петак, 29. март 2013.

RODJENI 28 I 29 MARTA

Na današnji 28.03.1965. u Beogradu rodjen je sjajan glumac Srdjan Todorović, Sunce i Venera u ovnu nose strast prema svemu u čemu učestvuje na visokom nivou, naravno glumački geni, ali Mesec u vodoliji lucidne genijalnost pomešana sa potrebom da bude svoj.Srdjan je veliki perfekcionista u svom poslu i neko ko ima svoj svet.Uticaj Neptuna i Saturna nosi mu potrebu za izolacijom i zbog toga ne želi da se po svaku cenu pojavljuje u medijima.Voli mir i talenat za muziku je nešto što je izgradio od malena.Zna da ceni svoje vreme, ali može biti impulsivno neobičan.Srdjan je rodjen u vatrenom znaku Ovna sa podznakom u vrlo harizmatičnom znaku Škorpije.To su strastveni temperament i dinamičnost iz koje izrasta nesalomiva volja i impuslivnost koju unosi Mars, kao dvostruki vladar horoskopa. Zbog ove kombinacije znaka i podznaka Srđan je sklon ekstremima. Kod njega je spojen ofanzivni i defanzivni Mars, što govori da se jednako dobro snalazi u navali, kao i u odbrani. Njega nije ni malo lako upoznati, jer mnogo toga je prikriveno ispod površine. Na prvi pogled deluje veoma spokojno i jednostavno, a u suštini je izuzetno komplikovan i daleko osetljiviji nego što pokazuje, čemu doprinosi i Neptun postavljen na samom Ascendentu.Teži slobodnom načinu života i ne voli da ga ni na koji način bude sputavan. Egzaktni aspekt Meseca i Neptuna ukazuje na izuzetnu senzitivnost, sklonost ka muzici, glumi i fotografiji. Veoma je originalan, inteligentan i intuitivan. Radoznao je i lako prihvata sve što je novo, moderno i neobično.Srdjan će biti izuzetno zaposlen od oktobra 2014, a pošto je izuzetno marljiv i skroman karijera bi će mu biti jako važna od rodjendana 2016.

Na današnji 28.03.1986 rodjena je muzička zvezda Lady Gaga, rodjena na 7 stepenu Ovna stepenu estetike, mode, pa je njen stil i oblačenja i nastupa jako neobičan, dok posebnu čar nosi Mesec u škorpionu koju nosi da će često biti sklona da šokira javnost i na pozitivan , ali i negativan način, u svakom slučaju ovo je vrlo jedna energična dama koja tek ima šta da ponudi javnosti!).Podznak u blizancima donosi svestranost, pokret, ali da ima smisao za ples.

Na današnji 28. mart 1970 rodjen je američki glumac i producent -Vince Vaughn( rodjen u vatrenom znaku Ovna sa podznakom u nešto diplomatskom ali vrlo šarmatnom znaku Vage).Poseban uticaj Jupitera iz znaka škorpije donosi markatnost i privlačnost, ali Mesec u strelcu sklonost idealizaciji, dobroti, finansijama i filmu.U njegovom horoskopu se stalno vidi medijska pažnja, promene, mnogo uloga, promena i dešavanja u privatnom životu( mislim da mu nikad neće biti dosadno).Voli izazove, pa ga možete videti od slatkastih komedija do ozbiljnih uloga.Koliko sam pročitala i politički je bio angažovan, što mislim da nije dobro za njega, jer može doživeti smanjenje popularnosti.Ipak, smatra se vrlo omiljenim iako će imati stalne uspone i padove u karijeri.

Na današnji 29. mart 1957 rodjen je sjajan glumac francuskog porekla -Christopher Lambert ( Sunce na 8 stepenu Ovna znaku mistike mu je dao sjajan uspeh u filmovima Gorštak, Gospodaru Majmuna, Legendi o Tarzanu).Uran u prvom polju pa u lavu je znak kratkovidosti, ali ekcentrične i neobične prirode.Sa dve godine došao u Ameriku, a potiče iz jako dobre porodice( otac mu je bio diplomata( sunce u zenitu trigon uran).Izuzetno originalan, ali emotivan zbog podznaka na 22 stepenu Raka.Često sklon prelomima, ali glumac sa jakim vizijama i mogućnostima, ali jakom strašću koji daje svojim ulogama( sunce, merkur, venera ovan zenit).Postojale su mogućnosti da je prolazio jače emotivne probleme u prošlosti, ali da često ima sukob izmedju realnog i mašte.Horoskop pokazuje da svaku svoju ulogu sprema temeljno i sa puno napora.

Na današnji 29.03.1979. rodjena je jedna od najlepših glumica -Katarina Radivojević.Zbog uticaja svoje vladajuće planete Mars sa Merkurom u ribama predodredjena od malena za glumu, muziku.Vrlo intuitivno povezana sa porodicom.Vrlo romantična, ženstvena i pomalo konfuzna.Mesec u ovnu je donosi rano sazrevanje, ali stalno traganje za nečim posebnim.Ova talentovana glumica posle jedne pauze, mogla bi napraviti jedan važan projekat od ovogNjena prva uloga je bila u TV seriji “Policajac sa Petlovog Brda”, koju je snimala od 1992-1994 i koja je imala veliki uspeh, a pored nje ovoj seriji glumili su i Milena Dravić, Ljubiša Samardžić, Nikola Kojo, Zoran Cvijanović. Išla je u Dvanaestu pa zatim u Petu beogradsku gimnaziju. Prvi veliko ostvarenje je imala u filmu “Zona Zamfirova”, a za ovu ulogu je dobila nagradu za najbolju debitantsku ulogu u Nišu. Zatim slede filmovi “Lavirnit”, “Pljačka Treceg rajha” i “Čarlston za Ognjenku”. rodjendana.Sanjar na javi!!


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski