pod teškim okolnostima.Spajanje sličnih duša i srca.Veze za ceo život.Jaka potreba da se pomogne najmilijima.Jako povoljan materijalni, ali i profesionalni aspekt.Dobro za kupovinu nečeg trajnog/vrednog/značajnog.Period važnih emotivnih veza i odluka.Odlično za berze, ulaganja, medicinska istrživanja, nasledjivanja, važne projekte koji su u prošlosti trebali da se pokrenu.Važni susreti.Pratiti može biti nešto sudbinski bitno.U porastu borbene akcije i neke nove pretnje u svetu.Ipak na ličnom nivou aspekt koji može najaviti neki nagli uspon posle dugog samovanja.



23:21: Mesec u ribama u sekstilu sa Plutonom u Jarcu(  period unutrašnje snage, zadovoljstva, dobre realizacije kraja dana, odličan za krakotrajne izlaske i razgovore sa prijateljima, u ovom periodu se može otkriti nešto važno, period i emotivne strasti i jakih veza iz prošlosti, prisutne bolje kontrole emocija, kao inspiracije i veće motivacije da se izborite sa nečim što je dobro za vas, kao neki presek.Povoljno vreme da se završe neki teži poslovi, ali da se napravi dobar plan za sledeći dan.

23:35: Mesec u ribama u opoziciji sa Venerom u Devici( stomačni problemi zbog ljubavi, nervoza koja može doneti osetljivost psihe, nagle promene raspoloženje, lutanje, sklonost pesimizmu, prepuštanju.Nepovoljnije vreme za kuvanje, posete, učenje.Sukob na ljubavnom planu, nerazumevanja, nagla zahladjenja.Prevelika fleksibilnost u sukobu sa dominatnim potreba da sve ide po protokolu.Filozofiranje, skrivene veze, komplikovani odnosi, prevelika lična neopuštenost.Strahovi koji izlaze na povrsinu.Preosetljivost, hormonalne promene.

ASTRO -VREMEPLOV

3.10.1990. karta ujedinjenja Nemačke, po novoj karti rodjena u znaku Vage sa podznakom u Lavu i Mesecu u Ribama.

foto/bosonoga
biografski podaci/wikipedia


Na današnji dan 1895 rodjen je ruski književnik Sergej Aleksandrovič Jesenjin u konjukciji Sunca i Marsa na 9 stepenu Vage, sa romantičnim ali i usamljenim Mesecom u Ribama. Književne krugove u Petrogradu Jesenjin je zainteresovao seoskim motivima u poeziji, koja je obilovala metaforama i poređenjima. Drugi ciklus njegovog poetskog stvaralaštva nastao je posle Oktobarske revolucije, koju je sa oduševljenjem prihvatio. Sovjetska i svetska omladina Jesenjina je obožavala i oponašala. Za sovjetsku politiku Jesenjin nije bio prihvatljiv zbog svog boemskog načina života i ponašanja. Prema zvaničnoj verziji, život je okončao samoubistvom 1925. godine.( Merkur u konjukciji sa Saturnom u Škorpiji u kvadratu sa dramatičnim Jupiterom u Lavu) Tek sredinom osamdesetih godina, u domovini je dobio izuzetan publicitet. U našoj zemlji spada u red najprevođenijih i najpopularnijih stranih pesnika. Najpoznatija Jesenjinova dela su: "Ana Snjegina", "'Crni čovek", "Ispovest mangupa", "Molitva za umrle", "Sovjetska Rusija"...

foto/today.com


Na današnji 3.10.1969 rodjena je američka pevačica i tekstopisac, povremena glumica i modni dizajner, veoma ljupka Gwen Stefani u znaku Vage sa podznakom u seksipilnom znaku Škorpije i Neptun kao planetom muzičke magije u trigonu sa Severnim čvorom( izuzetna muzikalnost i intuitivnost, mističnost) sa Mesecom u emotivnom znaku Raka.( u prilog sve govori njen hit“ Dont speak“).Stelijum planeta u Vagi( Merkur, Uran, Sunce i Jupiter) ukazuju da je Gwen prava Vaga kojoj je jako važna moda, druženje, da voli mondenska mesta i druženja sa poznatima, da ima izuzetno veliki broj prijatelja.Ova godina kao i period do novembra 2017 Gwen može doneti veoma srećne lične, posebno profesionalne i modne mogućnosti.Nesto negativan uticaj opozicije Meseca u raku i Marsa u Jarcu kao i naporne kvadrature Urana/Sunca sa Marsom ukazuje na veoma jake emocije koje stoje iz detinjastva, izuzetnu crtu preosetljivosti i periode težine koje je morala proći, ali i mogućnost nekih loših dogadjaja iz ranog perioda koji su nosili da postane jača.Uticaj Venere i moćnog Plutona u 10 donosi izuzetan perfekcionizam i posvećenost poslu, dok Saturn u Biku da sve radi polako, ali veoma temeljno i da je veliki esteta i samokritičar.

Na današnji 3.10.1981. rodjen je švedski fudbaler koji igra na poziciji napadača –Zlatan Ibrahimovic, u znaku Vage sa podznakom u dominatnom i kraljevskom znaku Lava sa Mesecom u Strelcu što donosi jedan sportski, ali optimističan duh.

foto/deadline


3.10.1964. rodjen je engleski glumac, dobitnik Zlatnog Globusa sjajni –Clive Owen u šarmatnom znaku Vage sa Mesecom u Devici.

3.10.1984. rodjena je američka glumica i pevačica, tekstopisac, mladja sestra Jessice Simpson –Ashlee u znaku Vage sa podznakom u Ribama što donosi spoj jedne umetničke, estettske i veoma kreativne kombinacije uz Mesec u znaku Vodolije.

3.10.1973. rodjena je engleska glumica( „ Igra Prestola“) –prelepa Lena Headey u znaku Vage sa Mesecom u Jarcu.Iste godine i dana rodjena je kanadska glumica Neve Campbell poznatija iz horor serijala filmova „ Vrisak“ u znaku Vage sa Mesecom u Jarcu.

foto/time magazine

3.10.1962 rodjen je grčko –američki rok pevač Tommy Lee u znaku Vage sa podznakom u avanturističkm znaku Strelca sa Mesecom u Strelcu.

3.10.1949 rodjen je gitarista i pevač( „ Fleetwood Mac“) Lindsey Buckingham u znaku Vage sa podznakom u atraktivnom znaku Lava i Mesecu na poslednjem stepenu Vodolije.

3.10.1938. rodjen je rok muzičar Eddie Cochran u znaku Vage sa podznakom u Devici i Mesecu u Vodoliji.

Natasa Paunovski

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski