среда, 17. октобар 2018.

DNEVNA DOZA LUNE -17.10.2018

“Jesen i oktobar, to nekakvo sjetno doba, to vrijeme kad vjetar čupa uspomene, trga dušu i vraća te tamo odakle misliš da si zauvijek pobjegla. A nisi i ne možeš.”
Meša Selimović

Moj kosmos raste iz dana u dan.Otvaram svaku poru svog života i ne želim da mislim od onome što je iza mene.Dinamika, akcija, nova lica, video kao new mog života, interesovanje za nešto novo i zreli pogledi na život.Luna je još uvek ranjiva na loše postupke, ali preživljava.Prva Četvrtina Meseca od sinoc u fazi pred Pun Mesec 24 Oktobra kada posebno može biti potencijala za ozbiljna suočavanja i čišćenja.Jaka razmišljanja o prošlostil, nostalgija, ali kako vi znate da kažete -ne želite da se vraćate na staro, potreban vam je novi kiseonik, infuzija i nova energija.Nasa grupa na viberu raste i nekako postaje kao najbolja jutarnja kafa.Hvala vam:-)) 

Mesec od ponoći u znaku Jarca na zvezdi Terebelum(25,51 stepenu)  u sazvežđu Jarca. Iako mala zvezda, donosi ozbiljan potencijal za sreću.Vreme dobre samokontrole, ambicija, planova.Svest o sopstvenim vrednostima, uravnotežene emocije, sklonost pokretanju starih poslova za one koji ne spavaju.Sama noć može doneti veoma duboka razmišljanja na temu propuštenog i onog što možete uraditi dalje.Emocije mogu oscilirati izmedju potištenosti.Pozitivno vreme da se pokrenu budući projekti.Vreme kada se mladje generacije mogu više buditi protiv roditeljskog autoriteta.Osećaće se u toku noći mali pesimizam i briga, ali ipak i unutrasnja snaga.

Mesec do 16h u praznom hodu može doneti vreme kada je potrebno strpljenje za dnevne obaveze, jer može biti pojačanog stresa i žurbe.Biće potrebno da sve radite polako, postepeno i bez naglih reakcija.



Mesec od 9:37am prelazi u vazdušni znak Vodoliju.Budjenje, vreme pojačanih emocija, prijateljstva, novih planova, transformacija.Potreba za slobodom i oslobadjanjem i distanciranja od starih modela ponašanja i svega što je rutinski.Privlačnost ka novim trendovima.Emocije kao struja.Vladaoc Uran u Biku u retrogradnom hodu može doneti mogućnost pojačanog stresa kroz hormone, ishranu, bolji apetit, ali i osetljivost kroz materijalne dogovore.Vladajuća planeta Bika retrogradna Venera pojačava veoma emotivno polje, ali donosi prilične nesporazume i probleme na materijalnom planu, zbog toga pripazite kome šta obećavate, šta kupujete, pripazite na banke u smislu dobro razmislite da li vam je baš u ovom momentu potreban neki kredit ili pozajmica.Može posebno dolaziti do poteškoća oko prenosa novca online putem, ali tenzije oko kompjutera, aparata.Imaćete utisak da se sve mora plaćati više nego što je realno.

Na emocionalnom nivou postoji sklonost fatalnoj privlačnosti, ali veoma velikim strahovima, blokada i ljubomori u ovom perodu.Potrebno je proveriti svaku informaciju, ali otvorenije, više danas mirnije razgovarati sa voljenom osobom o svemu.Ukoliko to nije moguće, probajte da zaposlite sebe i pokrenete nešto drugo novo, a da pustite za sad emocije da odmore.Može biti iznenadjenja i vesti preko prijatelja, rodjaka, kao i pojačanih neplaniranih obaveza.Neki vid genijalnih poduhvata, inovacija, sklonosti istraživanjima, ali većem napretku jeste pojačan danas.Ipak na emotivnom nivou potreban je mir, opreznost, i slušanje intuicije.Mnogi od vas danas će imati jake vizije -koje je potrebno poslušati.




11:18am: Mesec u Vodoliji kvadrat Rx Uran u Biku na nultom stepenu: Pojačani prekidi, tenzije, žurba, kvarovi aparata, razočarenja i preosetljivost.U ovom periodu potrebno je obavezno strrpljenje i opreznost u donošenju odluka.Biće mogućnosti za problemima na kompjuterima, mrežama i greškama.Na emotivnom nivou mogućnost neočekivanih susreta, ali sa druge strane osetljivosti kroz internet i razumevanje na mentalnom nivou.Sve što vam nije jasno -otvoreno pitajte.Može dolaziti do površnosti i teškoće u završavanju poslova.Sklonost da se počinje više stvari odjednom.Problemi sa autoritetima, državnim institucijama, na političkom nivou.Vozači opreznija vožnja! Emocionalno može se javiti pobuna, buntovnost, osećaj da želite da se oslobodite pritiska, ali i navaletnih napada.Potrebno je mnogo mudrosti, ali i iskrenosti u ovom periodu.Problemi na aerodromima, avio letovima, mostovima.

12:00pm: Mesec u konjukciji sa Južnim cvorom u blizini zvezde Šam u sazvežđu Sagita(1,04 Vodolije) -jako emotivno prepoznavanje, telepatija, osećaj unutrašnje napetosti, ali opet i važnih emotivnih lekcija i nekog vida oslobodjenosti.Mogući neočekivani susreti sa ženskim osobama koje vam mogu promeniti život.Potreba za novim stilom, ekcentričnim javnim nastupom.Sklonost ozbiljnim raspravama, polemikama, ali odlično vreme za učenje.Period pozitivnih sugestija, ali potrebe za čišćenjem.Iako se može javiti neizvesnost, ipak period osećaja ličnog napretka, odličan za izume.Moguće generalna problema i iskušenja na zapadu.Pojačane pucnjave i nagle meterološke prilike i vremenske nepogode.



13:10: Mesec na muškoj zvezdi Altar(1,47 Vodolije) donosi vreme napretka, ushićenja, neplaniranih povoljnih prilika.Posebno dobro za advokate i vojnike.Pojačani rizici i borba.Može biti neplaniranih vojnih akcija, ali emotivnih promena.



17:33: Mesec na zvezdi Giedi Sekunda(3,51 Vodolije) u sazvežđu Jarca  pojačava vreme težih aktivnosti, odluka, fizičkih poslova, ali unutrašnjih konflikata i osetljivosti psihe.U osetljivosti kolena.Vreme koje neće prijati reumatskim bolesnicimaNa emotivnom nivou osećaj potištenosti.

18.35 -20h: izmedju zvezda Okulus, Alsat i Bos mogu doneti nagle posete, porodične prilike, nagli optimizam i neočekivane imovinske prilike.Treba paziti na vid.Pojačane intelektualne sposobnosti i nova saznanja.

8:30 Sunce ce tačno biti na zvezdi Spika(23,50 Vage)  u sazvežđu Device koja posebno pojačava talente, poklone, pozitivne vibracije i dobre lične mogućnosti, humanost, sreću preko astrologije.Ova zvezda može doneti jake govorne sposobnosti, važne državne poslove, uspeh na polju umetnosti, ali važna karmička prepoznavanja.Od 17:30 Sunce na zvezdu Arkturus u sazvežđu Botes što donosi srećne okolnosti preko mora, putovanja, poezije, filozofije, izuzetno izraženu intuiciju,emotivne rizike, ali i vreme kada možete shvatiti gde i u kom pravcu treba da idete.

Astro -Vremeplov



Na današnji 17.10.1970. rodjen je jedan od najprodavanijih muzičara 21 veka, kralj hiphopa, reper, producent i glumac Eminem( pravo ime Maršal Brus Meters 3).Eminem je rodjen u šarmatnom znaku Vage sa podznakom na kraljevskom 5 stepenu Strelca koji mu otvara vizije, maštu talenat za glumu, ali i buntovnost i slobodljubivost koju iskazuje kroz muziku sa Mesecom u Vodoliji koji posebno istice ličnu nezavisnost, originalnost.Eminem poseduje svoju radio stanicu, imao je svoju izdavačku kuću,a dobio je i Oskara za najoriginalniju pesmu“ Lose Yourself“ i tako postao prvi reper koji je dobio tu prestiznu nagradu.Iza sebe ima dva braka.Eminem je prodao 155 miliona albuma, kao i 110 miliona singlova širom sveta.Iako je bio u jednoj duzoj pauzi, period 2019 donosi mu ponovno budjenje i kreiranje, kao i niz novih projekata.


Na današnji 17.10.1918. rodjena je prelepa američka glumica i sex simbol- Rita Hayworth , rodjena u znaku Vage sa podznakom u čulnom znaku Bika sa harizmatičnim i zavodljivim Mesecom u Ribama.
17.10.1915 rodjen je američki pisac Arthur Miller- poznatiji po pisanju drama“ Svi moji snovi, Veštica iz Salema“ i smatraju ga izuzetnom ličnošću u američkom teatru.Miler je bivši suprug i Merilin Monro.Rodjen u kombinaciji duple Vage sa Mesecom u Vodoliji.
17.10.1920. rodjen je američki glumac i Oskarovac –Montgomery Clift u znaku Vage sa podznakom na zadnjem stepenu znaka Device koji je uticao da dobijao malo nežnije, ali i potištenije uloge na kojima se proslavio, sa Mesecom u Biku.
17.10.1971. rodjen je australijski glumac velškog porekla –Andy Whitfield poznatiji u serijalu o Spartaku, u znaku Vage sa Mesecom u Vagi.
17.10.1960 rodjen je direktor pozorišta, režiser, Oskarovac, koreograf –Rob Marshall u znaku Vage sa Mesecom u Devici.
17.10.1983. rodjena je i engleska glumica Felicity Jones u znaku Vage sa Mesecom u Ribama.
17.10.1974. rodjen je engleski glumac-Matthew Macfadyen u znaku Vage sa Mesecom u Škorpiji.
17.10.1979. rodjena je američka glumica i pevačica“ Dreamgirls“ u znaku Vage sa podznakom u Jarcu i Mesecu u Devici.

17.101972. rodjen jedan od prodavanijih popularni turski pop muzičar Tarkan( rodjen u znaku Vage sa Mesecom u Vodoliji)



#currentmood#hvaladekiju na muzičkom predlogu#mesec u vodoliji#

Astrolog Natasa Paunovski


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski