петак, 14. децембар 2018.

DNEVNA DOZA LUNE - 14.12.2018

Ne postoji slučajnost, ni koincidencija.
Mi, svaki dan hodamo prema mestima i ljudima,
koji nas čekaju... oduvek
G. Dembech 

Cekam sneg da mi malko procisti energiju.Merkur usao u znak Strelac od juče -dobrodosao, da unese malko vedrinu u ove krajnje melanholične dane kada mozak stoji na nekoj banderi čekajući da se vrati kući.Tačka.Ne pomažu ni vitamini za mozak.Tačka.Idemo dalje, svi smo dobro.Tačka.Svi smo negde zalutali i tražimo pomalo sebe..Muzika danas leči dušu, ali predosećanja koja nas pokreću kao jutarnja kafa mogu nam pomoći da danas bar malo stojimo na staklenim nogama.Sve prethodne aspekte sam osetila jako dobro, od gripa, štete i neba koje me je zaustavilo, medjutim moj Ovan u podznaku je napravio nove rogiće i ide dalje.Lekcije se uče iz dana u dan. Osećaj da je ceo svet pod nogama iako ima puno trnja.Ništa nas ne može iznenaditi, ali osmeh je free.Povezani smo posebnom energijom.Idemo hrabro...Danas je petak 14.decembar

Mesec od juče u znaku Riba, a danas kroz ceo dan.Manjak energije, medjutim emocije udaraju iz prikrajka kao senka.Strahovi i prošlost izlaze napolje.Suočavanja, ali ljubav koja pokreće svet izlazi iz sitnica koje život znače.Humanost na delu, saosećanje, povezanost sa onima kojima smo potrebni.Nežnost i lepi maniri.Ipak može biti malo više manipulacije i glumatanja, maskarade, kao i povremene zabune i pojačanog umora koji je postao kao navika ovog decembra.Puno maštanja, dosta konfuzije, zamišljenosti, idealizacije, rasejanosti i puštanja misli na više strana.Ipak verujem da će vam rečenica na kraju biti" biće sve dobro".Bolovi u nogama i osmeh kada se stvari ne mogu promeniti.Menjanje rasporeda i planiranje novogodišnjih poklona.Potreba za mirom, nekim finim mestom i razgovorom.Smisao za psihologiju i jaka veza sa drugim kontinentima.Prevelika očekivanja pa prepuštanja.Teško prihvatanje realnosti.Nagle oscilacije i promene kako u vazduhu, tako i vremenskih prilika.Senzitivnost i jaka potreba za privatnošću.Skrivanje.Tajne.Okultizam.Smisao za fotografiju i pozitivan dan za umetnost.Sklonost porocima.Zaljubljivost.

5:11am: Mesec u Ribama u trigonu sa Venerom u Škorpiji na 7,40 stepenu - Izuzetno jak emotivni aspekt, odličan za začeće, trudnoću.Moze doneti jaku zaljubljenost ili vrlo jake snove o ljubavi koja dolazi.Sreca preko žena, pokloni i dobici za one koji rade.Vreme zadovoljstva.Veoma jako vreme za istraživanja, okultizam.Pozitivno kroz kontakte sa drugim kontinentima.

5:45am: Mesec u Ribama kvadrat Jupiter u Strelcu na 7,55 stepenu: Pojačana nezadovoljstva, depresije, teža budjenja, hronicni umor, sklonost preterivanju( hrana, pice).Osećaj usamljenosti ili lažnog optimizma.Vreme pojačanih troškova ili potpunoj prepuštenosti situaciji.Idealizacija i nemiri.Pojačani strahovi pa loše vreme za osetljive osobe.Nepovoljno vreme za putovanja, zakon, materijalni troškovi.Želje veće od mogućnosti.Nervoza i unutrašnje blokade.



8:33am: Mesec u Ribama u sekstilu sa Saturnom u Jarcu na 9,18 stepenu: Ovo može biti vreme kada obaveze koje iz vise navrata niste uspeli da završite ili koje ponavljate možete napokon privesti kraju ili prosto realizovati iz petog puta.Vreme bolje koncentracije i organizacije, mudrije, ali intuitivnije energije.Religioznost, unutrašnja snaga, istrajnost, treba čuti i iskusnije i tražiti savet.Ozbiljnost mada ne neka vesela energija više praćena obavezama.Neka prošlost kuca na vrata ali trezvenost.Srećno vreme da vidite ili čujete ljude koje dugo želite.Vreme kada možete okrenuti ledja onom što vas dugo muči, ali vreme kada se možete osećati jače u stvarima koje vas slabe.

16:30: Mesec na 13 stepenu Riba, na stepenu pada Merkura gde posebno pojačava umor, nesanice, viruse, preosetljivost, teško donošenje odluka, konfuziju, pa je važno izbegavati brzoplete odluke!Može dolaziti do dosta problema u komunikaciji( grešaka) kao i problema u saobraćaju( veće gužve, zastoji, nesreće).Slušajte intuiciju.

17:36: Mesec i Neptun u konjukciji 13,48 stepenu: U povećanju romantičnost, sanjarenje na javi, medjutim i pojačana lenjost, apatičnost i umor.Sve nešto može biti teško.Puno grešaka i zabluda.Potrebna provera svake informacije.Naivnost.Razočarenja.Ples, muzika, umetnost, pozorište, smisao za fotografiju, jake i kreativne plodne maštovite ideje.Jaka povezanost sa strancima.Sve podredjeno emocijama, manje finansijama.U povećanju prevare i manupulacije, spijunaže i psiholoske krize.

ASTROLOŠKI VREMEPLOV

Na današnji 14.12.1503 rodjen je francuski lekar i astrolog, za mnoge prorok –Nostradamus u vatrenoj kombinaciji Strelac podznak Ovan sa Mesecom na veoma intuitivnom 15 stepenu Škorpije koji mu je dao dar za lečenje ali i proricanje.Njegova dela i stvari koje je napisao u svojim knjigama i danas su veoma korisne.

14.12.1979. rodjen je bivši engleski fudbaler, veoma popularan, na poziciji napadača –Michael Owen, u znaku Strelca sa podznakom u analitičnom znaku Device i Mesecu na poslednjem stepenu Vage.
FOTO/DNEVNO.RS

14.12.1934. rodjena je filmska i pozorišna glumica –Ružica Sokić u vatrenom znaku Strelac sa Mesecom u Ovnu.

14.12.1947. rodjena je filmska i pozorišna glumica –Svetlana Ceca Bojković u vatrenom znaku Strelca sa Mesecom i Venerom u Jarcu.
FOTO/IN4S.NET

14.12.1970. rodjen je Vladimir Vanja Grbić jedan od najboljih srpskih odbojkaša svih vremena, najbolji igrač 2000,član Odbojkaške Kuće Slavnih.Rodjen u energičnom vatrenom znaku Strelac sa Mesecom u Raku.
14.12.1988. rodjena je američka glumica Vanesa Hudgens u vatrenom znaku Strelca sa podznakom na izuzetno zanimljivom umetničkom poslednjem stepenu Riba sa Mesecom u Ribama koja donosi i njen izuzetan dar za muziku.
14.12.1969. rodjena je sjajna engleska glumica( „ Kalifornikacija“) –Natasha Mc Elhone u vatrenom znaku Strelca sa Mesecom u Ribama.
14.12.1958. rodjen je vodja i producent rok benda „ Waterboys“ u vatrenom znaku Strelac sa podznakom u Raku i Mesecu u znaku Vodolije.
14.12.1971. rodjena je američka glumica Tia Tehada u znaku Strelac sa Mesecom u Škorpiji.
14.12.1978. rodjena je profesionalna teniserka, nekadašnji broj 1 i broj 7, Patty Schnyder u znaku Strelca sa Mesecom u Blizancima.
14.12.1819 osnovana je savezna država Usa –Alabama u znaku Strelac sa podznakom u Biku i Mesecom u znaku Škorpije.
14.12.1951. rodjena je američka glumica Celia Weston u znaku Strelca sa Mesecom u Raku.


#currentmood#moon in pisces#

Astrolog: Natasa Paunovski



Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski