петак, 19. април 2024.

Dnevna doza Lune - 19.04.2024


 Mesec deluje pomalo usamljen putujući i danas kroz znak Device. Medjutim, danas na nebu imamo i neke promene koje mogu biti krajnje pozitivne.


Retrogradni Merkur i Venera dolaze u snažnu konjukciju na 17 stepenu znaka Ovna. Ovo može biti srećno vreme za važne emotivne pozive, dogovore, ali da rečima pokažete svoju ljubav. Možete biti dobri u posredovanju ili povezivanju nekog dobrog dela ili imati mogućnost zanimljivih upoznavanja. Odlično vreme za manje kupovine, ili da jedan deo dana posvetite malo i sebi. Rx Merkur i Venera se spajaju danas i u konjukciju sa Hironom, ali i Severnim Mesečevim  čvorom dajući neki vid suočavanja, ali i emotivnog čišćenja.Mogu pokrenuti veće lične akcije i inicijativu, ali šarm, lepotu, lični doprinos u odnosu na druge. Iako Kiron može ukazivati na ranjivost, ipak danas mnogiod vas mogu osetiti olakšanje posle niza teških dana ili neki vid unutrašnjeg oslobadjanja. Ipak, generalno gledano, ne žurite sa zaključcima, jer još uvek imamo period nesporazuma.




Od 16:01 Sunce prelazi u prvi zemljani znak - znak Bik, i Bikovima možemo čestitati rodjendan jer dolazi njihovo vreme. Tranzit Sunca u znaku Bika pokrenuće veću estetiku, strpljenje, ali želju za uživanjem i sigurnošću. Bikovi imaju zaštitu kroz veliku konjukciju Jupiter Uran ove nedelje i mogu računati na podršku neba, ali im se i Venera kao vladaoc prebacuje od 29.04. u znak Bik pa mogu delovati srećnije i sigurnije.I Merkur sredinom sledećeg meseca prelazi u njihov znak, pa će se osloboditi većeg stresa, troškova i moćiće da uživaju.


Mars u znaku Riba naćiće se u sekstilu sa srećnim Jupiterom iz znaka Bika  pa može doneti odličan spoj intuicije, sreće i zaštite, hrabrosti u stvarima koje planirate.Možete dobiti neočekivanu podršku ili pomoć ili imati osećaj da je vreme da pokrenete neke manje promene i inicijativu.Ovo može biti pozitivno vreme kroz kontakte sa inostranstvom, proširenje poslova, materijalne dobitke. Ovo je aspekt unutrašnjeg optimizma koji može otvoriti neka olakšanja koja  možete imati. Ovaj aspekt može doneti i entuzijazam kroz materijalne poslove, ali dobar predosećaj za ono što sledi.


Kasni večernji časovi mogu izazivati ipak neku opštu tugu, depresiju i prazninu, brigu ili opterećenje zbog opozicije Meseca i Saturna. Ovaj aspekt može pojačati umor,osetljivost kroz vremenske prilike,ali da stomak i creva, kao i stopala mogu biti pokazatelj stresa ili unutrašnje napetosti.Mogućnost sitnijih poslovnih migrena ili osećanja umora. Može dolaziti do nekog nepotrebnog samoispitivanja, nesanica ili prevelikog opterećenja detaljima.


Srećno - Astro Luna


# srećno bikovi# retro merkur i venera ponavljaju neke priče# mesec u devici


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski