понедељак, 22. април 2024.

Dnevna doza Lune -22.04.2024.

 

Dan planete Zemlje. Poseban dan jer nam je u interesu da se zamislimo i razmislimo o našem kolektivnom postojanju na ovoj planeti. 

Nedelja koja je pred nama  je interesatna i zbog predstojećeg Punog Meseca u znaku Škorpije 24,ali posebno direktnog kretanja Merkura sa 15 stepena znaka Ovna. Svakako, da posle Punog Meseca imamo mogućnost da se malo oslobodimo i prethodnog velikog opterećenja praćenog većim delom ovog meseca.


Mesec u Vagi od juče. Potreba za balansom, emocijama iako sve teži nekom disbalansu.Velika konjukcija Jupitera i Urana može mnogimaotvoriti oči i okrenuti ih ka većim promenama. Medjutim, promene nikako ne idu naglo, traže ili su tražile prethodna prepoznavanja.

Opozicija Meseca i retrogradnog Merkura od 14;15 posebno može loše uticati na komunikaciju na polju partnerskih odnosa i pokrenuti nesigurnost, vaganje, ranjivost,povrede i razočarenja. Pripazite na reči, jer sitnije greške mogu postati krupnije. Možete osećati neki vid nepravde i ljutnje.Problem sa emotivnom komunikacijom posebno pojačana. 

Retrogradni Merkur u konjukciji sa čvorovima može biti povezan sa našim mislima prema prošlosti, ali i suočavanjem sa nekim ranjivim tačkama. Možete imati potrebu da posetite ili obidjete mesta i ljude za koje ste bili vezani ili ste negde nešto doživeli.Ipak, danas pisanje može doneti zdrastvenu pomoč,kao i razgovori sami sa sobom. 

 Sunce i Pluton mogu doneti bes autoriteta, ali vladara, neprijatnosti kroz poziciju položaja ili velike pritiske da se mnoge kolektivne promene dese, uglavnom na silu i pod uticajem jačih prema slabijima.


Venera u polusekstilu sa Uranom može ipak iako na današnji pomalo ranjiv dan neku potrebu za uzbudjenjem, promenama i transformacijama.Možete imati mogućnost novog upoznavanja ili susreta koji može doći kao poklon sa neba. Može dolaziti do neočekivanih dobitaka ili poklona.Mogućnosti nekih promena na polju ljubavnih odnosa. 


Srećno - Astro Luna 







Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski