уторак, 4. јун 2024.

Dnevna doza Lune -4.06.2024.


 U iščekivanju da se promeni vlast, kolektivna patnja,stanu ratovi i dodje neko bolje vreme,  stalno nešto čekamo i nečemu se nadamo. A zapravo za sreću je potrebno tako malo. Srce koje podseća na one male momente kada nas mali detalji i sitnice traže da ih primetimo. 

Utorak, Marsov dan. Mesec u Biku spreman na ušuškanost. A danas imamo tri srećna aspekta, a generalno gledajući ovaj mesec, današnji dan je po univerzumu prilično srećan dan. Danas nadjite vremena za sebe i drage ljude. Pročitajte ili kupite neku novu knjigu ili časopis koji će vam pomoći u nečemu što volite. Pročitajte današnji horoskop, zašto da ne..? Pozovite prijatelje i drage rodjake. Organizujte neki spontani party. Pronadjite novu letnju playlistu. Obojite dan u svoje boje....

Merkur je zaplovio u znak Blizance i u trigonu sa Rx Plutonom u znaku Vodolije može da pokrene neku autentičnost, promene i veću ubedljivost u komunikaciji, jaču unutrašnju snagu u učenju ili jaču mentalnu svest i posvest. Radoznalost koju nosi Merkur može da pokrene interesovanje za neka istraživanja, tabu teme ili nešto sl. Možete doći do istine ili nekih bitnih informacija. Drugi mogu da vam daju i motiv da se više borite.

Od nešto više od podneva Merkur i Jupiter će se susresti u konjukciji. Bez obzira što je Jupiter u izgonu može da pokrene želju da nešto naučimo, može da donese i zaštitu djacima/ studentima, može biti krakotrajnih putovanja, a Blizanci danas mogu da imaju pregršt ponuda, poruka i nekih dodatnih dešavanja. Ovo je jako dobro vreme za dodatne hobije ili neke dodatne aktivnosti, popravke auta, sredjivanje vozačke ili sredjivanje papirologije. Ukoliko očekujete vesti iz daleka, može nešto stići.Pripremite se i da neke  planove odložite ili svoj raspored promenite malo se priladjavajući i drugima. Možemo više vremena provoditi pored tv, telefona, odgovarajući na emailove. Možemo biti inspirativniji. Polje pisanja, pokretanja novih ideja, poslova mogu biti interesatni pod ovim aspektom.


Sunce i Venera  od 17:36 u konjukciji. Ovo je jako pozitivan aspekt da budemo svesniji sebe i svojih potencijala, a posebno povoljan za karijeru, ali za zaljubljivanje, izlaske, važne susrete ili upoznavanje bitnih osoba koje mogu ući u naš život. Pod ovim aspektom može biti mogućnosti za neki dodatni novac, olakšice ili završetak nekih finansijskih stvari. 

Mesec će danas primati stabilniji aspekt sa Saturnom pa će nas danas podsećati da u nekoj euforiji, ne smemo zaboraviti na odgovornost i bitne obaveze. Možemo prebroditi prethodne strahove ili brige dobrom pričom sa drugima, jer današnji dan može biti dobar za savetovanje, posredovanje i razgovore. Podrška može dolaziti od starijih ženskih osoba. 

Danas je preporuka umerenosti u hladnijim pićima ili hrani, jer grlo može biti osetljivije. Potreba za emotivnom harmonijom, razgovorima o poslu, ljubavi, druženjima sa prijateljima i opuštanjem biće važno.


Srećno - Astro Luna


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski