четвртак, 6. јун 2024.

Dnevna doza Lune - 6.06.2024.-Mlad Mesec u znaku Blizanaca


 Mlad Mesec je uvek ciklus obnove emocija i svakog meseca postavke naše duše i iskustva na nov početak....


6.06. bitan dan za ovaj mesec je Mlad Mesec od 14:39 je na snazi pa ćemo imati naredne dve nedelje koje mogu otvoriti nove mogućnosti,ideje, planove. Ovaj Mlad Mesec je u većem obimu značajan i zbog snažne konjukcije Meseca, Venere i Sunca na 16 stepenu koja govori o važnoj kolektivnoj prekretnici da ciklus ratova ili skrivenih manipulacija se smiri. Ljubav može biti u ovom ciklusu najače " oružje" protiv svega nakupjenog, negativnog i lošeg. Zato gajite ljubav i prenosite je, bez obzira na okolnosti.

Konjukcija Mladog Meseca sa Venerom na 16 stepenu može pojačavati zadovoljstvo, jake životne susrete i prekretnice ili neka olakšanja. Medjutim, s obzirom da nas preko vikenda očekuje kvadrat izmedju Venere i Saturna,znači da sve što očekujemo ili nam stoji tražiće i mnogo strpljenja i odbacivanja i stavljanja tačke na sve što nije valjalo u prethodnih godinu dana, dok na kolektivnom nivou mnogo strpljenja da bi se prethodni loši dogadjaji smirili.

Ipak ovaj junski Mlad Mesec može biti idealan za venčanja, proslave, završetak težih emotivnih odnosa, zabavljanje, ali pronalaženje srodne duše.

Ovaj ciklus može posebno biti značajan za Blizance, a može pogodovati Vodolijama i Vagama.  Može biti veoma značajan osoba koje imaju Mesec u Blizancima izmedju 11-22 stepena.U malom padu mogu biti promenjivi znaci Strelac i Devica, ali i Ribe koju mogu osećati izvesnu konfuziju i umor u ovom ciklusu, koju svakako slobodnom voljom mogu menjati.


Zanimljivo je da je Venera od avgusta 2023 izlazi kao jutarnja zvezda pre Sunca.Iako neće biti vidljiva u ovom ciklusu od 24.07. ove godine zalaziće kao večernja zvezda iza Sunca sve do 15.03.2025.. Pošto je Venera boginja ljubavi i zadovoljstva ona ovom promenom može naglasiti veći uticaj ljubavi i zadovoljstva posebno u teškim okolnostima ili uticati na izvesna ratna primirja.

Iz tog razloga ovaj Mlad mesec može imati i neki vid kolektivne prekretnice. Ovaj Mlad Mesec će se dešavati na dosta bitnoj zvezdi Rigel koja se nalazi na 17 stepenu znaka Blizanaca. Zvezda Rigel utiče na miroljubivu energiju, podršku.

Ono što ćemo imati u vreme ovog Mladog Meseca  od 19:15 je kvadrat Meseca i Saturna. Koliko god da je ova faza zaljubljiva, nosi mnogo planova,smeha, opuštenosti, za sve što želite tražice vreme, strpljenje, umerenost,i da uložite dosta energije. 

Sam dan može nositi odlično vreme za novac, poklone,putovanja,upoznavanja,medjutim večernji časovi mogu nositi i izvesna ograničenja u komunikaciji, učenju,dogovorima ili zabrinutost, strahove da rešite problem koji stoji duže vremena. Može biti suočavanja i razdora izmedju onoga što smatrate da je ljudski i onog što osećate. Onima koji žele da stave tačku na duže odnose, može biti veoma teško, jer bilo koja opcija neće nositi lakoću. Pokušajte danas da dišete punim    plućima. Da malo brige ostavite u neku kutiju sa strane. Jer Venera i počinje ciklus šanse za nov početak i da umesto trošenja energije na ono što ste zaključili/ osećali, treba živeti spontano i sa novom energijom.

Srecnoo - Astro Luna





Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski