петак, 18. јануар 2013.

PREPORUKA GRADOVA I ZEMALJA -BLIZANCI



6.06.1523,11:30am, Stockholm osnovana Kraljevina Švedska.Švedska je rodjena u veselom znaku Blizanaca sa Mesecom u ribama( narod koji teži duhovnoj nadogradnji miru), sa podznakom na 21 stepenu Device koja samoj državi traži red, disciplinu, ravnotežu, ali jaku okrenutost ekonomskoj ravnoteži.Ovo je nordijska zemlja u Skadinaviji na severu Evrope.Glavni grad je Stockholm.Švedska je godinama Monarhija sa poreznim sistemom koji kontroliše parlament(mars u devici u 12).Transport i komunikacija su najbitnije za Švedsku( znak blizanci), radi veličine zemlje i razbacanosti prirodnih bogastava( jupiter, mesec, saturn i neptun u ribama).Ovo je i zemlja sjajne muzike u šta smo se mogli uveriti na ovogodišnjem takmičenju Evrovizije koja će biti domaćin sledeće godine, što je svakako značajno da će biti praćeno sjajnim Jupiterom u blizancima, pa će Švedska biti na pozitivnom glasu.Švedska klima je vlažna, u južnim delovima malo toplija.Sama država je podeljena na 21 regiju.Inače spada u zemlje sa najdužim životnim vekom.Svim ljubiteljima putovanja, ali onima koji imaju sličan položaj u svom horoskopu preporuka da posete ovu interesatnu zemlju koja vas izuzetno može iznenaditi svojom gostoprimljivošću, ravnotežom i udhom naroda.



23.05.1387 rodjen je grad Ženeva u veselom znaku Blizanaca sa podznakom u znaku Device( red, rad, disciplina) i Mesecom u znaku Lava( pa daje poseban sjaj, glamur, ali mir uspešnim osobama).Ženeva je drugi grad u Švajcarskoj, pripada globalnom centru, centru diplomatije i rangiran kao deveti finansijski centar sveta.


REPUBLIKA ARGENTINA, rodjena je 25.05.1810 u vazdušnom znaku Blizanaca( znaku igre, sporta, zabave), sa podznakom na 24 stepenu Lava i Mesecom u Blizancima, pa je ovo zemlja posebnog duha, idealna za turiste.

LENJINGRAD(SANKT PETERBURG) rodjen je 27.05.1703. u znaku Blizanaca sa podznakom u znaku Lava( drugi po veličini, poseduje status federalnog grada i administrativnog centra) sa Mesecom u Devici( grad izuzetne kulture i mira)


GRČKA -zvanično Helenska Republika, rodjena je 1.06.1973. u znaku Blizanaca sa podznakom u Devici i Mesecom u blizancima koji nosi prilagodljivost druželjubivost i smisao za muziku grčkog naroda.


GETEBORG -drugi grad po veličini u Švedskoj, rodjen je 4.06.1621. u vazdušnom znaku Blizanaca sa podznakom u Devici sa Mesecom u Strelcu.Poznat kao Univerzitetski grad, pogodan za mlade ljude, a poznat po filmskom festivalu i godišnjim manifestacijama u celoj Skadinaviji.Poznat po dobroj kuhinji, ali najboljim kuvarima.Topla preporuka svim Blizancima da ga posete!!!!


NORVEŠKA-7.06.1905. rodjena u znaku Blizanaca sa podznakom u Devici i Mesecom u lavu.( što nosi službeni naziv Kraljevine)Za one koje vole krstarenja, planinarenja,skijanje ovo je idealna zemlja.

INDIANAPOLIS( USA)-glavni grad američke države Indijane, rodjen je 7.06.1820. u znaku Blizanaca sa podznakom u znaku Strelca i Mesecom u Biku.Grad preporučljiv po centru kulture, muzike, sporta, velikom broju univerziteta i divnim parkovima.



INZBRUK(glavni grad savezne države Tirol -Austrija) rodjen je u 9.06.1237 u znaku Blizanaca sa podznakom u Devici sa Mesecom u Strelcu.Bio domaćin 2012 mladih Olimpijskih igara.Kulturni ali sportski centar.Idealan za odmor.


BRISEL( BELGIJA) rodjen 10.06.1229 rodjen u znaku Blizanaca sa podznakom  u Devici i Mesecom u jarcu( grad jake tradicije).Poznat po dobroj kuhinji, barovima, i dobrom pivu.






Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski