петак, 22. децембар 2017.

DNEVNA DOZA LUNE -22.12.2017.

Foto /  limecrime.tumbir.com

Muzika kao lek od loših vesti koje previru internet.Zatvaram oči ovih dana kada pročitam nešto negativno, molitva za bolju energiju i njeno vraćanje.Telepatija i prepoznavanja sa ljudima istih vibracija.Pad energije i Merkur koji operiše već dugo, psuju ga svi ovih dana, pa i ja.Dokle? Smeh, suze i tako u krug.Bol u ruci i ramenu.Osećaj hronične neispavanistiJednostavne obaveze se završavaju iz petog puta, to jako iscrpljuje, ali još malo..Konjukcija Saturna i Sunca kao da je donela neku ledenu pauzu sinoc i kao da je vreme stalo, imala sam takav utisak.Taksista mi je juče ispričao šta sve treba da spremim za Novu Godinu, pa za Božić, i kad sam izašla iz taksija shvatila sam da ništa nisam zapamtila, misli su mi lutale kao lude šta treba da završim da nisam stigla do praznične trpeze, čak me hrana ne fascinira mnogo ovih dana.Pomislila kakav neobičan i čudan kraj godine.Praćenje potreba i potreba za mnogo sna.Previše ozbiljne misli i razmišljanja od ulaska Saturna u znak Jarac.Teže primanje informacija, samo usmerenost na nešto praktičnije i konkretnije.Luna kojoj se sinoć nije spavalo, pa je radila do kasno..Neki trenutno osećaj nemanja plana, nego puštanja da nebo učini nešto samo što je najbolje ovih dana.Vrtim Pharrella Williams sa pesmom "Happy" , sigurna sam da je napisao kad je prolazio neku Saturn fazu kao ja, ali ona podstiče jaku energiju da struji kao ovaj Mesec noćas:-))

Mesec kroz ceo dan kroz znak Vodolije.Potreba za nekim vidom oslobadjanja od težine, vremena, ali jaka potreba za deljenjem, humanošću, motivacijom kroz druge.Jaka potreba za uživanjem, ali Saturn meri vreme i obaveze.Dosta internet komunikacije i razgovora.Okrenutost ka novim stvarima.Pokret.Razmišljanja o kupovinama, Novoj Godini, praznicima.Neočekivane obaveze.U porastu osetljivost kostiju, kolena, loša cirkulacija, variranje pritiska.

foto /JazzCamilla

5:55am: Mesec u Vodoliji u sekstilu sa Rx Merkurom u Strelcu na 13,04 stepenu pojačava vreme jake mentalne stimulacije, radoznalosti i nosi ne tako loše vreme za učenje, rad, mentalni pokret, obavljanje svakodnevnih obaveza.Može biti nekih važnijih vesti i ostavljenih poruka.Dosta kontakta sa prijateljima, planiranja, naglog adrenalina i povećane želje za razgovorima.Merkur je retrogradan, izuzetno iscrpljujuće deluje jer odlaže, kasni, menja, medjutim u energiji Meseca kroz nešto pristupačniji znak Vodolije on je podložan promenama, transformacijama, nešto po principu" jutros sam ustao/la na pravu nogu".Za ranoranioce odlično vreme za nov početak dana, ali pokretanja nekih poslova koji su stajali( banke, računi, važne posete, putovanja).

foto/tumbir.com


10:18am: Mesec u Vodoliji u kvadratu sa Jupiterom u Škorpiji na 15,14 stepenu, konjukcija Južni čvor u Vodoliji( povećani troškovi, emotivni nemiri, loša organizacija, laka nervoza, sklonost preterivanju u svemu, potrebna umerenost, buntovnost i problem sa autoritetima)

foto /Diana Bercheva


11:33am: Mesec na zvezdi Alnair(15,54 Vodolije) mogu nositi povećane gužve u saobraćaju, ali neku dinamiku, nagli smeh, vesti, brza dešavanja.Idealno vreme za astronomiju, astrologiju, otkrića, pronalaske, jaka povezivanja.Iako sklonost opreznosti, vreme neke idealizacije, dobrih dela.12:30 Mesec na zvezdi Rotananev(16,20 Vodolije), pojačava veselost, dobra dela, pozitivne promene na ličnom nivou, jaku okrenutost meditaciji, pozitivno vreme za društvene dogadjaje, brže obaveze.20:30: Mesec na zvezdi Katra(20,12) pojačava negativne pojave, nezadovoljstva, konflikte, destruktivnost, nepravdu, pokušati se distancirati od te energije, može biti nekih neočekivanih nemira.23:18: Mesec na zvezdi Našira pojačava nesigurnost i vreme kada se treba opustiti i odmoriti mozak, izaći napolje, kupiti sebi nešto, ugoditi, pokrenuti prijatelje, puniti baterije.

ASTRO -VREMEPLOV

Na današnji 22.12.1858 rodjen je italijanski kompozitor( „ Tosca“) –Giacomo Puccini na poslednjem stepenu znaka Strelca( stepenu izuzetnih vizija), ali i podznaku na zvezdi Spika u znaku Vage sa Mesecom u znaku Raka.

Na današnji 22.12.1872 rodjena je Budimpešta, glavni grad Madjarske u znaku Jarac  sa podznakom u Vagi i Mesecu u Devici.


Na današnji 22.12.1972. rodjena je Vanessa Paradis- francuska pevačica, glumica, model, bivša partnerka Johny Depp.Vanesa je rodjena u kardinalnom znaku Jarca na nultom stepenu sa podznakom u harizmatičnom znaku Škorpije sa Mesecom u Raku koja joj pojačava emotivnost, senzibilnost i preosetljivost ali ljubav prema porodici.


22.12.1962. rodjen je sjajni engleski glumac i producent( „  Engleski pacijent, Šindlerova lista“) –Ralph Fiennes u znaku Jarca sa Mesecom u Škorpiji.

22.12.1960. rodjen je Jean Michael Basquiat –američki muzičar, ali veoma talentovani slikar, prvi koji je u New Yorku uveo ulične grafite,  što nije slučajno jer je rodjen na nultom znaku Jarca sa Mesecom na nultom stepenu Riba( nulti stepen uvek prvi u nečemu).

22.12.1993. rodjena je američka mlada muzička zvezda, producent i tekstpisac –Meghan Trainor u znaku Jarca sa podznakom u Vodoliji i Mesecu u vrlo ambicioznom znaku Ovna.


22.12.1949. rodjen je sjajni britanski pevač i tekstopisac legendarne grupe „ Bee Gees“ na poslednjem stepenu znaka Strelca sa podznakom u Škorpiji i Mesecu u znaku Riba.Na isti dan rodjen je i njegov brat blizanac, takodje član grupe Maurice Gibb u znaku Strelca sa podznakom u Jarcu.
22.12.1954. rodjena je italijanska glumica Anna Galiena u znaku Jarca sa podznakom u Ribama i Mesecu u znaku Vodolije.
22.12.1983. rodjena je francuska klizačica( plesni parovi) sjajna Nathalie Pechalat u znaku Jarca sa podznakom u Devici i Mesecu u znaku Lava.

22.12.1974. rodjena je američka glumica Heather Donahue( „ Veštice iz Blera“) u znaku Jarca sa Mesecm u Ovnu.

currentmood 

Natasa Paunovski

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski