Претражи овај блог

петак, 12. јануар 2018.

DNEVNA DOZA LUNE -12.01./13.01.2018.

foto/vanderleideazevedo.com.br

Mesec od 8:05am u znaku Strelca.Noćni sati puni nekog rizika, čudnih snova, a opet direktne intuicije, emotivne borbe, psihološke osetljivosti.Razlog Mesec od ponoći do 7:30am na zvezdama Marsik(25,43 Škorpije) i Bungula(29,29) su nosile pojačanje izdaja, prevara, nasilja i mogla je nositi težu noć.Tu su i preko noći bili neki karmički uticaji nekih čudnih predosećanja,u porastu zemljotresi, prevelike problematike po pitanju finansija, ljubavi i kriza.Mesec danas neće primati aspekte, ali njegov prazan hod do popodnevnih časova može doneti izvesnu lenjost, odlaganja, zakašnjenja i ostavljanje obaveza za neke dalje sate, nemojte da vas to iznenadi.Mesec u Strelcu povećavaće optimizam, elan, budjenje, intuiciju, filozofiranje o životu, i do kraja vikenda nam doneti jednu sasvim drugačiju energiju.Vikend nam ne nosi ni tako lake aspekte, jer Venera i Merkur mogu primati prilično teške i napete aspekte, pa će umerenost, mudrost i slušanje sebe biti posebno važno.U porastu jeste mentalna ozbiljnost, ali pesimizam jer nam je Merkur od juče ušao u temeljniji, ali trezveniji znak Jarac, a Venera će imati neki vid tvrdoglavosti prema Uranu.Uticaj Meseca u Strelcu može doneti ipak okretanje prema obrazovanju, znanju, pokretanje sopstvenog entuzijazma iako stvari neće delovati ni malo optimistične od vesti do samog osećaja zadovoljstva.Petak može donositi povećanje kriminala, dosta razočarenja, prevelikih očekivanja, neslaganja, ali pod dobrim aspektima i okrenutost duhovnim vrednostima, učenju, raznim vrstama istraživanjima, otvorenijim razgovorima.Emocije u konfuziji, ali opet u porastu je malo iskrenija energija i potreba za slobodom.

U noci 13. januara  od 1:46am: Mesec na zvezdi Antares u sazvežđu Škorpije, jedne od 4 kraljevske zvezde omogućava jake misli, optimizam, nepredvidjena dešavanja, dosta iznenadjenja, jaku okrenutost inostrastvu.U porastu može biti saobraćajnih nesreća i ceo dan je pod aspektima kvarova, porasta nesreća, osetljivosti aparata, dokumenata, usporenih misli.
foto /  yst3.tumbir.com

8:05am: Merkur u konjukciji sa Saturnom u znaku Jarca na 2,48 stepenu- može nositi kašnjenja po pitanju finansija.Može biti problema oko dogovora u vezi sa poslom, bankama, karticama.U porastu odlaganja, osetljivost, teški snovi ili nepovoljne vesti.Prevelika mentalna ozbiljnost i primanja stvari lično.U pojačanju strahovi, mentalne blokade, neopuštenost, jaki kompleksi.U porastu problem sa komunikacijom( kašnjenje sa dobijanjem odgovora, porukama, kvarovi telefona), depresije, zahladjeni odnosi sa okruženjem, brige oko rodjaka.Prevelika preosetljivost na komentare, podsmejavanje, kritike.Jaka okrenutost genetici, starim slikama, čuvanju nasledjenih stvari.Ipak ovaj aspekt je povoljan kroz poslove koji traže temeljnost, strpljenje, može doneti sklonost dugotrajnim planovima i posvećenosti onom što radite.Može doneti veći problem sa autoritetima, ali siromašnima.Bilo bi dobro pokrenuti više izlaske iz kuće, jer izolacija može doneti sklonost samozatvorenosti.Treba paziti na kosti, zube, posebno grlo.Brige oko starijih članova porodice.
foto/gogle.com


8:39am: Mesec u Strelcu u kvadratu sa Neptunom u Ribama na 12,12 -sklonost idealizaciji, tajnama, jakim zaljubljivanjima, ali emotivnim izazovima, pogubljenosti i zaboravnosti.U porastu uspavanost, ali neka čudna romantičnost i inspiracija.Sklonost porocima, obmana, razočarenjima, teškom ustajanju, osetljivosti psihe.U porastu poplave, kradje, trovanja, pojačane infekcije.
foto/ Malak Ali

16:38 Mesec na zvezdi Ras Algeti(16,09 Strelca) u sazvežđu Herkul ukazuje na vreme jake hrabrosti i samoinicijative.U povećanju ljubavni zanos, nagle promena emotivnih planova, borba za voljenu osobu.Ipak na opštem nivou može doneti jaku razdražljivost, sukobe zbog sitnica.Bilo bi dobro od ovog perioda pokrenuti sportske aktivnosti, što više obaveza, pozitivne razgovore sa voljenim osobama, maštu u radu, druženja sa malo veselijim i flegmatičnim osobama, kao i smeh i opuštenost.
foto/  wattson.tumbir.com

20:09: Venera u znaku Jarca u kvadratu sa Uranom u Ovnu na 24,37-Neočekivani emotivni zemljotresi i neplanirane situacije.Biće tu neplaniranih promena planova, izlazaka, u porastu i emotivne tenzije i prekidi, jake svadje i zamor.Krakotrajne avanture i neki čudan adrenalin koji se može osećati.Hirovito i iznenadjujuće ponašanje, ponude.Prijateljstva koja mogu biti pokvarena trenutnim strastima.U porastu zemljotresi.Emotivni izazovi praćeni neujednačenim ponašanjem.Sa jedne strane neka potreba za nalaženjem sebe, slobodom, sa druge destrukcija i praznina ako ovu noć dočekate sami.Moguće afere, kontakt sa ekcentričnim osobama, emotivni problemi u vezi oko različitih stavova, nova ali krakotrajne romanse, poteškoće oko prijatelja, prolazna drama, može biti nepredvidjenih i nepotrebnih troškova i forsiranja da se nešto preko noći promeni.Posebno na emotivnom planu preporuka je da ne žurite da se nešto po svaku cenu desi, jer može doneti osećaj griže savesti.Po Julijanskom kalendaru mnogi će ove noći slaviti Novu godinu -Srećno:-))

Astro -Vremeplov

foto /Pakistan Today


12.01.1993. rodjena je muzička zvezda, britanski tekstopisac i muzičar Zayn Malik u kardinalnom znaku Jarca sa podznakom u nežnom znaku Riba i Mesecom u Devici.Smatraju ga medju najplaćenijim mladim zvezdama, osnivač popularne grupe " One Direction".
foto/FixQuetes

12.01.1966. rodjen je francuski filmski glumac Oliver Martinez u znaku Jarca sa podznakom u Devici i Mesecu u znaku Vage.

12.01.1876. rodjen je američki pisac , jedan od najčitanijih -Jack London u zemljanom znaku Jarca sa podznakom u inovativnom i književnom znaku Blizanaca sa Mesecom u znaku Lava.
Famous Birthday

12.01.1991. rodjena je sjajna engleska pevačica, glumica i plesačica -Pixie Lott u znaku Jarca sa Mesecom u Strelcu.

12.01.1550. osnovan je Helsinki- glavni grad Finske,  u znaku Jarca sa podznakom u Ribama i Mesecu u znaku Strelca.
Modern Day Muse

13.01.1977. rodjen je britanski veoma popularan glumac Orlando Bloom u znaku Jarca sa podznakom u neobičnom znaku Vodolije sa harizmatičnim Mesecom u Škorpiji.

13.01.1990.rodjen australijski sve popularniji glumac Liam Hemsworth u znaku Jarca sa Mesecom u Lavu.

13.01.1966. rodjen je američki glumac Patrick Dempsey u znaku Jarca sa Mesecom u Vagi.

13.01.1964. rodjen je američka glumica Penelope -Ann Miller u znaku Jarca sa Mesecom u Jarcu.
twitter.com

13.01.1970. rodjena je srpska glumica, književnica i producent Ivana Mihic u kardinalnom znaku Jarca sa podznakom u Devici i Mesecu u znaku Riba.
foto/Svet

13.01.1988. rodjen je srpski glumac Miloš Bikovic u znaku Jarca sa Mesecom u Vodoliji.

#currentmood#

Natasa Paunovski