среда, 27. децембар 2017.

DNEVNA DOZA LUNE -27.12.2017


" Izadji iz samog sebe, to je jedini način da udjes u život" - Mirko Kovač


Mesec u Ovnu kroz ceo dan.Mars mu sprema iz prikrajka neke rezerve snage i tera ga na neodustajanje.Mozak kao vulkan, srce kao prazna čaša.Sve nešto može, ali i ne mora.Neka čudna fleksibilnost koja razara vremenske vibracije i promene raspoloženja.Zimska čežnja pred nekim odbrojavanjem ove godine.Potrebe i ambicije na grani čekaju nov sneg.Neki očekivani adrenalin koji se kupi kašikicom za šećer.Igranje u mestu i puštanje mešovitih emocija da urade kako nebo kaže.Smejanje od bežanja sa planete na planetu.Traženje svoje planete.Prepuštanje trenutnom vremenu i čekanju na neke bolje aspekte.Masaža glave da mozak malo proradi i izbaci nepotrebna samoispitivanja.Preosetljivost i jak ego.Inicijativa u čekanju.Sve se nešto čeka.Nebo na odmoru ili dužoj pauzi za ručak.Akcenat je na davanju ali nezaboravljanju sebe.Gde si se ti to Venero izgubila u svojoj ozbiljnosti i tragovima prošlosti.? Nedostaje leto i neki topli pokret, nedostaje Tesla da prebaci stvari u svoje ruke i odmah me prebaci na drugi kontinent...Iz nekog ugla peva Tina i šepuri se i pokazuje da godine nisu važne, već ono što nosiš u srcu.Budjenje, koraci spori ali važni, važne vesti, bacanje mračnih snova i lakši ulazak u realnost.Venera sa strane traži rešenje kako da bude unapredjena i zameni posao za emocije.Dosadilo joj da čeka.Mars trenira mišiće, dok Jupiter je dao zadnji pedalj energije za druge i sad ide na zaslužen odmor.

3:27am: Mesec u Ovnu u trigonu sa Merkurom iz znaka Strelca na 14,10 stepenu- pozitivno vreme za one koji ne spavaju jer može doneti mentalni pokret, odlične ideje, odlično vreme za pisanje, rad, pojačava popularnost, ljubav, strast, omiljenost i dobro vreme za zaljubljenost.Osećaće se neka nagla sreća i mentalna regeneracija.Nagli optimizam i potreba za konkretnim ciljevima.Živi i istiniti snovi.Dobro vreme za putovanja.



11:26: Mesec u Ovnu u kvadratu sa Plutonom u Jarcu na 18,37 može doneti vreme kada može biti pritisaka, povredjivanja, isterivanja neke nepravde, strahova, blokada i nepotrebnih nemira i samoispitivanja.Probajte ako to osetite da smanjite aktivnosti i da nadjete način da budete socijalniji.U porastu rivalitet, posesivnost, agresija, teške reči, napori i odricanja do realizacije redovnih obaveza.Može dolaziti do pojačanih ambicija, ali i nezadovoljstva ako stvari ne deluju po onom što ste planirali.Poteškoće sa autoritetima i primanjem i davanjem emocija.Teško prihvatanje realnosti.Lični strahovi praćeni prodornim i oštrom spoljnom snagom.



21:58: Mesec i Rx Uran u konjukciji na 24,35 stepenu Ovna -Neočekivane okolnosti, nagla sreća, iznenadjenja, brzina u svemu, naglo budjenje, originalnost i nove ideje.Neočekivani pozivi i društvena dešavanja.Trema, neki jak adrenalin koji tera na akciju.Nestrpljenje pa otud greške, isključivost.Nagla upoznavanja i rez svemu što ne prija.Odlično vreme za nova prijateljstva, društvene mreže, može biti naglih dešavanja i vesti koje mogu imati neki vid teatralnosti, ali izazivati šok.Odlično vreme da se posvetite sebi i promeni koju želite, bilo fizički bilo mentalno.Odlično vreme za javne nastupe, promocije, medije, kupovine.

ASTRO -VREMEPLOV

foto /*Daily Mail


Na današnji 27.12.1948. rodjen je Žerar Depardje, francusko -ruski glumac, biznismen, komičar, rodjen u znaku Jarca sa podznakom u optimističnom i veselom znaku Strelac, sa Mesecom u znaku Škorpije.

27.12.1901. rodjena je američka glumica i pevačica nemačkog porekla- Marlene Dietrich , prva Nemica koja se probila u Holiwoodu, rodjena u znaku Jarca sa podznakom u Devici i Mesecom u znaku Lava.

27.12.1922. rodjen je hemičar i mikrobiolog Louis Pasteur, rodjen u znaku Jarca sa podznakom u Vagi i Mesecom u znaku Blizanaca.

27.12.1571. rodjen je nemački astronom, astrolog i matematičar -Johannes Kepler u znaku Jarca sa podznakom i Mesecom u Blizancima.On je prvi ustanovio kretanje planeta po elipsama i time srusio teorije da se planete kreću oko Sunca.

27.12.1990. rodjen je kanadski profesionalni teniser crnogorskog porekla Miloš Raonić u znaku Jarca sa Mesecom u Biku.




currentmood 


Natasa Paunovski

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski