среда, 15. новембар 2017.

DNEVNA DOZA LUNE -15.11.2017.

foto / citygirldiaries.tumbir.com


" Ogromna je odgovornost i odvažnost biti svoj.Mnogo je lakse biti  neko drugi ili niko" - Sylvia Plath

foto/neckothewoods.tumbir.com


Mesec ceo dan u znaku Vage.O jutarnjih časova u fazi spaljenog puta sve do 17.11 do popodnevnih časova što može pojačavati malo napora oko tekućih obaveza, ali povremenu maglovitost kroz polje emocija.Biće tu vaganja, traženja idealnih opcija i potrebe za harmonijom.Pst, sve je sasvim u redu, samo se sve radi po osećaju.Uticaj drugih ljudi može biti važan, kao i komunikacija i razgovori.Jaka povezanost sa osobama koje su daleko.Potreba za lepim kao štitom od loših vesti i još negativnijih ljudi.Dobro će biti zamaskirana ranjivost, nesigurnost i potreba za perfekcijom.Šta ti osećaj kaže? Drži se njega:-))

foto/tumbir.com


38 minuta posle ponoći: Mesec u Vagi u sekstilu sa Merkurom u Strelcu na 12,52( odličan period za razgovore i sve vrste važnih dogovora, kasnije posete, pisanje, pravljenje rasporeda.Period harmonije, sreće, ljubavi, dobrih vesti.Povoljno za kraća putovanja i učenje, sve vidove usavravanja.Ljubav kao centralna tema razgovora.Dobre vreme za kupovinu karata, vreme koje treba posvetiti voljenim osobama.Dolazak do bitnih informacija, dobra emotivna razmena, optimizam i emocije u zagrljaju).

foto /   Bianca Goniglia


4:10am: Mesec u konjukciji sa Marsom kroz znak Vage na 14,44( izuzetno neprijatan aspekt koji može doneti pojačanu nervozu i nemir, svadje i povećanje nasilja, neiskrenost i destrukciju.U porastu policijske akcije ili vojne uzbune, politička previranja i emotivni problemi.Ovo vreme bi bilo dobro prespavati.U porastu čudni snovi i povećanje nesanica.Jako loše vreme za teže bolesnike.U povećanju nepravda i nesigurni ljubavni odnosi.U porastu tuče i napori da se odrzi mir.

foto /  quemasdecirtesinhablar.tumbir.com


4:38am; Mesec ulazi u fazu spaljenog puta( via comustus spaljeni put je područje izmedju 15 stepena Vage do 15 stepena Škorpije) -Može dolaziti do odlaganja ili promena.Osećaj emotivne blokade ili osećaja sentimentalnosti i prolaska kroz naporniji lični period.Veoma loše vreme za sudske procese, kao i registracije, imovinska laka rešenja.Može dolaziti do nagle uznemirenosti ili naglih promena raspolozenja.Može se sve raditi pod nekim naporom ili uz veliko žrtvovanje.Veoma loše vreme za ulazak u brak, ortačke odnose i sl.Mesec u fazi spaljenog puta do 17.11.(14:26).Ja sam se danas uspavala sto sebi nisam dozvolila bas dugo i skroz poremetila svoj raspored,ali sam dosla do kompromisa.

foto /  BuzzFeed Partner


9:13am: Mesec u Vagi u kvadratu sa Plutonom u Jarcu na 17,24( Mesec u blizini zvezde Seginus može doneti pod pritisnutim Plutonom ljutnju, oštroumnost, dominaciju, emotivnu povredljivost, neharmoniju, da nešto treba pogurati i u to uložiti energije.Na ličnom planu uvredljivost.Neko vaganje i traženje mirovnog rešenja.U porastu i dalje destruktivniji aspekti( zakon, sukobi, politička previranja, napadi).U porastu razočarenja i veoma nepovoljni aspekti kroz otvaranje posla, realizaciju započetog i posebno u odnosu na autoritete.Može dolaziti do povredljivosti, ali i oštrih kritika.

foto/ 500px.com


18:15: Mesec na zvezdi Foramen na 22,09- odlično vreme za dolazak do istine, otkrivanja tajni, posebno odlično vreme kroz kontakte sa inostranstvom.Pazite na vid, predeo donjeg dela kičme.!Kroz neki rizik mogućnost nagle realizacije.Povoljno vreme za dolazak do važnih informacija preko interneta, za upoznavanja, ali pre svega za konkretne poslove, akcije i otvoren put ka istini.

foto/en.paper.blog.com


21:28 Mesec na zvezdi Spika u sazveždju Device na 23,50( uspeh i napredak iznad očekivanja.Iznenadjenja.Nagle situacije i spontana rešenja, rešenja u pokretu.Podrška prijatelja, idealno vreme za zabeve, druženja, hobije.Odlično vreme za humnitarne akcije, pokloni, povoljno vreme za pronalaske, tehničke izume.Period dolaska novih osoba i period emotivnoh zanosa.

foto / Buzz Feed Partner


22:15: Mesec na zvezdi Arkturus u sazvežđu Botes na 24,14( zvezda koja daje zaštitu.Mudra rešenja, zaštita, blagostanje, povoljna za visok položaj i napredovanje.Moze doneti uzvišene emocije i inspiraciju.Odlična za putovanja i emotivna povezivanja.U porastu zbog Meseca na spaljenom putu i manjih nesporazuma, ali i emotivnih rizika i avantura.Osećaj nepripadanja mestu ili sredini.Treba izbegavati političke govore ili nezadovoljstva!Može biti i nekih globalnih upozorenja i naglih vremenskih promena.

Sunce u toku večernjih sati u blizini zvezde Agena na 23,48 Škorpije može doneti važna prijateljstva i spajanja, jaku volju, odlično vreme za ples i muziku.Medjutim na opštem nivou i dalje je veliki porast loše energije u vidu povreda i nasilja.

ASTRO -VREMEPLOV

Na današnji 15.11.1982. rodjena je prelepa francuska pevačica Jenifer, dobitnica mtv nagrade za najboljeg francuskog izvodjača, rodjena u znaku Škorpije sa podznakom u avanturističkom znaku Strelca i tajanstvenim Mesecom u Škorpiji koji povećava fatalnost.2017 je godina velikih profesionalnih promena i prekretnička godina za njenu karijeru.

15.11.1991. rodjena je američka glumica Shailene Woodley u znaku Škorpije sa Mesecom u Ribama.


15.11.1945. rodjena je pevačica švedskog sastava Abba –Anni Frid Lyngstad u znaku Škorpije sa podznakom u Vagi i umetničkim Mesecom u Ribama.

15.11.1951 rodjena je američka glumica i pevačica Beverly d Angelo u znaku Škorpije sa podznakom u Devici i veselim Mesecom u Blizancima.

15.11.1972. rodjen je engleski glumac Jonny Lee Miller u znaku Škorpije sa Mesecom u Ribama.
foto/ Vogue

15.11.1940. rodjen je italijanski dizajner Roberto Cavalli u vreme Punog Meseca u znaku Škorpije sa Mesecom u Biku.

15.11.1983. rodjen je profesionalni španski teniser Fernando Verdasko u znaku Škorpije sa Mesecom u Ribama.

Natasa Paunovski


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski