среда, 7. фебруар 2024.

Dnevna doza Lune - Februar 7


 Ne obraćaj pažnju na mene.

Dolazim sa druge planete.
Još uvek vidim horizonte tamo gde ti crtaš granice.
Frida Kalo

Mesec u znaku Jarca. Danas u nešto povoljnijim aspektima. Sve može da teče sporo, a zapravo da se čini brzi. Razmišljanja duboka i potreba za poverenjem, prvo u sebe. Mudrost koja je povezana sa maštom može danas stvoriti i lepu energiju. Sekstil Meseca i Saturna donose unutrašnji mir, predosećanja, maštu, objektivnost, ali i racionalnost. Kao da se neka teška energija spusta.

Trigon Meseca i Jupitera donose zaštitu. Ona nam je sad preko potrebna u ovim ludim vremenima. Pogled na prošlost i briga za druge. Odgovornost kroz ceo dan. Vreme do 22h može doneti sreću, zaovoljstvo, bolju organizaciju, mogućnost pozitivnih promena kroz novac, promene na poslu.


Posebno dobro je trigon Venere iz znaka Jarca i Urana koja može aktivirati neočekivane poklone, zadovoljstvo, pozitivne promene na polju karijere, ljubavi ili pozitivne promene koje možete uvesti u svoj partnerski odnos. Trebaće neka promena u samom odnosu, dok usamljeni mogu imati i nagle i neočekivane mogućnosti. Dobro za upoznavanje novih prijatelja i nagli skok u karijeri. Obnova, pomirenja jesu dobra danas.

Srećna konjukcija Meseca i Venere u večernjim časovima dopunjuje prethodni aspekt. Druženja sa ženama, ulepšavanje, kreativne sposobnosti, i vreme zdravih emocija i spontanih dogadja može biti dobar. Trigon Meseca i Urana u večernjim časovima mogu doneti i neka prijatna iznenadjenja, promene i vesti.

Srećno - Astro Luna

Merkur u Vodoliji od 5-23.02.
Više na mom youtube kanalu:

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski