субота, 10. фебруар 2018.

DNEVNA DOZA LUNE -10.02.2018.


Nebojsa Glogovac/Živeti kao sav normalan svet

Muk i tišina.Najbolji odlaze.Srbija ostaje bez velikih umetnika, ostala bez jednog od najtalentovanijeg, juče.I oni koji ga nisu poznavali, juče su dali svoju reč da  Nebojši pošalju poslednji pozdrav.Nebo te voli Nebojša velike umetniče.Putuj, ostavio si tragove ljubavi, vere i radosti, preneo si svoj veliki talenat ka onima koji su to znali da prepoznaju.Ostavio si svoju lavovsku Veneru u pozorištima i svoj istraživački Mars u filmovima  i bio primer kulture i poštovanja prema drugima.Putuj Nebojša, Nebo te voli...Sada si spokojan...A nama običnim gledaocima i ljubiteljima filma i pozorišta ostaje jedna praznina i sećanje na tebe...Putuj Nebojša...Hercegovcu, umetniku, ocu, prijatelju...

foto/Atelier Christine

Neke zvezde se nikad ne ugase.Biti svoj i talentovan je najlepša stvar koju jedna osoba može dati svetu oko sebe.Ispričati priču i dati je sa puno strasti drugima je nešto veoma značajno koju jedna osoba može posedovati.I ona se nikad ne može zaboraviti.Verujem da ste vi isto doživeli jučerašnje dogadjaje.Podsvesno su me vratila na duge tunele i borbu za život.Zdravlje je postalo u Srbiji najskuplja stvar ili čista sreća.Balkanski sindrom praćen uranijumskim lošim energijama,ali ogromnim trošenjem i ponavljanjem grešaka,  pa nebo pokušava da nadje harmoniju.Ostaje nam molitva, vera, nada, optimizam da verujemo da će se radjati dobri ljudi koji će pokazati taj talenat, strast, ljubav i kojima će se u očima videti život i pokretanje energije ka drugima, kao što je to radio Nebojša Glogovac.Čuvajmo zdravlje, volimo sebe, nije to egoistično.Prepliću se misli od sinoć.Razmišljala sam o ovom tekstu kad sam posle 10 puta pogledala film" Klopka".I morala sam neku emociju staviti ovde.

Mesec od četvrtka u znaku Strelca i danas tokom celog dana.Pojačaće emocije, nadu, pokrenuti unutrašnji optimizam.Boje, meditacija, sport, pokret, akcija mogu pomoći danas.Povoljan dan za putovanja, nauku, obrazovanje, otvaranja karata, ali i emocija.Od 8:50am: Mesec na zvezdi Atria(20,54 Strelca) pojačava niz tajnih i neobičnih emotivnih i grupnih povezivanja, kao u filmovima držanja za ruke i vere u ceo svet.Idealno vreme za arhitekturu, sredjivanje nekretnina, kupovinu/prodaju.Dosta šifrovanih poruka.Može biti dosta tajnih vojnih akcija i planiranja.Mnogi ljubavni parovi se mogu povezati kroz neobičan način.Venera danas na poslednjem stepenu Vodolije, dajući poslednju snagu da se izborite za slobodu, promene i pokrenete neki vid transformacije, ali razvijanje talenata i hobija.Od sutra posle ponoći prelazi u znak Ribe pojačavajući jake emocije, ali povećanje tajnih, romantičnih emotivnih odnosa.Merkur danas na 16 stepenu Vodolije u blizini zvezde Rotanev, može povećavati veselost, pravo drugarstvo, ali i pomoć nepoznatih osoba kroz podršku i neočekivanu pomoć.Danas će biti prisutna energija uživanja, duhovnosti, ali podsvesnih sećanja.Dobar dan za putovanja.Ipak, svaki vid nezahvalnosti može se platiti.

10:15: Mesec u Strelcu u sekstilu sa Suncem u Vodoliji na 21,34 stepenu: Pozitivno vreme za pokretanje promena.Odlično vreme za čišćenje/bacanje nepotrebnih stvari, humanitarne delatnosti, druženje sa prijateljima.Na emotivnom, individualnom periodu vreme motivacije, entuzijazma, slobode, pozitivnih afirmacija.Srećno vreme za sportske aktivnosti.

foto/ helycharlotte.tumbir.com

Mesec na zvezdi Ras Alhag (22,27)pojačava zarazne bolesti i viruse.Opreznost sa porocima! Jako loše vreme za osobe sklone porocima, posebno narkomaniji.Posebno povećanje epidemija, trovanjima,ali jako loše vreme kroz neprijatne situacije/gubitke kroz polje prijatelja.Loše vreme kroz saobraćaj, pa je potrebna opreznost.U porastu smišljeni zločini ili napadi iz zasede.Dobro vreme za medicinu, sve vidove isceljenja.

15:14: Mesec na zvezdi Lesat,Šaul,Grumium( 24,01 Strelca)-vreme jake prodornosti, oštroumnosti, veće mentalne borbenosti i ubedljivosti.Izuzetno vreme za preduzimljive akcije, poslovanje, poslovni napredak.Jaka sposobnost u debatama i javnim nastupima.Loše vreme za osobe koje pate od debelog creva, vreme veoma osetljivo za probleme sa hemeroidima.U povećanju operacije slepog creva.
foto/perussant.com

17:39: Mesec u Strelcu u trigonu sa Uranom u Ovnu na 25,13-Mesec u blizini zvezde Akuleus, donosi lako učenje, dobru koncentraciju i dalje jako dobro vreme za poslovni napredak.Osobe osetljivog vida trebalo bi da obrate paznju, kao i osobe koje imaju problema sa holesterolom.Mogućnost sećanja i neke prolazne tuge.Može dolaziti do prolaznog pesimizma povezanog sa kritikama ili okruženjem.Ipšak, Uran će aktivirati nagli optimizam, vesti i iznenadjenja.

23:05- do ponoći Mesec na zvezdi Etamin i Akumen(27,58-28,45) donosi jaku okrenutost egzoteriji, učenju, talentima.Na emotivnom nivou može doći do pada ili poraza.

Astro -Vremeplov

foto/Magicmaman
10.02.1981. rodjena je jedna od najpopularnijih mladih kanadskih pop pevačica Natasa St.Pier u znaku Vodolije sa plodnim i umetničkim Mesecom u Biku.
foto/Albumism

10.02.1937. rodjena je sjajna američka pevačica Roberta Flack u znaku Vodolije sa podznakom ui Mesecom u znaku Vodolije

10.02.1967. rodjena je američka glumica Laura Dern u znaku Vodolije sa podznakom i Mesecom u Ribama.

10.02.1930. rodjen je američki glumac Robert Wagner u znaku Vodolije sa podznakom u Škorpiji i Mesecu u znaku Raka.

10.02.1718. rodjen je New Oreans -najveći grad u saveznoj državi Luzijani u znaku Vodolije sa podznakom i Mesecom u Blizancima.

10.02.1890. rodjen je ruski književnik, poeta, romanopisac -Boris Pasternak u znaku Vodolije sa podznakom u Lavu i Mesecu u znaku Vage.,


Nataša Paunovski

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski