среда, 25. септембар 2024.

Dnevna doza Lune -25.09.2024.


 Mesec kroz ceo dan u svom domu -znaku Raka. Dom, ušuškanost, intezivne emocije, raspoloženje malo može da varira, a prisutna može biti danas i veća preosetljivost i ljutnja. Potreba za zaštitničkim odnosom, ali sigurnošću vrlo pojačana. Potreba za opuštenošću. Kreativne sposobnosti, saosećanje i intuicija trebaju danas da budu važne i kao vodič kroz današnji dan.

 U povećanju prehlade. Emocije mogu uticati na stomak, a današnji dan posebno savetuje o brizi o ishrani, jer može dolaziti do problema sa varenjem. Ljuta, previše začinjena hrana, ali obrok u ljutnji posebno može loše delovati na želudac. Lagani čajevi, mir u toku obroka i dobar san danas će posebno biti važni za imunitet, ali i kontakt sa vodom kao čistač svih stresova u toku dana. 


Opozicija tranzitnog Merkura u Devici sa R Neptunom u Ribama pojačava senzibilnost, laži, podvale, maglovitost i zaboravnost, ali mogućnost čak i nekih razočarenja. U povećanju umor, loša koncentracija, mada kreativnost. Trebalo bi poslušati sebe i izbegavati uticaj drugih, a posebno treba obratiti pažnju na koncentraciju u saobraćaju i učenju! Takodje, ako nešto potpisujete ili plaćate, obratite pažnju da ne dodje do neke greške! U emotivnom odnosima mogući nesporazumi, nejasnoća, tuga ili mentalno nerazumevanje. Izbegavate velike odluke ili dobro razmisliti pre važnih odluka! Ovaj aspekt može pokrenuti lagarije, ali psihološuku osetljivost kroz poslovni deo. Opreznost sa lekovima, ali i porocima! Ne raditi stvari na svoju ruku, već tražiti savet stručnih osoba!

Mesec u Raku od 14:40 u snažnoj konjukciji sa Marsom može pokrenuti ljutnju, preosetljivost, osećanje samoodbrane, vraćanje na stare rane ili prošlost, sukob sa autoritetima, ali i sklonost većoj nervozi i agresivnosti. Teško prihvatanje kritika, detinjasto ponašanje, neumerene reakcije. U povećanju nervoza kroz majstore, odnose sa majkom, pojačane probleme sa vodom ili štete.Na emotivnom nivou brze i kontradiktorne reakcije. Pokušati smiriti stvari i razmišljati pozitivno!

Trigon Meseca i Rx Saturna oko 20h smiruje malo emocije i donosi bolji fokus, odgovornost za preuzimanje više obaveza, ili bolji unutrašnji mir. Ceo dan traži prijateljski, miran način da se reše i zategnuti odnosi. Zagrljaji i poljubci mogu popraviti mnoge situacije.


Budite dobro - Astro Luna








Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski