уторак, 26. март 2013.

RODJENI 26 MARTA

Na današnji 26 mart 1985,Teddington, Middlesex (United Kingdom), rodjena je engleska filmska i holivudska zvezda -Keira Knightley(rodjena na 5 stepenu Ovna, kraljevskom stepenu kao pokazatelju lepote, elegancije, ali slave, ali i sa konjukcijom Merkura i Venere u ovnu koji ukazuje na jednu otvorenu, ali direktnu i vrlo borbenu prirodu.Mars u opoziciji sa Plutonom je poseban znak da kada ova glumica nešto zacrta -ide ka tome.Mesec na zadnjim stepenima Bika mogu doneti probleme sa ishranom i emocijama posebno u opoziciji sa Saturnom sklonost depresijama, nezadovoljstvima.Počela je glumiti još kao devojčica, a proslavila se 2003. godine posle glavnih uloga u filmu ”Igraj kao Bekam” i trilogiji ”Pirati sa Kariba”. Potom je nastupila u nekoliko holivudskih filmova. Godine 2005. godini nominovana je za Oskara u kategoriji najbolje glavne glumice za ulogu u filmu ”Gordost i predrasude”.Ova temperametna glumica je od 2006 posebno napravila veliku medijsku pažnju.Vrlo je neposredna, ambiciozna, ali mislim da će joj često teret slave doneti lična nezadovoljstva.Ipak ima snagu da posle vrlo teških perioda izadje kao pobednik.Od nje se još puno toga može očekivati, čak jedan skoriji Oskar.

Na današnji 26. mart 1944 rodjena je baš jedna velika zvezda, muzička legenda, glumica i miljenica publike -DIANA ROSS(rodjena u znaku Ovna sa podznakom u Škorpionu koji je poseban znak borbe, izuzetne harizme i snage koju poseduje.Mesec u Biku na 13 stepenu je znak izuzetnih glasovnih mogućnosti.Pluton i Jupiter u lavu znak velike popularnosti i priznanja.Deset godina je ova pevačica predvodila čuveni ženski trio iz šezdesetih godina, "Supremes". Sa 12 hitova koji su bili na prvim mestima američkih muzičkih top-lista i milionima prodatih albuma, ova grupa je po popularnosti bila odmah iza "Bitlsa". Zbog harizme ove pevačice, sredinom šezdesetih menadžer grupe menja naziv grupe u "Diana Ross and the Supremes". Godine 1969. Dajana Ros napušta grupu i kreće u solo karijeru. Dva singla koja je izdala do 1970. godine bila su veoma popularna i Rosova postaje jedna od najpoznatijih solo vokala u svetu.Dajana se tri puta udavala i razvodila. Iz tri braka ima tri ćerke i dva sina. Poslednji brak, sa norveškim biznismenom Arneom Naesom, raspao se krajem 1999. godine.( uran planeta razvoda boravila je u njenom polju brakova, a venera prima prilično loše aspekte sa njenim natalnim Saturnom).Ne treba zaboraviti reći da je ova legenda skoro primila Gremi nagradu.Njen glas i posebnost i dana danas privlače pažnju publike.

Na današnji 26 mart1960 rodjena je još jedna zapažena dama( većina je pamti iz filma" Dirty Dancing") -JENNIFER GREY( rodjena u znaku Ovna koji se nalazi u Zenitu a prati ga 26 stepen Meseca u ribama koji pokazuje ples, muziku, jaku emociju koju prenosi na svoje filmove.Podznak je u vodenom znaku Raka, što ukazuje da je ova glumica izuzetno sentimentalna i okrenuta porodici, zdravom načinu života, ali poznatom ocu Oskarovcu Joel Grey).Ova maštovita glumica odaje utisak i stabilne i vrlo disciplinovane osobe.2010 je učestvovala u Plesu sa zvezdama gde je na pravi način pokazala kako dobro izgleda i u 50, u kojoj je i pobedila..Venera i Merkur i ribama znak je jake senzibilnosti i ljubavi prema sceni, a Jupiter i Saturn u jarcu znak sjajne vitalnosti i u kasnijim godinama.1987 imala je vrlo nezgodnu saobraćajnu nesreću o kojoj ukazuje Pluton u opoziciji sa Merkurom kroz 3 polje.Ima ćerku Stelu.Ova sjajna glumica je i veliki borac, jer je preživela rak dojke.

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski