петак, 18. јануар 2013.

PUTOVANJA-PREPORUKA GRADOVA I ZEMALJA



MALA PREPORUKA GRADOVA I ZEMALJA ZA OVNOVE



Bonn( nemački grad u Rajskoj oblasti), grad rodne kuće Betovena rodjen je na dašanji 28.03.1286 u znaku Ovna sa podznakom u Lavu i Mesec u Biku.Ovaj grad preporučujem svima onima koji imaju ovakvu kombinaciju.



Bombaj( Mumbai India)je vodeći svetski centar Indije.Ovaj grad je središte indijske kinematografije, a Bombajska luka najveća u svetu.Ovaj grad preporučujem, sunce na 7 stepenu Ovna, ascedent na 29 stepenu Raka i Mesec na 24 stepenu Device, svim osobama ove kombinacije.


Virigin Island( Devičanska ostrva) nastala 31.03.1917, arhipelag u Karipskom moru, podeljen na dve zone, Britanska devičanska ostrva sa istoka i severu deo Ujedinjenog Kraljevstva.Kristofer Kolumbo je nazvao ostrva " Svete Ursule i 11 hiljada devica"( to nije slučajno zbog ascedenta na 5 stepenu device, sunca na 10 stepenu ovna i meseca na 25 stepenu raka.Topla preporuka!


3.04. je i dan grada Tokia(3.04.1457, sunce u ovnu, ascedent u devici( zbog toga je naglašena preciznost, tačnost i rad) i mesec( narod u lavu).Ovo je topla preporuka za sve osobe i ovakve astrološke kombinacije, a ko ne zna grad Tokio sastoji se od 26 gradova, 6 gradića i 8 sela.Smatra se centrom moderne tehnologije i gradom koji po svojoj veličini i izgledu liči na gradove iz naučne fantastike.


Gvadalaxara( Mexico)glavni grad meksičke savezne države Halisko.Značajan industrijski centar, ali grad poznat kao " Silikonska dolina Meksika".Rodjen u znaku Ovna sa ascedentom u Lavu i Mesecom u Ovnu, rodjen 29.03.1530.Svim Ovnovima toplo preporučujem!!!!!

Grad Venecija nastao 25.03.452 od plemena Veneti(sunce na 5 stepenu Ovna, ascedent na 10 stepenu Strelca, mesec u Škorpionu, svi oni koji natalno imaju ovaj položaj preporučujem ovaj divan grad)

LIVERPOOL( ENGLESKA)23.03.1229, RODJEN U ZNAKU OVNA SA PODZNAKOM U STRELCU I MESEC U VODOLIJI, SVIM OSOBAMA OVE KOMBINACIJE PREPORUČLJIV OVAJ GRAD!



ISLAMSKA DRŽAVA IRAN RODJENA JE U ZNAKU OVNA(1.04.1979., SUNCE U OVNU,ASCEDENT U STRELCU, MESEC U BIKU)



KRALJEVINA JORDAN -arapska država na Bliskom istoku.Rodjena u znaku Ovna sa ascedentom u Strelcu i Mesecom u Škorpiji.Spoj egzotike, harmonije i mira, preporuka!!!!!!





Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski