четвртак, 21. фебруар 2013.

ASTRO -VREMEPLOV -21.02.

Na današnji 21.02.1933. rodjena je sjajna američka pevačica NINA SIMONE( Sunce na 2 stepenu Riba sa ascedentom na 7 stepenu Vodolije donosi jednu originalnu, buntovnu, ali neobičnu muzičku prirodu okrenutu sebi, slobodi i okrenuti ravnopravnosti.I njeni tekstovi su mešavina originalnosti kojima je rušila granice).

Na današnji 21.02.1946 rodjen je engleski glumac -ALLAN RICKMAN( Sunce , Merkur i Venera u ribama donose izuzetnu emocionalnot i zatvorenost, maštovitost, pamtimo ga iz serijala filmova o Harry Poteru, kao i romantičnoj komediji Ustvari ljubav), a njegov Mesec u škorpionu donosi duboku pronicljivost i oštrinu u njegovim ulogama.Mars i Saturn u raku je nosio rani gubitak oca, kao i njegovu stalnu potrebu da zaštiti i brine o porodici kao dosta mlad.Jupiter u vagi pojačava senzibilitet i donosi lepe manire, ali Alanove prioritete koje će usmeriti na mjuzikle i pozorište.

Na današnji 21.02.1979. rodjena je glumica i pevačica - JENNIFER LOWE HEWITT(posebno interesatna u seriji " Šaptačica duhova"), rodjena u vodenom znaku Riba sa podznakom na  1 stepenu Škorpiona koji pojačava harizmu, a kontakt Urana i Marsa jednu revoluionarnu humanu prirodu, povremenu ekcentričnu koja teži nezavisnosti od malih nogu.Sukob idealizma i emocija sa razumom, ali sjajna odgovornost, dikcija praćena Mesecom i Venerom u jarcu.S obzirom da je već pokazala muzički talenat moguće je da će u daljem periodu više biti okrenuta novim muzičkim koracima.


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski