уторак, 9. јануар 2024.

Dnevna doza Lune - Januar 9


 Pravu konekciju sa sobom imamo u danima, kada osetimo da treba da stanemo, maštamo, nadjemo smisao, ne forsiramo ništa i predamo se miru i tišini koju naša duša traži...


Sneg u Beogradu. Danas je Sveti Stefan - srećno svima koji slave. Na današnji dan rodjena je sjajna Lara Fabian, ali suptilna princeza od Velsa Catherine.

Mesec i Merkur danas u kvadratu sa Neptunom. Mašta, haotično maglovita energija praćena oscilirajućim zimskim praznim umorom, ali kreativnim aspektima. Danas se treba prepustiti univerzumu, osluškivati njegove vibracije i prepustiti sve probleme meditacijama, molitvama ili nekim drugim duhovnim tehnikama. Današnji dan je senzitivan, neorganizovan, preosetljiv, udara na psihu i zbog toga je jako važno ojačavati upravo svoje unutrašnje biće, tjs ponovo ga upoznati i razumeti, negovati.

Iako su nam danas pojačane greške, kolektivne manipulacije, laži, emotivne realizacije koje vode razočarenju, nesporazumi, praćene i lenjošću i apatijom( ko danas počinje da radi može mu malko teže pasti) i zbog toga je bitno krenuti umereno, polako, bez fizičkih napora ako je moguće. Gajiti pozitivne misli, slušati intuiciju! 

Ukoliko ste na nekom lepo  mestu, skijate ili uživate uz kuvano vino, možete maštati i puniti baterije, a pak ukoliko imate mogućnost da odmarate, danas može biti povoljan dan za film, muziku, istraživanja, kontakte sa inostranstvom. 

Treba malo obratiti pažnju na lične stvari/ novac. Zaboravnost, pomešana sa energijom moram može doneti odupiranje i želju da budete na nekom drugom mestu. Ipak, imate mogućnost da danas i pomognete drugima, gajite empatiju, saosećanje ili da se zainteresujete za nešto novo što vam može pomoći da prepoznate prioritete. Današnji dan može biti dobar za psihologiju. Svi vidovi učenja ili početka edukacije mogu delovati malko teže.  Biće malo i osećanja neke čudne usamljenosti ili potrebe za svojim prostorom ili vremenom. 


Kontakt Meseca i Merkura u popodnevnim časovima može doneti povoljne vesti, mentalni pokret, bitna potpisivanja, rešenja, lakše vreme za preuzimanje dnevnih aktivnosti, posete ili proslave.Možete imati mogućnost da otvorenije izrazite svoje emocije, ali da budete inspiracija drugima. 


Srećno - Astro Luna 



Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski