субота, 9. март 2013.

RODJENI NA DANAŠNJI DAN -9 MART

Na današnji 9.mart 1964 rodjena je u Parisu, sjajna francuska glumica -JULLETTE BINOCHE( rodjena u znaku Riba znaku filma, posebno smešteno uz Mars u zenitu uz pomoć Jupitera na hrabrom 22 stepenu Ovna što znači da je rodjena glumica, sa podznakom u vrlo nežnom, porodičnom znaku Raka - potiče iz glumačke porodice.Mesec - vladaoc njenog podznaka nalazi se u malo zatvorenom, odmerenom i rezervisanom znaku Jarca u 7 polju( koji povećava tradcionalnost ali ona spolja i deluje tako, sa klasičnim stilom).Egzaltirana Venera u biku pojačava njen seksipil i dobrotu kroz društveni život, ali ova strpljiva glumica je vrlo rano započela glumačku karijeru-Imala 24 godina kada je dobila prvu veliku ulogu u filmu Filipa Kaufmana „The Unbearable Lightness of Being“. Taj performans doneo joj je mnogo nagrada i ponuda za glumu u budućim filmskim ostvarenjima kao što je „Tri boje: plavo“ (filmska trilogija Tri boje Kristofa Kiješlovskog) zahvaljujući kom je dobila nagradu Cezar za najbolju glumicu. Za istu nagradu bila nomonovana pet puta tokom karijere.

1996. igra Hanu, kanadsku medicinsku sestru koja leči ranjenog neznanca tokom Drugog svetskog rata, u filmu „Engleski pacijent“, zahvaljujući kom je dobila Oskara za najbolju sporednu žensku ulogu i pored favorizovane Luran Bakal.

Film „Čokolada“ donosi joj 2000. godine nominaciju za Oskara po drugi put. Ovaj film je snimljen po romanu Žoane Haris (nagradu je tad dobila Džulija Roberts za ulogu u filmu „Erin Brokovič“).Žilijet Binoš je najplaćenija francuska glumica. Ima dvoje dece: Rafaela (sa Andreom Haleo) i Hanu (sa francuskom glumcem Benotom Magimelom).Njen horoskop ukazuje da je sjajna majka i glumica, i da je veoma vezana za svoju zemlju pa je Holivud neće mnogo zanimati.Poseduje izuzetnu ličnu istrajnost i konzervativnost, pomešanu sa prirodnošću.Njen horoskop ukazuje da će joj uskoro desiti i velika ljubav koja bi mogla od 2015 pokrenuti želju da napravi ponovo nešto veliko van granica svoje zemlje.

Na današnji 9. mart 1955, u Rimu rodjena je jedna od najlepših žena sveta, italijanska glumica -ORNELLA MUTTI( rodjena u znaku Riba na 18 stepenu Sunca sa podznakom u Devici znaku potrebe za savršenstvom, i uticajem Meseca u vagi( za one koji ne znaju ona se trenutno bavi modom, 2008 je napravila je svoju liniju nakita u Parizu).Majka troje dece, sa jakim uticajem Marsa u biku koji označava njen seksipil pomešan sa urodjenom skromnošću.Mars u biku ( novac, plastične operacije, finansije partnera)predstavlja i položaj grudi po kojima je bila poznata i koje je osigurala uz dobru novčanu korist.Jupiter u raku ukazuje da će ona dosta raditi na projektima koje je želela u mladosti i da će biti vrlo posvećena dobrotvorom radu, porodičnom biznisu i modi u toku ove godine.Ova harizmatična glumica ostala je legenda, ali neko ko može biti primer ženama.Deluje vrlo opušteno i okrenuta je budućnosti, novim stvarima i jako je dobra majka.

Na današnji 9. mart 1960 rodjen je najtrofenijih trener Evrope, bard srpske košarke, Željko Obradović, rođen je u sazvežđu Riba sa podznakom Raka. Ova dupla vodena kombinacija ukazuje da su kod njega emocije u vrhu prioriteta i da se prelivaju na sve strane.Mesec se postavio u dominatnom Lavu, što ukazuje na naglašeni ego i vatreni temperament koji bujno reaguje kad je ego povređen. Brzo procenjuje ljude i njihove namere, i ne greši u tome, što ga automatski stavlja u nadređeni položaj. Pogotovo je sport naglašen kad vladar I polja u Lavu ima aspekt sa Marsom, kao što je u njegovom slučaju. Ovo je aspekt izrazite želje da se uspe u životu, da se bude poštovan, cenjen i uticajan. Zbog njega je Željko uzeo dirigentsku palicu i postao uvaženi maesto evropske košarke. On je jedini na planeti osvojio svetsko prvenstvo i kao igrač, i kao trener. Ta jedinstvenost, se ogleda u stepenu njegovog Ascendenta, tamo gde je moćna zvezda Sirijus. Sunce i Merkur u IX polju naglašavaju uspeh u inostranstvu i učiteljski talenat.

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski