уторак, 19. фебруар 2013.

ASTRO VREMEPLOV-19.02.

Na Današnji dan rodjen je Oskarovac Benicio de Toro( 19.02.1967., Sunce na 0 stepenu Riba donosi izuzetan talenat za glumu, Mesec u Blizancima izuzetnu intelegenciju, moć transformacije i svestranost).

19.02.1963. rodjen je dobitnik 4 Gremija-Seal, rodjen u vodenom vizionarskom znaku Riba sa vrlo vatrenim podznakom na 12 stepenu Lava.

Na današnji 19.02.1473 rodjen je prvi evropski astronom, lekar, pravnik, matematičar, vojni lider , diplomata Nikola Kopernik.On je napravio veliku revoluciju u shvatanju svemira, Meseca kao Zemljinog satelita.Rodjen u vodenom intuitivnom znaku Riba , sa ascedentom na 7 stepenu Device( stepen prava, diplomatije, pravde).Mesec mu je smešten na 5 stepenu Strelca koji nosi istraživački duh i završen crkveni doktorat.Prvi čovek koji je otkrio da se planete okreću oko Sunca.Kopernikova koncepcija je i dan danas vrlo cenjena u svetu.

Na današnji 19.021960 rodjen je sjajan muzičar, kompozitor Momčilo Bajagić -Bajaga, rodjen na samom prelazu iz znaka Vodolije u znak Ribe ( sunce je ostalo na 29 stepenu Vodolije) sa podznakom na 17 stepenu Raka koji pojačava emocionalnost praćen uticajem Meseca u Škorpionu.


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski