уторак, 2. април 2013.

RODJENI NA DANAŠNJI 2 APRIL

Na današnji 2.04.1840 rodjen je francuski romanopisac Emil Zola( sunce na 13 stepenu Ovna znak je da je bio osnivač naturalističkog pravca, ascedent na 2 stepenu Strelca da je u književnost ušao sa mnogo romantizma, Mesec na 13 stepenu Ovna.

Na današnji 2.04.1725 u Veneciji rodjen je najveći zavodnik Giacomo Casanova( sunce na 12 stepenu Ovna znak je vojničkih i špijunskih sklonosti, ascedent u Škorpionu sve govori zašto je postao legenda i melem za žene zbog stalnih skandala zbog kojih je bio povezan, Mesec na 9 stepenu Strelca znak smisla za diplomatiju, znak lične stalne želje za avanturizmom.


Na današnji 2.04.1982. rodjen je jedan od uspešnijih španskih tenisera David Ferer, Mesec na 27 stepenu Raka ukazuje da je veliki patriota i da vrlo rado igra za svoju zemlju, Sunce na 12 stepenu Ovna ukazuje na izuzetnu psihološku snagu koju poseduje.

Na današnji 2.04.1985 rodjen je jedan od najboljih švajcarskih klizača Stephane Lambiel, rodjen u upornom i ambicioznom vodećem znaku Ovna na 12 stepenu, sa Mesecom na 27 stepenu Lava koji daje omiljenost i popularnost i ascedentom na 3 stepenu Bika koji mu daje izuzetnu gracioznost.Popularan i pod nadimkom " mali princ".Često kliza uz operu.Nadam se da će se ponovo vratiti na led!


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski