понедељак, 21. јануар 2013.

PUTOVANJA -PREPORUKA ZA ZEMLJE I GRADOVE ZA ZNAK ŠKORPION

AMSTERDAM- najveći grad Holandije rodjen je 27.10.1275. u vodenom znaku Škorpije sa podznakom u Jarcu i slobodoljubivim Mesecom u vodoliji koji nudi grad bez predrasuda, zabrana i potrebe za nečim modernim i naprednim.U Amsterdamu se nalazi najstarija berza, ali pripada cenjenom globalnom gradu.Vrlo je popularan kao turistički grad jer odiše sjajnom arhitekturom.Škorpijama je preporučljiv za život i rad.


ČEŠKA -rodjena 28.10.1918. u znaku Škorpije sa podznakom u Jarcu i Mesecom u lavu.Ova kontinentalna država koja je dosta stradala u Drugom Svetskom ratu( što je razlog i uticaja zodijačkog znaka) odiše nekim mirom, dostojanstvenošću i otmenošću.Poznata po prvom univerzitetuu Evropi, a Mocart je dosta bio vezan za grad Prag.Zemlja hokeja na ledu i lepih predela.Škorpijama naklonjena i kroz odmor i kroz život u ovoj zemlji.


BERLIN -rodjen 28.10.1237. u znaku Škorpiona sa podznakom u Jarcu i Mesecom u vodoliji, pripada drugom gradu Evropske Unije posle Londona.Iako je dosta bio uništen u vreme Drugog Svetskog rata, kao i šezdesetih godina za vreme studentiskih nemira i preživeo mnoge transformacije Berlin je grad koji danas odiše lepotom, mirom, dinamikom, sjajnim zološkim vrtom koji je najstariji u evropi, a grb na kapiji Berlina je medved.Sjajan Škorpijama za život, rad, odmor, ali obrazovanje.


TURSKA-država jugozapadne Azije i vrlo malog dela jugoistočne Evrope rodjena je 29.10.1923. u znaku Škorpiona sa podznakom u Raku( važnost tradicije, vere, porodice) sa Mesecom na 29 stepenu Blizanaca.Ova lepa i bogata zemlja nalazi na obalama Crnog, Mramornogi Sredozemnog mora.Zemlja jakih vrednosti, istorije i kulture, kao i vrlo interesatne kuhinje.Topla preporukama Škorpijama kroz odmor u ovoj zemlji!


PANAMA -najužnija država Centralnog dela Amerike rodjena je 3.11.1903 u znaku Škorpije sa podznakom u Biku i Mesecom u ovnu koji ukazuju na državu sjajne energije, temperamenta.Ova interesatna zemlja odiše hednizmom, zabavom i lepim predelima pa je Škorpijama idealna za odmor i život.


KAMBODZA -država u jugoistočnoj Aziji rodjena je 9.novembra 1953 u znaku Škorpije sa podznakom u Lavu i Mesecom u Strelcu je tradcionalna zemlja strogih pravila8 ne znam koliko ste znali ali u ovoj zemlji je zabranjeno korišćenje mobilnog, farbanje u plavo, izbori za mis ili otvaranje posrednih agencija) kao i pristojnije nošenje odeće tako da iako ova zemlja ima naglašen kulturni i duhovni uticaj verovatno će vremenom doći do oslobadjanja od ovakvih predrasuda.Za sad je tako.U Kambodzi su omiljeni sportovi fudbal i borilački sportovi, a njihova kuhinja je lagana, mada često koriste opasne životinje u ishrani.Za mnoge koji traže malo avanturistički odmor ova zemlja bi bila idealna za odmor i upoznavanje ove interesatne zemlje.


PORTLAND-američki grad u državi OREGON, rodjen je 10.11.1843 u znaku Škorpije sa podznakom u Vodoliji i Mesecom u blizancima, poznat kao " najzeleniji grad u Americi" više puta nagradjivan, ali za turiste poznat po dobroj zabavi, posebno baletu i operi i domu mnogih poznatih umetnika.Smatra se gradom koji ceni kulturu, nauku i koji je dosta živ.Škorpijama može biti zanimljiv za obilazak, ali i život.


ANGOLA -država na jugozapadu Afrike rodjena je 11. novembra 1975 u znaku Škorpije sa podznakom u Lavu i Mesecom u vodoliji je zemlja poznata po prirodnim bogastvima posebno nafti i dijamantima( podznak Lav).Odiše sjajnim vrednostima i duhom.Ovo je svakako zemlja koju treba upoznati jer Škorpijama može biti izazov.Životni vek stanovništva je jako nizak.Idealna za odmor i avanturizam.


POLJSKA -rodjena 14.11.1918. u vodenom znaku Škorpiona sa podznakom u Jarcu i Mesecom u ribama je zemlja izuzetnih prirodnih lepota, ali zemlja sjajnih filmskih umetnika i književnosti.Poseduje čak 10.000 jezera, preporuka ove zemlje Škorpijama kroz jedan lep odmor, obilazak jer odiše nekom jednostavnošću i posebnošću.


FIRENCA -glavni grad italijanske regije Toskane rodjen je 20.11.1781 u znaku Škorpije sa podznakom u znaku Vodolije i Mesecom na nultom stepenu Vodolije.Grad jake istorisjke tradicije privlači turiste širom sveta, ali je vrlo bitan grad po pitanju italijanske mode.Pripada velikom ekonomskom centru, pa je idealan Škorpijama za život, rad i odmor.

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski