четвртак, 9. мај 2024.

Dnevna doza Lune -9.05.2024.

Praznici su prosli. Grad se polako puni. Mlad Mesec u Biku podlozan zastitom Saturna. Vreme rasta, razvoja, prolećnog budjenja u naredne dve nedelje do Punog Meseca, pa navalite na obaveze i poslove i vratite se u normalu. 


Mesec od nešto više od ponoći prelazi u vazdušni znak Blizance. Merkur u polusekstilu sa Uranom danas može podstaknuti više komunikacije, novih ideja, pravljenja manjih promena, razgovora, pa će danas telefoni biti usijani. Danas možete neočekivano menjati svoje navike ili uvesti neke promene u svoju svakodnevnicu. Moguče i neočekivane vesti, ali susreti. Danas možete pokrenuti genijalnost i kreativnost, ali mislima možete biti više usmereni na vreme koje dolazi. Danas može biti korektan dan za putovanja, sitnije kupovine, druženja. Veći akcenat na učenju, odnosima sa rodjacima i osobama iz najbližeg okruženja. 



Uticaj Meseca u Blizancima imaćemo do subote ranih jutarnjih časova. Njegov tranzit može pokrenuti: 

- više humora, tračeva, radoznalosti za nove teme

- započinjenje novih stvari, pisanje, odlično vreme za prezentacije

- logičnije odluke, ali ipak potrebu da emotivne stvari više čujemo ili da govorimo o svojim osećanjima

- odlično vreme za sticanje novih prijatelja

- pozitivno vreme za ples, decu, igru


Mesec će od 4:50am biti u snažnokm trigonu sa Rx Plutonom i može pojačavati jake snove, unutrašnju snagu, fizičku privlačnost. Ovaj aspekt može pokrenuti veću motivaciju u prvom delu dana ili potrebu da preuzmete stvari u svoje ruke. 

Sekstil Meseca i Marsa od podneva mogu pokrenuti i odlične aspekte kroz fizički rad/ aktivnosti, takmičenja, školu, ali jače emotivne susrete. Možete osetiti veću motivaciju i balans izmedju mentalnog i fizičkog dela. Možete pokazati smelost ili hrabrost da rešite nešto što vas je mučilo. Ipak, pokušajte da danas kontrolišete impulsivnije reakcije jer mogu stvoriti dodatne probleme. 

U pojačanju alergije, kao i problemi sa disajnim organima, dok hronični bolesnici mogu osećati veći napor kroz predeo ruku i ramena. 

Srećno - Astro Luna


O važnim aspektima u ovom mesecu možete pogledati na mom youtube kanalu: 






 

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski