субота, 2. март 2024.

Dnevna doza Lune - 2/3.03.2024 -Evrovizijska euforija, Poslednja Četvrtina Meseca i Venerinini izazovi


 Mart je stigao a sa njim i nova nada u nov mesec. Amin... Ovog vikenda imamo i evrovizijsku euforiju( zapravo niko ne gleda taj festival, ali zato je uredno twitter usijan od poruka svih onih koji ga ne gledaju). Konstraktica je mama festivala, a za njom i Zorja, videcemo dal će ove godine bitka da se vodi oko Vage, Ribe ili Device.


O ovom mesecu sam pričala na youtube live pa vam ostavljam video, da se ne ponavljam: 


Da vidimo šta nas čeka u prvom vikendu ovog meseca: 


Subota, 2.03.2024.

Mesec završava zadnju fazu znaka Škorpije i u ranim jutarnjim časovima donosi trigon sa Neptunom što može biti nežno, maštovito, fino, suptilno, kreativno, sa jakim predsećanjima, ali nekom novom energijom u odnosu na prvi dan marta. Sunce je od juče u sekstilu sa Jupiterom pa nosi neki vid pozadinske zaštite.

Mesec prelazi u znak Strelac od 14:57. On će tokom celog vikenda sve do ponedeljka večernjih časova boraviti u vatrenom znaku Strelca i unesiće ipak neki optimizam veru i akciju. Potreba za avanturama, istraživanjima, novim, uspehom, putovanjima, učenjem, ali postavljanjem mnogih emotivnih pitanja biće u prvom planu. Biće mnogo filozofiranja, teorija, različitih mišljenja ali u praksi će se sve dešavati suprotno.S obzirom da je Strelac vatreni znak, svakako može pokrenuti više smeha, hedonizma, energije.Ako ste prethodnih dana bili brižni, kao da će se pomeriti ta energija i možete se osećati ipak oslobodjenije. Može biti mogućnosti, da neke sitnije probleme ipak rešite ovog vikenda. 

Energija pomalo divlja, nestrpljiva sa pripremom na vrlo tenzičan aspekt izmedju Venere i Urana pa ovog vikenda pripazite ipak na reakcije, emotivne odnose, jer može biti haotičnosti, histerije, naglih prekida, neprijatnih iznenadjenja, naglih troškova i neplaniranih promena planova. Taktiziranje jeste nešto što će nam biti potrebno, ali i balans, ali ne zaboravite da može dolaziti do lakog vredjanja i eksplozivnosti.

Mesec će imati i sekstil sa Plutonom od 17:20 i tu negde možemo da se osećamo ubedljivije, jače ili da očekujemo neke bitne vesti i dešavanja.  Mesec će biti u praznom hodu od 17:40-23 i može doneti pomeranje obaveza, kašnjenja i blage oscilacije. 


Kada smo pod uticajem Meseca u znaku Strelca , možete imati potrebu da upoznajete nova mesta, da istražujete probate neki novi sport ili pokrenete neku novu emotivnu avanturu. Ako vam neko traži odgovor, recite istinu, to će biti za dobro te osobe.Poradite na svojim slabim tačkama i ne gajite samopopustljivost! Potreba za verom, duhovnim razvojem može biti važna. Briga o životinjama, prirodnoj sredini i saosećanje kao i veći uticaj kolektivne empatije biće značajan. Posebna potreba za pravdom biće važna, pa šta god da se desi, znaćete da imate otvorene karte.


Nedelja, 3.03.2024.

Nedelja može biti praćena tenzičnim i promenjivim aspektima. Mesec i Saturn mogu pokrenuti zatvorenost, udaljenost, opterećenja, preosetljivost, konfuziju, kašnjenja ili uspavanost u periodu od 10h.  Izuzetno dramatičan aspekt Venere i Urana biće u najvećoj snazi od 14h i može nositi napetost i nervozu, koja posebno može biti praćena i emotivnim dramatičnim dogadjajima. 

Poslednja Četvrtina Meseca u znaku Strelca u kvadratu sa Suncem iz znaka Riba od 16:23 posebno može pojačavati konfuziju, gubitak vere, izgubljenost ili greške, nemir, povlačenje u sebe, preosetljivost kroz kontakte sa inostranstvom, lenjost.

Vreme od 19:15 može biti aktivnije i bolje praćeno dinamikom, i kao nekim lakšim rešenjima i budjenjem. To vreme može biti povoljno za izlaske, takmičenja, sport ili vidjenje sa prijateljima. 

Ovaj vikend iako nosi bolje raspoloženje, ipak može imati nagle oscilacije i sklonost promenama raspoloženja. Biće čas optimizma, čas nagle brige i povlačenja. Ipak može dolaziti i do neočekivanih ličnih dogadjaja i iznenadjenja, osećanja potrebe za slobodom i nečim neobičnim.

Lp vikend, Astro Luna





Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski