среда, 6. март 2024.

Dnevna doza Lune - Mart 6


 Mars i Uran iako najavljeni za napet aspekt preko vikenda, ipak vrse uticaj. Juće je došlo do pada društvenih mreza, ali uz vrlo manipulativni aspekt Merkura i Neptuna iza toga može stajati ipak niz neslučajnosti. Medijski ratovi oko pobednika Evrovizije, opravdanja, objašnjenja, stavljanje u prvi plan skrivenih tajni, mogu se pročitati u novinama. Medjutim, uz sve te prepostavke, negde nam za sada ove nedelje treba da se malo izolujemo od svega " suvišnog" i da gledamo svoja posla, pratimo svoja osećanja i ciljeve, ali da se svakako i saosećamo sa odredjenim situacijama. Humanitarni rad, empatija prema onome što je ljudski jeste i negde poruka neba....

Uticaj Meseca u znaku Jarca u svojon zadnjoj dekadi može povećati praktičnu, i dalje ozbiljnu ali korisnu prirodu današnjeg dana. Završetak starih poslova, pokretanje novih, duboka razmišljanja o propuštenim stvarima, kontakt sa prošlošću, odgovornost.

Mesec će tokom celog dana imati dobre aspekte. Njegov sekstil sa Suncem može povećati da imamo dobar smer izmedju potreba, želja, svog identiteta, pravila, dnevnih i poslovnih aktivnosti, ali i emocija.

Trigon Meseca i Urana povećava potrebu za ubrzanjem, adrenalinom u stvarima koje nam prijaju, ali i može uticati na neočekivane susrete, rešavanja sitnijih problema u hodu, a opet i nekih susreta koji mogu imati pozitivan efekat.


Mesec i Merkur takodje u skladnom sekstilu oko 14h mogu pogodovati poslovima vezanim za posredovanja, kupovinu, trgovinu, ali može biti povoljna za učenje, davanje ispita, dogovore koji su kasnili u prethodnom periodu ili potpisivanju i dobijanju vesti. Kontakti sa starim klijentima, prijateljima mogu pogodovati ovim uticajem. Sklad reči, komunikacije i emocija može biti dobar. Mudrost je nešto što nosi i današnji dan i što može pomoći u dilemama.

Vrlo romantičan, senzitivan, maštovit i kreativan trigon Meseca i Neptuna u večernjim časovima može doneti pozitivne aktivnosti. Dobro vreme za umetnost, izlaske, manje zabave, kreativni rad, ljubavne sastanke ili druženja sa prijateljima. I danas treba uložiti energiju, pojačavati volju i možete imati prilike da se oslobodite i nekog rpethodnog tereta. Možete dobiti zanimljivije informacije, ali razmišljati o budućim putovanjima. Povoljan dan za zaposlenja/ unapredjenja/ usavršavanja/ edukacije.


Srećno - Astro Luna  

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski