четвртак, 16. мај 2024.

Dnevna doza Lune -16.05.2024.


 U prvoj četvrtini Meseca smo, a već uveliko ulazimo u drugu polovinu ovog meseca. Ovaj mesec prolazi dok trepnes.

Danas Mesec u Devici pokreće jednu praktičniju, umereniju, ali radnu energiju. Analiza, detalji, potreba da se sve proveri, ali organizuju svi oni najmanji detalji . Zbog aspekta Meseca i Merkura koji samo što je krenuo kroz znak Bik, danas možemo imati odlične aspekte za poslovne dogovore, učenje, pisanje, komunikaciju u vezi sa zdravljem, ulepšavanjem, i potrebu da nešto očistimo.

Dobar dan za sastanke, potpisivanje papira, uredjenje doma. Osećanja jesu pod malo većom kontrolom, ali se mogu iskazati rečima. Odličan dan za poziv na neku večeru, ručak, možda i neko razjašnjenje ako je bilo nesporazuma. Danas uglavnom neće biti biti nekih slučajnosti sve može da se odvija planirano.

Današnji dan može biti dobar da započnete dijetu( zdraviji način ishrane), postite, ili da pređete na laganiju ishranu.Ukoliko čekate bitniji poziv, može stići, posebno poslovno.Posebno dobar dan za nabavku ili kupovinu sitnica koje vam znače.

Danas treba i zaposliti sebe, jer osećanje korisnosti, produktivnosti može biti dobro. Razgovori za posao mogu dobro proći.

Merkur je ušao u znak Bik, a o njemu sam detaljnije pisala na svom zvaničnom sajtu, koji možete pročitati: Link: https://astroluna.rs/planete/merkur-u-znaku-bika-od-15-05-3-06-2024/


Srećno - Astro Luna

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski