четвртак, 18. јануар 2024.

Dnevna doza Lune - 18.01.2024.


 Krstovdan. 11 godina bloga. Prva četvrtina Meseca u znaku Ovna. 


Prva četvrtina Meseca - mesečeva faza pre Punog Meseca u znaku Ovna na 27 stepenu na fiksnoj zvezdi  Alferg u kvadratu sa Suncem u znaku Jarca može biti vreme nemira, nervoze, jakih migrena, političkih nemira, pojačanih vulkana i zemljotresa, impulsivnih i brzopletih odluka, Ova faza podstiče hrabrost i borbu, ali i forsiranje i tvrdoglavo ponašanje.Procenite svoje prioritete i mogućnosti i pratite vreme svojih odluka. Ne radite ništa na svoju ruku, jer možete oštetiti druge! Pripazite na tudje reakcije i osećanja! Ova faza može pokrenuti veće ambicije i želju za uspehom, ali može doneti i povećanu sebičnost i impulsivne i odluke koje se donose u afektu! 


 Ova faza je na snazi od 4:54am, i zahvatiće vrlo neprijatnu opoziciju Meseca i Plutona do 9h koja može podsticati destrukciju, ljutnju.

Ono što danas može da nam pomogne je ponovni sekstil Merkura u znaku Jarca i Saturna iz znaka Riba koji može doneti  jasno, oprezno, ali zrelo rasudjivanje, povezivanje i donošenje odluka. Iako naidjete na problem, imaćete istrajnosti da ga rešite ali sa malim kašnjenjem. Možete planirati dugotrajnije odluke ili imati kontakt sa osobama gde može postojati veća razlika u godinama. Takodje, kontakti sa osobama iz prošlosti mogu biti neki vid obnove/ lekcija ili nečeg što se trenutno dogadja. Povoljno ipak vreme da pokrenete sitnije stare obaveze. Možete dobiti mudar savet ili sačekati sa nekim kupovinama. Može biti prilike da nešto što nije išlo, baš danas pokrenete. 



Mesec prelazi u znak Bik od 9:15am U pojačanju potreba za daljinama, uživanjem, hranom, hedonizmom, ljubavlju. 

Njegov sekstil sa Saturnom doneće mir, zadovoljstvo, odlično vreme za novac, kuvanje, kreativne mogućnosti, ljubav. Trigon Meseca i Merkura u popodnevnim časovima može doneti dobre vesti, sreću preko polja nekretnina, putovanja, važnih potpisivanja i susreta. Možete imati dar da emocije stavite na papir ili obavite neke razgovore koji imaju pozitivan efekat na druge. Dobro vreme za decu. 

Konjukcija Meseca i Jupitera  od 20h može doneti sreću, blagostanje, mir, sreću preko daljina, obrazovanja, materijalnih mogućnosti, pomirenja, veru i napredak.


Srećno - Astro Luna 

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski