понедељак, 25. децембар 2017.

DNEVNA DOZA LUNE -25.12.2017.

Dragi prijatelji i klijenti i svi oni koji danas slavite Božić po gregorijanskom kalendaru, neka vam je srećno i neka vas Gospod čuva, u miru, zdravlju i blagostanju:-))

Vaša Astro Luna

Nebo je sinoć nosilo neku posebnu čaroliju.Vibracija, prijatelji, najbolja muzika i umetnost na visokom nivou.Luna se smešila iz znaka Riba dajući inspiraciju i nadu.Danas smo u poslednjoj nedelji ove godine, neki od vas će slaviti sa svojim porodicama, neki će raditi.Mesec će u većem delu dana biti u praznom hodu, preciznije od 4:20am - do kraja dana.Vreme kada treba odložiti veće odluke, ali zadržati svoje snove i želje i staviti ih na papir.Vreme kada ništa ne treba forsirati, već pustiti da stvari idu lakše, laganije.Kada Mesec ide praznim hodom može biti odlaganja važnih sastanaka, potpisivanja, zakašnjenja, netačnih informacija i izvesne usporenosti.Obično ono što se započinje u vreme praznog hoda nikad se ne ponavlja.Može dolaziti i do pojačanog umora, male konfuznosti, neorganizovanosti ili osetljivosti u završavanju obaveza, posebno razumevanju emocija.Ipak, Mesec u Ribama pojačava i dalje izuzetno srećno vreme za duhovne vrednosti, molitve, jak intezitet emocija, punjenje baterija, odmor, odlično vreme za čišćenje kuće i bacanje svega što je suvišno.

3:43am: Mesec u Ribama u sekstilu sa Plutonom u Jarcu na 18,32( vreme regeneracije, pojačanih strasti, borbenosti na ličnom nivou, analiziranja prethodnog dana i ostavljanja utisaka.Vreme bliskosti, karmički izuzetno važan za emotivne odnose.Za one koji rade, vreme snage i produktivnosti).Zbog Meseca na zvezdi Fum Al Samakah ovo je vreme kreativnosti, ali jakih ličnih poruka.Izuzetno dobro vreme za podučavanja.



6:27am: Venera prelazi u racionalan, zemljani, ženski znak Jarac.Pred nama je smirenija emotivna energija, ozbiljnija .Jarac je znak dugotrajnih veza, teži sigurnosti, ali mu je potrebno dosta vremena da se prilagodi i veruje.Zbog toga deluje hladan, sagviničan i distanciran.Ova Venera je vrlo tradicionalna, i može biti sklona da godinama čeka svog dragog/dragu.Sklona je dugoj usamljenosti, povremenom pesimizmu zbog vladaoca Saturna.Ovo može biti vreme kada može biti vraćanja korak unazad i podsećanja na prošlost, ali stara dobra vremena.Vreme strpljive, smirene i uporne energije koja može pomoći i finansijskoj sigurnosti.Pred nama je jedna malo rezervisana, spolja hladnija energija u emotivnim odnosima, ali ipak i energija jakih veza.Biće tu nekog vraćanja, veza sa razlikom u godinama, jakih traženja i analiziranja iz prethodnih iskustva.Ova Venera je mudra, sporija, čeka na ljubav godinama.Venera će boraviti u znaku Jarca do 18.01.2018.

O Veneri u Jarcu sam pisala i prethodnih godina http://natasaluna.blogspot.rs/2014/12/strpljenja-molim-tranzit-venere-u-jarcu.html



13:08: Mesec na zvezdi Markab(23,29 Riba) može povećavati dramatična dešavanja i nervozu preko socijalnih i društvenih odnosa, brige oko prijatelja, rodjaka.U porastu putovanja, neočekivane vesti, nagle promene planova.Deca rodjena u ovo vreme mogu imati veliki i oštar um.Ipak ovo vreme može doneti neku tenziju u vazduhu i veća očekivanja.



15:02: Mesec na zvezdi Sadalabari(24,23) mogu doneti umor, preosetljivost i mali problem sa dokumentima, u saobraćaju, sa izražavanjem, izvesnu nesigurnost u odnosu na druge.Osetljivo vreme za operacije.Osetljivost stopala, psihe, u porastu poroci.Sklonost povučenosti i unutrašnjim razmišljanju, skrivanju emocija.



18:56: Konjukcija tranzitne Venere i Saturna u znaku Jarca na 0,39( zakašnjenja, odlaganja, distanciranje od emotivnih odnosa, kašnjenje sa novcem, zaradom, samokritičnost, hladjenja na ljubavnom nivou ili potreba da se nešto trajno formalizuje.Ipak treba računati da se u sve mora uložiti mnogo truda, i da se za ljubav treba mnogo strpeti/trpeti, jer ovo može biti veoma naporan aspekt koji donosi brige, pesimizam, depresije zbog ljubavi, jaku usamljenost.Mogućnsot nekih bolnih iskustava kroz ovaj aspekt ili loše karme koje posebno mogu osetiti veoma mlade osobe.( problemi u sazrevanju, sa roditeljima).Neki osećaj izolacije, praznine, osećaja gubitka, lišavanja potpune ispunjenosti u ljubavi i zbog toga se smatra veoma teškim aspektom.Teškoće u izražavanju ljubavi, a pod ovim aspektom mnogi mogu proći finansijske teške periode.Samo dugi i duboki emotivni testovi mogu doneti neki napredak.Osećaj neke veće krivice, grize savesti, brige o voljenoj osobi.Svaki dodatni rizik može doneti više problema.

Oko ponoći Mesec na zvezdi Šeat( 29,22) koja posebno malefična donosi progone, osećaj praznine, problema, tragedija, poplava, avionskih nesreća.Ova zvezda nudi jaku intuiciju pa je treba slušati jer vam može pomoći u ono što planirate.

Astro -Vremeplov



25.12.1968. rodjen je danaski nekadašnji super model Helena Kristensen u znaku Jarca sa podznakom u estetskom znaku Vage sa Mesecom u Ribama.



25.12.1954. rodjena je jedna od najboljih pop pevačica Annie Lennox, rodjena u znaku Jarca sa podznakom u Devici i Mesecu u znaku Device.

25.12.1899 rodjen je Oskarovac Humphrey Bogart u znaku Jarca sa podznakom u Biku i Mesecu u znaku Vage.

25.12.1971 rodjena je Dido -britanska pevačica i tekstopisac, producent i kompozitor u znaku Jarca sa Mesecom u Ovnu.

25.12.1872. rodjena je Helena Rubinstein filantrop i biznismen, pristalica lepote i nekadašnja najbogatija žena sveta, u znaku Jarca sa podznakom u Jarcu i Mesecu u znaku Vodolije.

25.12.1949. rodjena je Sissy Spacek, Oskarovka, američka glumica u kardinalnom znaku Jarca sa podznakom u Devici i Mesecu u znaku Riba.

currentmood



Natasa Paunovski

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski