среда, 10. април 2013.

RODJENI 9 I 10 APRILA



9.aprila 1954 rodjen je američki glumac -Dennis  Quaid(kvadratura njegovog Sunca sa Uranom ukazuje da je rodjeni buntovnik, da ne trpi autoritete, ali često je znak naglog razvoda.U njegovoj biografiji piše -Bio je oženjen sa glumicom P. Dž. Soles od 1978. do 1983. godine. Kasnije je bio zaručen za glumicu Leu Tompson, koju je upozano na snimanju filma Ralje 3-D, 1983. godine. Posle se ponovo venčao 1991. sa poznatom glumicom Meg Rajan, od koje se 2001. godine razveo. Iz braka sa Meg Rajan ima jednog sina, koji se zove Džek Henri. Trenutno je u braku sa Kimberli Bafington, sa kojom se venčao 2004. godine.Medjutim, da zanemarimo privatni život, Denis Kvejd ima dušu avanturiste, on je veliki umetnik i glumac.Iza njega je mnogo filmskih hitova( Putevi droge, Spasitelj, Zamjevo srce, Plagijator).Merkur u ribama mu povećava intuitivnost, izuzetno je svestran i komunikativan.Okrenut je konkretnim stvarima i voli slobodu.Imao je afinitete da bude i dobar sportista.Može se odlično snaći u komedijama, a poseduje i pilotsku dozvolu što nije neobično jer voli sve što predstavlja neki vid izazova i adrenalina( Mars u strelcu opozicija Jupiter, Uran kvadratura Neptun).Iako na izmaku karijere, mislim da ovaj glumac ne odustaje i da će biti vrlo zainteresovan za nove projekte od kraja ove godine.Pozicija braka mu se stalno naglašena kao problem, iako njegova Venera u egzaltaciji u biku traži uživanje, ljubav, pažnju.Mesec u raku je poseban znak čulnosti i emocija, ljubavi prema porodici i sentimentalnosti koja se često kosi sa njegovim vatrenim temperamentom.

9.aprila 1955 u Bijelom Polju rodjen je i glumac i producent -Milutin Mima Karadžić.Diplomirao glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Ostvario veliki broj uloga u pozorištu, na filmu i televiziji.Zbog uticaja Venere u ribama, Mima je veliki romantik i miljenik žena.Merkur i Sunce u ovnu naglašavaju vatreni temperament, jaku okrenutost ambicijama, brzom razmišljanju i profesionalnosti u svemu što radi.Mesec u škorpiji posebno naglašava tajanstvenost i mističnost, ali jaku potrebu za emocijama.Mima ne voli nepravdu, veliki je patriota, dobro spaja staro sa novim, izuzetno je tradcionalan i okrenut stalnim materijalnim planovima.Ima i izuzetan smisao za porodični biznis, a sigurno je da  od njega možemo očekivati veće projekte od druge polovine 2013-2014.Koliko mu spolja znak Ovna donosi sklonost da deluje grub i oštar, u dubini duše je veliki umetnik, boem i porodičan čovek.Mislim da mu posebno produkcijski rad može biti veliki izazov u narednom periodu.

Na današnji 10 april 1952 rodjen je američki glumac- Steven Seagal), poznat je kao majstor aikidoa koji prikazuje u svojim filmovima. Pisac, producent, gitarista, i zamenik šerifa, takođe je poznat kao zaštitnik životne sredine i aktivista za prava životinja. Ima crni pojas sedmi dan u aikidou, instruktor je aikida u Japanu.Rodjen u vatrenom znaku Ovna( poznato je da su Ovnovi najbolji sportisti posebno vešti u borilačkim veštinama jer poseduju fizičku energiju, sa podznakom na 19 stepenu Lava koji donosi dostanstvenost, da je vrlo ponosan, drži do sebe, da je vrlo jaka ličnost posebno pod uticajem Plutona na samom ascedentu.Potreba da isteruje nepravdu koju pokazuje u svojim filmovima je sigurno znak stelijuma u znaku Vage i Meseca u istoimenom znaku.Mars u škorpionu u 4 polju je znak da je sigurno imao veliku borbu, možda čak i teže detinjstvo.Tu se verovatno i javila želja za akcijom, adrenalinom i borilačkim veštinama.Mars u svojoj egzaltaciji ukazuje na strastvenu, ali agresivnu prirodu( poznato je da kada snima svoje filmove konstatno ima problema sa svojim okruženjem).Iako neomiljen kod komšija vrlo omiljen kod žena, možda i zbog svog mačo izgleda , ali više Venere u ovnu koja mu donosi potrebu za osvajanjem Stiven Segal je svoju filmsku karijeru izgradio nastupajući u akcionim filmovima iskoristivši znanje borilačkih veština. Prvi je put u Japan otišao 1968. godine gde je proučavao engleski i pisao članke za japanske časopise i dnevnike.( to nije slučajno jer ima stelijum planeta u ovnu u 9 polju koje i jeste pod uticajem Japana kao sudbinske zemlje za njega) Tamo je 1975. godine oženio Mijako Fujitani. Brak u kojem se rodilo dvoje dece, prekinut je nakon 11 godina. Kasnije je u Osaki postao majstor borilačke veštine aikido i bio prvi belac koji je u Japanu uspešno vodio školu dođoa. Vrativši se 1987. godine u SAD, u zapadnom Holivudu osnovao je školu Ten Šin Dođoa. Iste godine oženio je Ženu u crvenom, zanosnu Keli LeBrok, s kojom ima troje dece. Od nje se razveo 1996. godine..Sigurno je da je imao vrlo buran i problematičan emotivno bračni život.Sigal ne trpi usamljenost i teško će se odreći svojih godina.Dosta radi na sebi.Vrlo je brz i okrenut tradiciji i prijateljima.Voli promene, ali je okrenut novinama.Ipak ne treba mu zamerati, jer ovaj čovek često ne glumi, sličan je i u privatnom životu.



Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski