среда, 28. фебруар 2024.

Dnevna doza Lune - Februar 28 - Zovi me Lena


 Srce puno strahova, lutanja i nemira

Treba mi molitva, molitva
Ja neću da tugujem, tvoja pesma ostaje
Ljubav mi daruje, životu da se radujem...

Obrtanje Lenine pesme miluje dušu i tako romantično, nestvarno, ali realno predstavlja trenutno stanje onako kroz aspekte. Odavno nisam uživala uz neku novu pesmu koja ima tu suptilnu notu ljubavi, nade, ljubavi koja može doći samo od jedne umetničke Ribe( Lena Kovačević)

Da li znate da danas nemamo nijedan aspekt Meseca? Mesec je ceo dan u praznom hodu sve do njegovog prelaza u znak Škorpije u petak 29.02. u ranim jutarnjim časovima. Danas pokušajte da ostavite velike odluke. Emocije pustite niz nebo da idu da se šire, razvijaju i oporavljaju. Neka neodlučnost svakako pod uticajem Meseca u znaku Vage i do popodnevnih časova konjukcije sa Južnim čvorom nosi oscilacije na polju javnosti, okruženja, posebno partnerskih odnosa. Muke i neka patnja skrivena, nosi se danas u sebi. Ne zaboravite, kad je Mesec u praznom hodu može dolaziti do odlaganja, kašnjenja, mentalne blokade, umora ili osećanja nemanja dovoljno samopouzdanja.


Tome svakako pridonosi danas i snažni stelijum konjukcije Sunca, Merkura i karmičke planete Saturn na 9 stepenu.Ispirativne misli sa primesom velikog tereta u mozgu. Vrtoglavice i pad šećera, pritisak koji varira i neka sila koja može da nas povuče na " dno" gde je naša duša doživela najveće bolove. Skriveno, lažno, prazno praćeno mudrim mislima i romantičnim stihovima, pa bih vam danas preporučila da ignorišete ozbiljne teme i ljude, nego da se prepustite nekoj svojoj inspiraciji, telepatiji i predosećaju.

Srce puno strahova, treba nam molitva. Svako danas to može doživeti na svoj način, neko od straha od budućeg poraza, neko od usamljenosti koja danas može prekriti današnji dan, zato pokrenite ljude oko sebe i svoju energiju na najbolji mogući način. Ako pak osetite ovaj aspekt kroz neki nemir, aritmiju i osećanje da ne možete da dišete, samo dišite, smirite odkucaje svog srca i mislite na mesto gde želite da trenutno da budete...



Danas možemo imati potrebu da se osamimo i prosto regenerišemo blizu vode ili na mestu gde imamo mir.Na taj način možete zaštititi svoju psihu, jer dan kolektivno može biti težak. Ne idite u gužvu, ne ulazite u rasprave.Pokušajte da smirite grižu savesti, Merkur i Saturn u konjukciju kao da vas podsećaju na momente kad ste bili povredjeni.Pokušajte da pobegnete od energetski teških osoba, crnila i teških ljudi. Danas je posebno pojačana energija depresije, ali energetskog vampirizma. Potreba za nekim neobičnim iskustvima, čudnim porukama preko snova i potreba za nečim neobjašnjivim može biti prisutan. Intima je posebno važna, kao i ta pažnja od ljudi sličnih emocija sa kojima se možete konektovati.

Iako je humanost dobra, danas treba biti strpljiv i sklon da malo postoji umerenost u davanju drugima. Stavite na papir šta ste uradili za sebe, a na šta ste najponosniji. Izbegavajte sumnje u pozitivan ishod, dajte dovoljno vremena da se duhovno razvijate. 

Odličan dan za psihoterapiju, neki lagani Asmr, kupke, pisanje koje može da vas odvede u upoznavanje nove Ja, ali dubokih konekcija sa nečim što može da vas zainteresuje.

Danas je i dan kada treba da se suočite sa svim onim na šta niste spremni. Ne takmičite se, ne žurite. Budite svoji, dostojanstveni, mudri. Iako kolektivno ovo može biti težak dan, osećajte se kao još jedan pojedinac u ovom univerzumu koji daje tračak svetlosti i smisao svemu.

Srećno - Astro Luna

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski